Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 1-0 το ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ στο πρώτο αγώνα μπαράζ- "Τρόμαξαν" στο γήπεδο: Γύρισε η γλώσσα του Β. Προξενιά της Κατούνας





              Θετική πρεμιέρα στο πρώτο αγώνα των μπαράζ για την παραμονή στη Β' Κατηγορία, για την Μεδεώνα Κατούνας, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αρχοντοχωρίου, σήμερα Κυριακή στο γήπεδο Μοναστηρακίου, αφού το γήπεδο της Κατούνας είναι κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης. 
        Η Κατούνα ήταν καλύτερη και εκτός από το «χρυσό» γκολ που πέτυχε ο Βελισάριος Μπυρος στο 70' είχε και αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Η ομάδα του Αρχοντοχωρίου έδειξε καλά στοιχεία, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία της Κατούνας.

Τρόμαξαν όλοι στο γήπεδο. Γύρισε η γλώσσα του Βασίλη Προξενιά της Κατούνας 
         Στη συμπλήρωση του πρώτου 20 λέπτου του παιχνιδιού, ο σέντερ φορ της Κατούνας, ο καλύτερος της κατηγορίας Βασίλης Προξενιάς, χτύπησε με τον τερματοφύλακα του Αρχοντοχωρίου, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Για μερικά λεπτά, υπήρξε πανικός και αναταραχή. Αμέσως η νοσηλεύτρια του αγώνα έκανε άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις και κατάφερε να επαναφέρει τον παίκτη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας. Το ματς διεκόπη προσωρινά για 40' περίπου λεπτά.
       Εδω να τονίσουμε ότι μετά το ατυχές συμβάν, οι παίκτες της Κατούνας, ηταν επηρεασμένοι και σε ψυχολογική κατάρρευση και όμως μπόρεσαν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κέρδισαν το παιγνίδι με 1-0.......


Ραντεβού την άλλη Κυριακή μεταξύ ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ και ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 

     Οι αγώνες είναι διπλοί και παραμένει στη Β΄Κατηγορία το σωματείο που θα συγκεντρώσει στους δύο αυτούς αγώνες 4 βαθμούς και άνω. Στον επόμενο αγώνα στο γήπεδο του Αρχοντοχωρίου, η Κατούνα θέλει ισοπαλία και το Αρχοντοχώροι μόνο νίκη. Σε περίπτωση νίκης του Αρχοντοχωρίου τότε διεξάγεται και τρίτος αγώνας στο γήπεδο της Κατούνας. 

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο φίλο μας ποδοσφαιριστή Βασίλη Προξενιά για τον σοβαρό τραυματισμό του και του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΙΑ: 













ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: 













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο