Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Παλιό ταξί χωρίς πινακίδες οδηγούσε ο 19χρονος στα Σαρδίνια της Αμφιλοχίας(φωτο)

 Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ με την θανατηφόρα παράσυρση μιας 73χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό μιας 56χρονης, από 19χρονο οδηγό, στα Σαρδίνια της Αμφιλοχίας.

                                                         το σημείο της παράσυρσης

 Όπως προέκυψε από τις έρευνες,  οδηγός του μοιραίου Ι.Χ. που εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος είναι ένας 19χρονος συγχωριανός των γυναικών, που συνελήφθη και νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να δικαστεί.
 Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι την παρουσία των γυναικών στον δρόμο του, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε είναι ένα παλιό ταξί, που δεν φέρει αριθμό κυκλοφορίας και όπως όλα δείχνουν , πρόκειται για όχημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι ακινητοποιημένο. Είναι κοινό μυστικό όμως πως σε πολλές αγροτικές περιοχές , κάτοικοι για την μετακίνηση τους στα χωράφια ή στα μαντριά τους κλπ, οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νεαρός φέρεται να μην έχει προσκομίσει στην Αστυνομία άδεια ικανότητας οδήγησης.
 .agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο