Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργος Βαρεμένος: Να κατανεμηθούν αναλογικά η ευθύνη και το βάρος της διαχείρισης του Προσφυγικού

Την ανάγκη να κατανεμηθούν αναλογικά η ευθύνη και το βάρος της διαχείρισης του Προσφυγικού υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, παρεμβαίνοντας στη σχετική συζήτηση στο πλαίσιο της χειμερινής συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, που συνέρχεται αυτές τις μέρες στη Βιέννη.

Ο ΓιώργοςΒαρεμένος κάλεσε τον ΟΑΣΕ να εμπλακεί περισσότερο στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος πιέζοντας τις κυβερνήσειςνααναλάβουν δράση προκειμένου να λειτουργήσει το πρόγραμμα της μετεγκατάστασης. «Πρέπει επιτέλους να υπάρξει συνέπεια λόγων και έργων», τόνισε, «πρέπει να πάψουν ορισμένες χώρες να εκφράζουν τηλύπη τους για τα βάσανα των προσφύγων, αλλά να αρνούνται την υλοποίηση των δεσμεύσεωνπου έχουν αναλάβει για την αντιμετώπιση του προβλήματος στη βάση της αναλογικής κατανομής του βάρους και της ευθύνης».

4 σχόλια:

  1. δεν μου λες βρε γιωργο
    οι αλλες χωρες τους προσκαλεσαν. γαιτι πχ τα σκοπια η σερβια να φορτωθουν αυτα τα
    προβηματα οταν εχουν τα δικα τους βασανα.δεν λεω κριμα οι ανθρωποι αλλα εαν δεν υπηρχαν αυτοι που ανοιξαν τισ αμυγδαλεζες η κατασταση θα ηταν διαχειρισιμοι
    ποσοι ηλθαν το 2014?ποσοι το 2015 70000 και 820000
    λοιπον ποιος φταιει.
    να τους στεγασετε εσειε που τους προσκαλεσατε
    τωρα που θα εκπρωσοπουνται και στα δημοτικα συμβουλια ο επομενος δημαρχος αθηναιων θα ειναι ποιος ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο κ.7:12,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Σ.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα τα εχετε στησει μια χαρα εσεις οι βουλευτες και η κυβερνηση. Ξερουμε γιατι τους εχετε βαλει στη χωρα. Γιατι δεν πηγαν σε διπλανη ασφαλη χωρα παρα τους μπαζετε ολους μεσα αντι να τους στειλετε πισω οπως οφειλετε?
    Απαντηση δεν παιρνουμε βεβαια ξερουμε γιατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο