Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: 16.000 €!!! ευρώ για αποκριάτικες εκδηλώσεις!- Νέα απευθείας ανάθεση στον Σωτήρη Τραυλό για Χαλβά! - Θετικές μόνο δύο ψήφοι σε σύνολο επτά μελών του ΔΣ! - Απίστευτα και όμως αληθινά!

Γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανών περιστατικών και φαινομένων: 
 -Με δύο μόνο Θετικές ψήφους σε σύνολο επτά μελών του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας, αποφασίστηκε η δαπάνη 16.000 ευρώ για τα καρναβάλια!
 -Νέα απευθείας ανάθεση στον δημοτικό σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του μέριμνας Σωτήρη Τραυλό για Χαλβά! με το ποσό 1.155,50 ευρώ!
 -Είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτο μέλος!! του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας να λαμβάνει απευθείας ανάθεση!!. Το που το ήξερε ότι θα πάρει απευθείας ανάθεση και δήλωσε κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση είναι ευκόλως εννοούμενο. 
 -Είναι προφανές και στον πλέον αδαή πως για την έκδοση αυτής της απαράδεκτης απόφασης έλαβαν χώρα πρωτοφανείς αυθαίρετες ενέργειες.
  -Μία απόφαση που ξεπερνάει κάθε όριο νομιμότητας, που έρχεται σε αντίθεση με το καθήκον του Δημοτικού Συμβούλου και το συμφέρον των Δημοτών.
 -Με απόλυτο σεβασμό στους θεσμούς και στις Δημόσιες αρχές σας δηλώνουμε ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      Tην 20η -02-2017 συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτιου –Βόνιτσας
Θέμα 1ο: "Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων τοπικών διαμερισμάτων". 
     Από τα επτά μέλη του ΔΣ παρόντα τέσσερα ο κ. Αποστολάκης Παντελής, ο κ. Τραυλός Σωτήριος, η κα Πανταζή Παναγιώτα και η κα Μπουμπούλη-Φραγκογιάννη Αφροδίτη και απόντα η κα Αντωνίου-Αντωνάκη Ρομπίνη, ο κ. Γερωκοστόπουλος Κων/νος και ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος. Υπάρχει απαρτία 4 παρόντες και 3 απόντες. 

         Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Τραυλός Σωτήριος δήλωσε ότι έχει κώλυμα και δεν συμμετείχε στη συζήτηση και στη ψήφιση του θέματος....
            Επομένως το ΔΣ δεν είχε απαρτία αφού στην απόφαση και τη ψήφιση συμμετείχαν 3 μέλη του ΔΣ ο κ. Αποστολάκης Παντελής, η κα Πανταζή Παναγιώτα και η κα  Μπουμπούλη –Φραγκογιάννη Αφροδίτη, τα δε απόντα τώρα μέλη έγιναν τέσσερα μαζί με το κ. Τραυλό Σωτήριο.

Ερώτηση βασική 1: Πως γνώριζε ο κ. Τραυλός Σωτήριος ότι έχει κώλυμα και το δήλωσε πριν τη συζήτηση του θέματος; ........................



         Στη συνέχεια το ΔΣ με τις θετικές ψήφους δύο του κ. Αποστολάκη Παντελή, και της κας Πανταζή Παναγιώτας και την αρνητική ψήφο της κας Μπουμπούλη – Φραγκογιάννη Αφροδίτης αποφάσισε:       Εγκρίνει τη δέσμευση δαπάνης 16.000 ευρώ!!!! για τη διοργάνωση των  αποκριάτικών εκδηλώσεων των τοπικών διαμερισμάτων. Μέχρι τότε δεν είχε γίνει η έγκριση του προϋπολογισμού του 2017 του Κέντρου Μέριμνας.

Βασική ερώτηση 2: Τι προβλέπει η νομοθεσία για τη κατάρτιση και ψήφιση του προϋπολογισμού; Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τη καθυστέρηση αυτή;

     Στη συνέχεια της απόφασης με ΑΔΑ (6Σ67ΟΛΧΖ-5ΨΡ) έχουμε 8.000 ευρώ για το πρώην Δήμο Ανακτορίου, 5.000 ευρώ για το πρώην Δήμο Παλαίρου, 3.000 ευρώ για το πρώην Δήμο Μεδεώνος, δηλαδή σύνολο 16.000 ευρώ.  Γιατί ο κ. Τραυλός Σωτήρης δήλωσε ότι έχει κώλυμα;  Πάντως από την απόφαση δεν προκύπτει. Θα φανεί παρακάτω όμως και παρακαλώ δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ.  
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟ: Για  δαπάνη 16.000 ευρώ αποφάσισαν 3 μέλη του ΔΣ, δύο υπέρ και ένα εναντίον !!!!!!!!!! -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη είστε ενήμερος; -Η Μείζονα Αντιπολίτευση που είναι; 

Προχωρούμε παρακάτω: Αφού έγιναν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις  και της Καθαράς Δευτέρας την 26η και 27η Φεβρουαρίου, την 08 Μαρτίου 2017 συνήλθε το ΔΣ με 8ο Θέμα :
  "Έγκριση- ψήφιση και διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων τοπικών διαμερισμάτων".
      Από τα επτά μέλη του ΔΣ παρόντα τέσσερα ο κ. Αποστολάκης Παντελής, ο κ. Τραυλός Σωτήριος, η κα Πανταζή Παναγιώτα και η κα Μπουμπούλη-Φραγκογιάννη Αφροδίτη και απόντα η κα Αντωνίου-Αντωνάκη Ρομπίνη, ο κ. Γερωκοστόπουλος Κων/νος και ο κ Κουτιβής Ευάγγελος. Υπάρχει απαρτία 4 παρόντες και 3 απόντες. 
        Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Τραυλός Σωτήριος δήλωσε ότι έχει κώλυμα και δεν συμμετείχε στη συζήτηση και στη ψήφιση του θέματος. Επομένως το ΔΣ δεν είχε απαρτία αφού στην απόφαση και τη ψήφιση συμμετείχαν 3 μέλη του ΔΣ ο κ. Αποστολάκης Παντελής, η κ. Πανταζή Παναγιώτα και η κα  η Μπουμπούλη –Φραγκογιάννη Αφροδίτη τα δε απόντα τώρα μέλη έγιναν τέσσερα μαζί με το κ. Τραυλό Σωτήριο.
    Τα 3!!!! από τα 7 επτά μέλη του ΔΣ αποφάσισαν για τα 16.000 !!!!!!. Ανάμεσα στους δικαιούχους με απευθείας ανάθεση είναι και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ Τραυλός Σωτήριος.

         Παρακάτω όλη η απόφαση 21/2017 όπου στη δεύτερη σελίδα έχουμε: "Αναθέτει την προμήθεια σαρακοστιανών ειδών  (ταραμάς, χαλβάς, κλπ) στον  ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ!!!!!!! έναντι του ποσού των 931,85 ευρώ καθαρού ποσού και 223,65 ευρώ ΦΠΑ, 1.155,50 ευρώ σύνολο". Υπέρ ψήφισαν ο κ. Αποστολάκης Παντελής και η κα Πανταζή Παναγιώτα. Μειοψήφησε η κα Μπουμπίλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη.    

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση παρακαλώ:


Αγαπητοί Αναγνώστες

Εμείς κάνουμε πολιτική κριτική σε πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας. Δεν κάνουμε κριτική σε φυσικά πρόσωπα. 
    -Το ποσό των 16.000 Ευρώ !!!!!!  είναι προκλητικά μεγάλο για την εποχή μας και τις δυνατότητες του Δήμου μας. Σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας μεγάλου αριθμού Δημοτών μας  είναι παραλογισμός να ξοδεύουμε αυτό το τεράστιο ποσό.
   -Είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτο μέλος!!!!!!! του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας να λαμβάνει απευθείας ανάθεση!!!!!!!!. Το που το ήξερε ότι θα πάρει απευθείας ανάθεση και δήλωνε κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση είναι ευκόλως εννοούμενο.  
    -Δεν μπορεί κάποιος να λαμβάνει απευθείας αναθέσεις και ταυτόχρονα να  μετέχει στο ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Ο λόγος είναι απλός. Είναι ευάλωτος στις αποφάσεις του και στη πολιτική του πρακτική. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το καθήκον του Δημοτικού Συμβούλου και το συμφέρον των Δημοτών. Για αυτό σας κάνουμε κριτική.
   -Δεν μπορεί 3 μέλη του ΔΣ να αποφασίζουν για 16.000 ευρώ, χρημάτων των Δημοτών, όταν το ΔΣ έχει επτά μέλη. Το ΔΣ δεν είχε απαρτία. 
      Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.

      -Δυστυχώς δεν διδάχτηκαν τίποτε εκεί στο ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Η πρόσφατη παραπομπή του κ. Τραυλού και της κας Πανταζή στο Πειθαρχικό των ΟΤΑ Α και Β βαθμού δεν τους έγινε μάθημα.
    -Ανίσχυρε πολιτικά Δήμαρχε κ Αποστολάκη από απειρία έγινε και αυτό; Έχω καλέσει δημοσίως εσάς Δήμαρχε κ. Αποστολάκη  και τον επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο να αλλάξετε όλα τα αιρετά μέλη  των παρατάξεων σας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Το πράττω και σήμερα.      ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ αμέσως  το κ. Αποστολάκη Παντελή, το κ. Τραυλό Σωτήριο, τη κα Πανταζή Παναγιώτα, το κ. Γερωκοστόπουλο Κων/νο, τη κα Μπουμπούλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Τον  αιρετό  που εισέπραξε ετησίως πάνω από 5.000 ευρώ τον βρήκατε  Αναπληρωτή Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα Θεόδωρε;
2)-Η επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ πόσα χρήματα  με απευθείας αναθέσεις εισέπραξε,  κα Παναγιώτα Πανταζή από την 1-9-2014 μέχρι σήμερα;  Εσείς κ. Τραυλέ Σωτήριε πόσα χρήματα με απευθείας αναθέσεις εισπράξατε από τη 1-9-2014 μέχρι σήμερα;





26 σχόλια:

  1. Nα τους χαίρεσαι Δήμαρχε Αποστολάκη. Παντελής, Πανάγιω και Σπέκας σε τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπα ρε δεν υπάρχει καθόλου; Ο Πρόεδρος Παντελής να δίνει απευθείας ανάθεση στον Αντιπρόεδρο Τραυλό και η Πανταζή να ψηφίζει ναι γιατί την επόμενη φορά θα πάρει απευθείας ανάθεση η επιχείρηση του μπαμπά της. Βρώμα και βούρκος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θράσος, βλακεία, ηλιθιότητα, ανομία, όλα μαζί από αδίστακτους ανθρώπους που έχουν ξεφύγει εντελώς από τη κοινή λογική. Μπράβο δάσκαλε που τους βγάζεις στο ξέφωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύμιο Φερεντίνο ούτε για αυτά δεν μιλάς; Μια ανακοίνωση δεν μπορείς να βγάλεις; Μήπως σε κρατάνε Θύμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά απίστευτα πράγματα αν έγιναν αυτά που αναφέρει ο αρθρογράφος.Να πάρουν θέση οι αρμόδιοι φορείς.Προκλητικές συμπεριφορές και ασέβεια προς τους κανόνες. Λαμβάνουν μέρος σε επιτροπές χωρίς την στοιχειώδη γνώση,3 ατομα από τα 7 και αποφασίζουν. Δυστυχώς η παρακμή που ζούμε μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είχαν συζητήσει πριν το Συμβούλιο ότι ο Τραυλός θα πάρει απευθείας ανάθεση. Απλό είναι το πράγμα. Φιλότιμο ρε δεν υπάρχει; Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H απόφαση νομικά είναι άκυρη . Επί της ουσίας γίνεται πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενάρετε και ηθικέ Λάκια Στούπα ποιος είναι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας; Σε ρεζίλεψαν οι Αποστολάκηδες ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τραμπούκος από τη Κατούνα κάθε πότε πηγαίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξανά πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη. Με τρεις στους επτά δεν παίρνετε απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπουμπούλη Αφροδίτη στη περίπτωση αυτή καταγγέλλεται η μη ύπαρξη απαρτίας και προτείνεται η αναβολή του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια παρέα για να κονομήσουν και να προσπαθήσουν να ξαναβγούν στις επόμενες εκλογές. Έργο δεν υπάρχει. Όλα ξεκινούν από το Δήμαρχο Αποστολάκη. Δάσκαλε προσφέρεις έργο στο τόπο μας. Τους ξεσκέπασες. Πρόσεχε όμως είναι αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας η σιωπή σας σημαίνει συνενοχή. Θα σας βουλιάξουν όλους στην ανυποληψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λυγούρια και αυτοί και οι προηγούμενοι.Ο λαός τα βλέπει και οι εκλογές κοντά είναι.Τα πάντα θα πληρωθούνε με τον χρόνο τους να το ξέρουν και οι μεν και δεν.Θα πρέπει όμως και αυτοί που ψηφίζουν και γράφουν τα σχόλια τώρα την κατάληλη ώρα να κάνουν το καθήκον τους,δίκαια και σωστά!Να τους στείλει όλους αυτούς στα...σκουπίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ Πανταζή προτίμησες να συμβουλεύεσαι το Πάντα. Ας πρόσεχες. Αλήθεια ο Φραδέλος κατάλαβε τι έγινε; Πάντως ο Σωτήρης ο Προδρομίτης το έπιασε. ΄Οσο για το Λάκια σιμά κοντά είναι τα Γιάννενα. Πόσα πάνω από 24.600 ευρώ υπέγραψες Λάκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα παπαγαλάκια συμφερόντων που έβριζαν το Κώστα εξαφανίστηκαν. Ποιος είναι ο γραφικός και ο τρελός τώρα Παντελή Αποστολάκη; Το θεριστή τα σπουδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τεράστιες ευθύνες φέρνει ο Πρόεδρος Παντελής Αποστολάκης. Θα εξηγηθούν όλα αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε αυτούς δεν υπάρχουν όρια, ηθικοί φραγμοί, καθήκον. Χρήμα , εξουσία και να ξαναβγούν θέλουν. Δάσκαλε χωρίς εσένα δεν θα μαθαίναμε σχεδόν τίποτε. Μπράβο για το θάρρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανάγιω έχεις και άλλα παρμένα εκτός από τα 800 ευρώ που μου είπες; Γιατί δεν απαντάς; Φαίνεται έχεις πάρει και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Σπέκας ψιλικατζής είναι. Λίγα παίρνει. Τα πολλά τα παίρνει ο Τζεφριός ο κουνιάδος του Δημάρχου. ο Δήμαρχος όταν είναι να δώσει η οικονομική επιτροπή απευθείας ανάθεση στο Μέλια δηλώνει κώλυμα. Τις υπογραφές τις βάζει ο Λάκιας ο Στούπας. Ο Σπέκας και η Πανταζή μαθητές του Δημάρχου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολα εγιναν νομιμα. Διαβαστε το νομο ακριβως τι λεει και μετα ελατε παλι. Την πατησατε παλι με τα σχολια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Πρόεδρος Παντελής Αποστολάκης και το μέλος του ΔΣ Πανταζή Παναγιώτα δίνουν απευθείας ανάθεση στον Αντιπρόεδρο Τραυλό Σωτήριο. Κατάντια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σαν νεος σχετικα πολιτης του δημου ακτιου βονιτσας (καταγωγη απο δρυμο) βλεποντας ολα αυτα τα σχολια παραπανω διαπιστωσα οτι ισχυει αυτο που ακουγα απο παλια οτι εδω η περιοχη δεν προκειται να προκοψει ποτε διοτι ο ενας κοιταει να βγαλει το ματι του αλλου. αντι να ασχοληθουμε με το πως θα παμε πιο μπροστα για το καλο του τοπου μας και ολων μας κοιταμε πως θα σκοτωσουμε την κατσικα του γειτονα. για ριξτε μια ματια σε αλλες περιοχες που εχουν προκοψει να δειτε πως συνεργαζεται ο κοσμος για το καλο ολων και ποσο φιλοξενοι ειναι σε σχεση με την δικη μας περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παντελή και Πανάγιω κατά λάθος τα δώσατε στο Σπέκα; Ο Σπέκας αύριο κατά λάθος θα δώσει στο Πανταζή; Ρε που φθάσαμε; Ντροπή σας και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τους έκανε ο Κάρυ όλους μαθήματα πως να ανακατεύουν τη κουτάλα. Στο τέλος θα δούμε όμως τι θα γίνει; Παντελή καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο