Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Αγρίνιο: 34χρονος έσπαγε αυτοκίνητα και αφαιρούσε αντικείμενα και έγγραφα

Συνήθεια το είχε κάνει ένας 34χρονος στο Αγρίνιο να σπάει αυτοκίνητα, με απώτερο σκοπό να αφαιρεί ότι πολύτιμο μπορούσε να βρει μέσα σε αυτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο φερόμενος ως δράστης το βράδυ του Σαββάτου (25 Φεβρουαρίου) επιχείρησε να διαρρήξει ταξί στην πιλοτή πολυκατοικίας, όταν έγινε αντιληπτός από τον 48χρονο οδηγό του και τράπηκε σε φυγή.


Τελικά προσήχθη χθες από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και διαπιστώθηκε πως μεταξύ 20 και 21 Ιανουαρίου είχε παραβιάσει την πόρτα φορτηγού και αφού εισήλθε στο εσωτερικό του, αφαίρεσε βαλιτσάκι με ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 300 ευρώ, όπως και ένα τσαντάκι με έγγραφα, ταυτότητες, άδεια κυνηγετικού όπλου και τραπεζικές κάρτες, ενώ επιχείρησε δίχως επιτυχία να αφαιρέσει και το ράδιο/cd του οχήματος. Επίσης μέσα στο ίδιο διήμερο έσπασε τα φινιστρίνια σε δύο ακόμα οχήματα, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει κάτι πολύτιμο στο εσωτερικό τους, ενώ το ίδιο έκανε και με τρίτο όχημα, στο οποίο όμως δεν κατάφερε να εισέλθει.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διαρρήξεις και απόπειρα διάρρηξης και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.
 http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο