Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ βράβευσε την αθλήτρια Tae Kwon Do Γεωργία ΚΟΝΙΩΣΗ και το προπονητή της Γεώργιο ΜΑΡΙΝΟ




     Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ χθες Σάββατο 25.2.2017, στο κατάμεστο γήπεδο ΔΑΚ Αστακού, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Αίολος Αστακού-Χολαργός, βράβευσε την αθλήτρια Tae Kwon Do Γεωργία Κονιώση και το προπονητή της Γεώργιο Μαρίνο.
      Το Δ.Σ.  του Αίολου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Απόστολο Πανταζή, βράβευσε:
 -την αθλήτρια Γεωργία Κονιώση για τις συνεχείς διακρίσεις της και για την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ μεταλλίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη στις Βρυξέλλες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 και στο οποίο συμμετείχαν Αθλητές από όλο τον κόσμο καθώς και 
  -τον προπονητή της Γιώργο Μαρίνο, για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αθλητικές υποχρεώσεις της Γεωργίας αλλά και όλων των αθλητών του συλλόγου "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ".............



   Η Γεωργία Κονιώση αποτελεί ζωντανό παράδειγμα επιβράβευσης, θέλησης και επιμονής και με τις διακρίσεις σας δεν τιμάται μόνο η Ελλάδα, αλλά και η πόλη του Αστακού, ο σύλλογος της και ο προπονητής της.  
     Το βραβείο του προπονητή Γιώργου Μαρίνου που απουσίαζε σε αγώνες στο Βόλο, αντ' αυτού το παρέλαβε ο γιός του Μιχάλης Μαρίνος αθλητής του Tae Kwon Do.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο