Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Στην ΚΑΤΟΥΝΑ θα συνεδριάσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (31.3.2017) το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10) στη Δημοτική Κοινότητα Κατούνας.

        Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Κοινότητα Κατούνας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μεδεώνος - σύμφωνα με την αρίθ.49/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 31 Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης.

  1.-Συζήτηση επί αιτήσεως «Κίνησης Πολιτών Κατούνας» σχετικά με τα τέλη ύδρευσης στην Τ.Κ. Κατούνας.
  2.-Λήψη απόφασης για συνέχιση εκκαθάρισης για την «Κοινοτική Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικής Πηγής Αγίου Βάρβαρου Τρύφου Αιτωλ/νίας». (Εισηγητής κ. Στούπας)
   3.-Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για «Κοινοτική Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικής Πηγής Αγίου Βάρβαρου Τρύφου Αιτωλ/νίας». (Εισηγητής κ. Στούπας)
   4.-Περί έγκρισης εκμίσθωσης Δημοτικών Σφαγείων Κατούνας. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)..........


  
    5.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επέκταση δικτύου άρδευσης στην περιοχή Μάρδια Τ.Κ. Μοναστηρακίου». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
   6.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση καθίζησης σε τμήμα της οδού ΓΟΥΡΓΟΥΒΛΗΣ Θυρρείου και θέση ΤΣΑΓΓΑΡΗ». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
  7.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Πεζοδρόμηση εισόδου Μοναστηρακίου». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
  8.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Τοποθέτηση πλακιδίων ισογείων Γυμνασίου-λυκείου Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
   9.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος αγωγού Κατούνα-Κονωπίνα». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
  10.-Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Βελτίωση βατότητας αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Μοναστηρακίου». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
   11.-Ορισμός ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ για την Πράξη «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού ΧΥΤΑ 3ης ΓΕΝ Αιτωλ/νιας και εξοπλισμού συμπίεσης – μεταφοράς του Σ.Μ.Α. Αστακού».(Εισηγητής κ. Κατσαμπίρης)
   12.-Ορισμός ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ για την Πράξη «Σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Κατσαμπίρης)
  13.-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ συμπιεστή ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ BOMAG στον ΦΟΔΣΑ. (Εισηγητής κ. Κατσαμπίρης)
  14.-Έγκριση τμήματος μελέτης οδοποιίας για το δρόμο πρόσβασης στον ΑΣΠΗΕ "Περγαντή" Ισχύος 40 MW μέσω της Ι.Μ. Ρόμβου της Τ.Κ. Μοναστηρακίου. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος) 
  15.-Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης».(Εισηγητής κ. Π. Αποστολάκης)
  16.-Περί έγκρισης εκτέλεσης προμήθειας Νομικού Προσώπου Δήμου «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης» για συσσίτια, καύσιμα και φάρμακα». (Εισηγητής κ. Παντελής Αποστολάκης)
 17.-Περί έγκρισης εκτέλεσης προμήθειας Νομικού Προσώπου Δήμου «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης» για προμήθεια ειδών παντοπωλείου και καυσίμων ΚΑΠΗ». (Εισηγητής κ. Παντελής Αποστολάκης)
  18.-Περί έγκρισης εκτέλεσης προμήθειας Νομικού Προσώπου Δήμου «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης» για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ΔΑΚ Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Παντελής Αποστολάκης)
  19.-Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης». (Εισηγητής κ. Παντελής Αποστολάκης)
    20.-Απευθείας ανταλλαγή ακινήτου ιδιοκτησίας αφών Μασούρα με ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου στο ΟΤ Γ71Α, αποδοχή της Έκθεσης Εκτίμησης των ακινήτων από τους Πιστοποιημένους Εκτιμητές και εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή του συμβολαίου μεταβίβασης. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  21.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου καταβολής εξόδων κίνησης. (Εισηγητής κ. Στούπας)
 22.-Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.(Εισηγητής κ. Στούπας)
 23.-Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης». (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
24.-Περί αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου «Τουριστική – Επενδυτική  Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία» Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
 25.-Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας σε τρίτους. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
  26.-Έγκριση ίδρυσης του «Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» σύμφωνα με το άρθρο του Ν.3879/2010. (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
  27.-Περί έγκρισης απολογισμού της «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» για το οικονομικό έτος 2016. (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
   28.-Έγκριση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων έτους 2016 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.(Εισηγητής κ. Πάντας)         
  29.-Αιτήσεις για μείωση λογαριασμών από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)
 30.-Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 

19 σχόλια:

  1. Για το νερο θα μας πει ο κυρ Θοδωρος οτι και στο προηγουμενο συμβουλιο δηλαδη φταινε οι προηγουμενοι και οτι νιωθει ισοτιμος για τα λουτρα οτι δεν προλαβε να τα τελειωσει σε ενα χρονο που μας ελεγε για την εκκαθαριση και επαναλειτουργια γιατι δεν βρηκε τιποτα λες και ειχαν βρει οι προηγουμενοι και οτι δημοπρατει τα σφαγεια 3 χρονια!!!! μετα γιατι δεν παρελαβε τιποτα.Το μονο που ξερει ειναι να απειλει τα σαιτ(εμαθε και αυτα) που δεν προβαλουν το εργο του. Αναμενουμε με ενδιαφερον θα ειμαστε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γήπεδο στη Κατούνα τι προϋπολογισμό έχει, ποιος έκανε τη τεχνική μελέτη, με απευθείας ανάθεση γίνεται, ποιο όργανο του Δήμου αποφάσισε να ανακαινιστεί; Μήπως έχει σχέση με το τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, περί εκμίσθωσης των σφαγείων της Κατούνας; Καθαρές απαντήσεις θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στούπα Θεόδωρε Αντιδήμαρχε Οικονομικών που υπογράφεις τις απευθείας αναθέσεις για το κουνιάδο Μέλια Τζεφριό του Δημάρχου Αποστολάκη, πόσο ηθικό το βρίσκεις; Θυμάσαι τι μας έλεγες προεκλογικά; Το πάρτι των απευθείας αναθέσεων την 1-9-2014 θα σταματήσει. Πόσα έχει πάρει ο Μέλιας μέχρι τώρα στη θητεία σου; Ακούγεται για πάνω από 220. 000 ευρώ Λάκια Στούπα και Δήμαρχε Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Κέντρου Μέριμνας, αφού έχει γίνει η διάθεση των πιστώσεων με 2 υπέρ ψήφους και 1 κατά , συνολικά στα 7 μέλη !!!!!! μετά λέει θα γίνει η αντικατάσταση των μελών του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας; Δημοτικοί Σύμβουλοι αντιδράστε. Έχετε ανάστημα πολιτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
    ΕΧΕΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ.
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαινε εσυ να δειξεις το αναστημα σου επωνυμα. Εσυ και ολοι οι σχολιαστες. ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού στα Λουτρά Λάκια Στούπα δεν παρέλαβες ούτε αρχείο γιατί δεν πήγες αμέσως στον εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα, Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας Παντελή Αποστολάκη σε ποιον αιρετό δώσατε πάνω από 5.000 ευρώ ετησίως με απευθείας αναθέσεις ενώ γνωρίζετε πως είναι παράνομο; Αν έχετε πολιτικό ανάστημα και πολιτικό θάρρος πείτε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο πως δεν είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοτικοί Σύμβουλοι πως κρίνετε πολιτικά ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ Τραυλός Σωτήριος να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι έχει κώλυμα συμμετοχής σε θέματα πριν αυτά συζητηθούν; Μήπως πρόκειται η επιχείρηση του να πάρει ανάθεση ; Και πως πήρε αποφάσεις το ΔΣ στις 8 Μαρτίου 2017 του Κέντρου Μέριμνας με 3 παρόντες σε σύνολο 7 μελών του ΔΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατσαμπίρη η υπόθεση στο ΧΥΤΑ είναι περίεργη. Πρόσεχε μην βρεθείς μπλεγμένος. Εγώ σε ενημερώνω. Ο εργολάβος πρέπει να αποκαταστήσει ελλείψεις και ελαττώματα και όχι ο Δήμος. Η υπόθεση έχει ήδη φύγει για έλεγχο. Πρόσεχε πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. End sxolio sigxaritirion gia to theatriko ton paidion toy monastirakiou pou parousiastike sto agrinio den ipate. To mono pou kserete na kanete einai na sxoliazete simvoulia, anthropous , praksis, apofaseis
    To kanete anonima Kia poles fores sikofantika.
    Autoi imaste distixos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:48 βρίσκεστε σε πανικό . Φοβάστε τους ελέγχους και τα ευρήματα τους. Σας καταλαβαίνω αλλά ας προσέχατε. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.Τώρα παίζω εγώ μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποδεχόμενοι ως μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας τους Παντελή Αποστολάκη, Τραυλό Σωτήρη, τη Πανταζή , το Κουτιβή για άλλα δυόμισι χρόνια αναλαμβάνεται πλήρως τη πολιτική ευθύνη των λόγων ,των πράξεων, των ανομιών και τη διαχείριση τους. Δήμαρχε Αποστολάκη άλλαξε γνώμη και αντικατέστησε και τους τέσσερις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατσαμπιρη είναι ωραίο το αμάξι ;;;;αν είναι Δώρο Εεε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο 12:48 μ.μ. μονο ανοητα και χωρις ουσια σχολια. Εδω ο κοσμος καιγεται και η γρια χτενιζεται. Αλλα δεν ειδα να φωναξει κανενας και να διαμαρτυρηθει για τους μεγαλους που κυβερνουν. Ας κοιμηθουμε ολοι και ας παραμεινουμε κατινες-κουτσομπολες για τους αιρετους του δημου μας. Μπραβο και ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυρ Παντελή ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πόσα χρήματα έχει πάρει η κ Ζαρκαδούλα με το βιβλιοπωλείο από το Κέντρο Μέριμνας με απευθείας αναθέσεις; Ο κύριος που τα πρωινά είναι στο γραφείο του Κέντρου Μέριμνας με ποιο τρόπο έχει προσληφθεί και με ποιες αποφάσεις; Πως αμείβεται; Τι σχέση έχει με τη κ Ζαρκαδούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιος εισαι εσυ που παιζεις μονος σου μπαλα? Για παιξε επωνυμα μαγκα να σε δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:34 Σε λίγο δεν έχεις που να κρυφτείς. Κατανοώ το πανικό σου. 'Εχει ο καιρός γυρίσματα. Το ταξίδι που έλεγες στο εξωτερικό ξέχασε το. Εχεις εκκρεμότητες. Καλά ξεμπερδέματα και ψυχραιμία. Άς πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.34 ούτε εξωτερικό είπα πως θα πάω , ούτε πουθενά. Με μπερδεύεις με κάποιον άλλον που σε πονάει συνέχεια. Εγώ δεν κρεμόμαι από τον Δήμο όπως εσύ που έχασες την πίτα της πενταετίας που ετοίμαζε η παρέα σου. Αλλά την μαγκιά δεν την έχεις .Δεν μπορείς να μιλήσεις δημόσια. Τρία χρόνια τώρα μόνο λόγια είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο