Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: Αντίδραση για τον αποτυπωμένο Σταυρό σε σχάρα φρεατίου στην κεντρική πλατεία

      


       Έντονη είναι η αντίδραση ενός Ξηρομερίτη απο το Αρχοντοχώρι, ο οποίος επισκέφτηκε το Αγρίνιο και διαπίστωσε ότι σε σχάρα φρεατίου στη κεντρικη Πλατεία αρχές Παπαστράτου, είναι αποτυπωµένος ο Σταυρός. 
    Ο Ξηρομερίτης θεωρεί ότι ο Σταυρός στο φρεάτιο συνιστά ασέβεια και προσβολή στο σύμβολο της ορθοδόξου πίστεως μας. Για τα λόγο αυτό εκφράζει τη δυσφορία του, ζητά την αντικατάσταση του και μας γράφει:

     "Την προηγούμενη εβδομάδα κατά την επίσκεψή μου στο Αγρίνιο για δουλειές (οι Αρχοντοχωρίτες τιμούμε το Αγρίνιο και την αγορά του, είναι το κέντρο μας), πάτησα πάνω σε ένα φρεάτιο μεταλλικό το οποίο έφερε πάνω του το σύμβολο της πίστης μας! 
     Ήταν γεμάτο με δεκάδες ενσωματωμένους μεταλλικούς σταυρούς. Και ενώ ενημερώθηκαν αμέσως τόσο ο δήμος όσο και άλλοι φορείς το φρεάτιο με το καπάκι που έχει τον σταυρό παραμένει εκεί στο πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, στο τέλος της κεντρικής πλατείας λίγο πριν αρχίσει ο πεζόδρομος της Παπαστράτου.
Γιατί αυτή η ολιγωρία;
Πόσες μέρες ακόμα θα μείνει εκεί;
    Άλλο να πατάς τον σταυρό με την θελησή σου (παπούτσια) και άλλο εν αγνοία σου.
   Γιατί αυτός ο εξευτελισμός; Υπάρχουν άλλα φρεάτια με σύμβολα άλλων θρησκείων (πεντάλφα,ημισέλινος);
      Kανένα θρησκευτικό σύμβολο καμίας θρησκείας δεν πρέπει να εξευτελίζεται! Και επίσης δεν χρειάζεται δικαστική παρέμβαση για να αλλάξει ένα καπάκι."......













8 σχόλια:

  1. Ιδεοληψίες θρησκόληπτων. Κυνηγώντας ανεμόμυλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα αν ειναι ιδεοληψιες δεν ξερω.Εκεινο που ξερω ειναι πως δεν εβαλαν την πενταλφα ουτε την ημησεληνο αλλα τον σταυρο.Τυχαιο; θα ημουν πολυ αφελεις να το πιστεψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνωμη μου ειναι πως εκεινος που φτιαχνει αυτες τις σχαρες ειναι εβραιος και αυτοι που υποβαθμηζουν το θεμα ειναι και αυτοι εβραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι μασωνοι κρυβονται πισω απο ολα τα δεινα 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειαζεται κατι περιεργο.....Ο κυριος που εχει προβλημα ας πληρωσει απο τη τσεπη του ενα "καπακι" και να το δωρισει με οτι σχεδιασμο θελει ΑΛΛΑ με την ιδια ανοχη και προδιαγραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι ο σταυρος είναι ιδανικό σχήμα λόγο αντιολισθιτικών ιδιοτήτων όχι ε?? δεν το σκέφτηκαμε.και νταξ ο παππους. ο τύπος εδώ που λέει θα ήταν και αφελης....
    Υγ. δείτε σε μεγαλο αριθμό ελαστικών αυτοκινήτων. ωωω αντιχριστος... και σε παπούτσια ορηβασίας... ωωω αντιχριστος. τι σύμτωση όταν χρειάζεται ηψηλος συντελεστης πρόσφυσης έρχεται ο αντίχριστος... ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη! Τι κανει η πολιτεια; Τι κανουν οι αρμοδιοι φορεις; Γιατι τα καναλια δεν καλυπτουν μια τετχοια βλασφημια; Ποιος κρυβεται πισω απο ολα αυτα; Σε τι κοσμο φερνουμε τα παιδγια μας; Αυτα ειναι τα αποτιλεσματα της απομακρινσης των νεων απο την εκλησια και την εξαρση των ρεηβ παρτυ! Γρηγορα! Να μπουν ταγματα περιφρουρισης του φρεατιου! Κανεις να μη ξαναπατησει τα ιερα μας συμβολα! Ο Στρατος μας! Να βαλει φρουρα! Κ εσεις πιστοι! Τρεχατε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο