Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Έπεσε η αυλαία στη Γ' Κατηγορία: Ανέβηκαν Στάνου και Λεπενού. Στα πλέι οφ ανόδου Ρίγανη, Αετός και Σαρδίνια

       Με την Αναγέννηση Στάνου να κατακτά την πρώτη θέση και την Λεπενού την δεύτερη θέση και να κερδίζουν απευθείας την άνοδο, ολοκληρώθηκε χθες το Πρωτάθλημα Γ΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ-νίας.
      Οι ομάδες που μπήκαν και μαθηματικά στα πλέι οφ και θα διεκδικήσουν την άνοδο είναι οι: η Ρίγανη, ο Αετός και τα Σαρδίνια.......



      Τα 3 σωματεία του Β ομίλου, δηλαδή η Ρίγανη, ο Αετός και τα Σαρδίνια που κατέλαβαν την 3η, 4η και 5η θέση, θα αγωνιστούν σε ένα γύρο (3 εντός και 3 εκτός έδρας αγώνες) με τα αντίστοιχα σωματεία του Α' ομίλου, μεταφέροντας ταυτόχρονα την βαθμολογία των μεταξύ τους αγώνων στο νέο πρωτάθλημα.
       Δηλαδή, θα γίνει βαθμολογία μεταξύ των 3 ομάδων κάθε ομίλου στους μεταξύ των 3 αυτών ομάδων αγώνες. Τα 3 πρώτα σωματεία θα ανέλθουν στην Β’ κατηγορία.

       Mε τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη αγωνιστική των πλέι όφ, ύστερα από τα χθεσινά αποτελέσματα και αύριο ΤΡΙΤΗ 14/2/2017 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων: 
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΑΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ

PLAY-OFFS Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
       Η Επιτροπή Πρωταθλήματος, ανακοινώνει ότι οι αγώνες των play-offs της Γ’ κατηγορίας, θα αρχίσουν το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19/2/2017, εκτός εάν υπάρχουν αναβληθέντες αγώνες κατά την τελευταία αγωνιστική της 12/2/2017 και χρειαστεί αγώνας μπαράζ σε περίπτωση ισοβαθμίας, όπως προβλέπεται στην συμπληρωματική και τροποποιητική προκήρυξη των πρωταθλημάτων μας, η οποία σας έχει αποσταλεί με το 1075/17-8-2016 εγγράφου μας και συγκεκριμένα στο εδάφιο «Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ», στο οποίο υπάρχει και το πρόγραμμα των αγώνων των play-offs.


Οι πίνακες προέρχονται απο την ομάδα Ρίγανη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο