Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ: Με ποιό δικαίωμα ιδιώτες χρησιμοποιούν το κτήριο Δημαρχείου Φυτειών για δηλώσεις ΟΣΔΕ 2017;

        Tις δυο αυτές μέρες είμαστε κομπάρσοι σε ένα θέατρο του παραλόγου, αγροτοσυνδικαλιστές οι οποίοι εμφανίζονται σαν σωτήρες, σαν άλλοι ρομπέν των αγροτών ενδιαφέρονται ξαφνικά για το πόσο θα κοστίσουν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, ενω πέρυσι το χρέος αυτών ήταν μεγάλο, το γιατί δεν το χουμε καταλάβει ακόμη. 
     Νοιάζονται όντως για το κοινό καλό η φοβούνται πως ο κόσμος ξύπνησε! Σαν πολίτες-δημότες του δημοτικού διαμερίσματος Φυτειών τις δύο αυτές μέρες βλέπουμε ιδιώτες να χρησιμοποιούν το δημαρχείο Φυτειών σαν έδρα για τις δηλώσεις αυτές, τα ερωτήματα που γεννιούνται πολλά... 
   ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΛΟΥΝΗ... ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΑΖΕΤΑ... ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΕ... 
1)-Απο ποιόν πήραν άδεια αυτοί οι ιδιώτες να κάνουν έδρα έναν χώρο ο οποίος ανήκει στο δήμο και ο οποίος συντηρείτε απο δικά μας χρήματα! 
2)-Κύριοι υπάρχει κάποιο συμφωνητικό μεταξύ του δήμου και της Ένωσης Αγρινίου!..........

 
3)-Κύριοι αν δεν υπάρχει για ποιό λόγο κάνετε πλάτες στην Ένωση! Οι προσωπικές σας σχέσεις δεν μας ενδιαφέρουν. 
     Εάν κάποιο απο τα πιο πάνω δεν ισχύει τότε κάποιο πονηρό μυαλό (όχι το δικό μας) θα μπορούσε να σκεφτεί πολλά. Γι αυτό καλό θα είναι το δημαρχείο να είναι μόνο για την εξυπηρέτηση των δημοτών και όχι οποιουδήποτε ιδιώτη παρακαλούμε γιαυτό να μας σεβαστείτε ως πολίτες και να αποσυρθούν τα συνεργεία της Ένωσης, ειδάλλως οι κακές σκέψεις για τις σχέσεις σας με την ένωση θα ξανάρθουν στο μυαλό μας. 

-ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ..
-Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΔΕ. 
-Ε?ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?...

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ συντάκτη χρησιμοποιείς τον όρο "ΚΙΝΗΣΗ" και τον όρο "ΠΟΛΊΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΥΤΕΙΩΝ" αλλά δεν μας λες ποιοι είστε και τί αντιπροσωπεύετε και ποία ειναι τα μέλη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο