Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, με προεδρεύοντα τον ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΖΟ, την Κυριακή 5 Μαρτίου

      Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, και ώρα 12 το μεσημέρι, στην Βόνιτσα και θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για τα αιρετά όργανα.
     Το δημοτικό συμβούλιο συνέρχεται, ύστερα από πρόσκληση του συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού Βασίλη ΣΩΖΟΥ που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους. 
     Στη συνεδρίαση αυτή, στην οποία προεδρεύει ο σύμβουλος Βασίλης Σώζος που συγκάλεσε το συμβούλιο, το σώμα εκλέγει, χωριστά και με μυστική ψηφοφορία, τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Γραμματέα του καθώς και τα μέλη  της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά:...........



Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΡΟΣ:
1. Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
2. Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

      Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Βόνιτσα στις 05.03.2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010:

1.-Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου
(Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας)
2.-Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
3.-Εκλογή μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο προεδρεύων Σύμβουλος
ΣΩΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

8 σχόλια:

  1. Βασίλη μετά τη ολοκλήρωση αυτής της υποχρέωσης σου έχεις μια πιο σπουδαία υποχρέωση. Γνωρίζεις τα πάντα. Μιλά γιατί παραιτήθηκες. Πες τους πραγματικούς λόγους. Είναι μια προσφορά και υποχρέωση σου προς τους Δημότες που σε εξέλεξαν πρώτο σε ψήφους. Είσαι νέος και είμαι σίγουρος δεν συμφωνείς με το κατάντημα του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί,έκανε κάποιο έργο,όταν ήταν στο πόστο του,δεν νομίζω.Τι να μας πει ο συγκεκριμένος,ας καθήσει εκεί που είναι τώρα,διότι είναι λίγος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bre 8:20 ti na mas pei o antropos.Apla itane aniparktos me to ergo tou kai ton giouxaran oi polites kai efige.Aytos den itan tin proigoumeni thitia antipoliteysi kai ti ekane;Ena miden sto pliko.As lisi ala provlimata tou kai as afisi emas stin isixia mas.Den exei na mas pei tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΑΞΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΑΞΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατέβα υποψήφιος γιατί είσαι καλό παιδί και αστούς να λένε .θα πας καλά μόνο μακριά από τον αποστολακη .ο κόσμος θα σε ξανά τιμήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατέβα υποψήφιος γιατί είσαι καλό παιδί και αστούς να λένε .θα πας καλά μόνο μακριά από τον αποστολακη .ο κόσμος θα σε ξανά τιμήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι να τον έχουμε γλάστρα για τέσσερα χρόνια ακόμη.Να μας αφήσει σπόρους.Κλωτσιές που θέλουμε Ελληνάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο