Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Διαγραφή Δημοτικού Συμβούλου Απόστολου Σόμπολου από την παράταξη του Δημάρχου Γαλούνη

Διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σόμπολου Απόστολου από την παράταξη "Δυνατό Ξηρόμερο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
O Δήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου ανακοινώνει ότι:
       Η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο» Συνήλθε εκτάκτως σήμερα 11/02/2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα προκειμένου να εξετάσει την προσβλητική συμπεριφορά του Δημοτικού της Συμβούλου κ. Σόμπολου Απόστολου προς τον Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 11/02/2017.
     Στην Συνεδρίαση παρευρέθηκαν 14 μέλη της παράταξης. Απόντες ήταν ο κ. Πανταζής Απόστολος (Δικαιολογημένος) και ο κ. Σόμπολος Απόστολος.
    Μοναδικό θέμα της συζήτησης ήταν η προσβλητική συμπεριφορά του κ. Σόμπολου, τόσο στο πρόσωπο του Δημάρχου, όσο και στο πρόσωπο όλης της παράταξης.............



  Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και η Δημοτική Παράταξη με ψήφους 13 υπέρ και έναν κατά (μειοψήφησε ο κ. Λυμπεράτος), έκανε δεκτή την εισήγηση του Δημάρχου και

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Ε
Τη Διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σόμπολου Απόστολου από την παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο».
     Η παραπάνω διαγραφή έγινε σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρ. 66 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α'/7-6-2010).
     Ύστερα από την παραπάνω Διαγραφή, ο κ. Σόμπολος, σύμφωνα με την παρ. 6 του παραπάνω νόμου εκπίπτει αυτοδίκαια από όλες τις επιτροπές τις οποίες έχει εκλεχθεί ως μέλος της παράταξης, και δεν μπορεί στο μέλλον να είναι μέλος του Προεδρείου ή της Οικονομικής Επιτροπής ή της Ποιότητας Ζωής ή σε οποιαδήποτε άλλη επιτροπή.

Ο Δήμαρχος
Γαλούνης Ερωτόκριτος


ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜYTIKAS PRESS:
     Σημαντικές εξελίξεις μάθαμε ότι είχαμε σήμερα στις μαραθώνιες τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου. Το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 146/2014 ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ‘ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ- ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013 ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΝΕΑΣ.
      Για τους μη γνωρίζοντες η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε την μη έγκριση εκ μέρους της δημοτικής αρχής του απολογισμού - ισολογισμού του έτους 2013 (της πρώην δημοτικής αρχής) την οποία η Αποκεντρωμένη είχε επιστρέψει πίσω ακυρώνοντας την, όμως η δημοτική αρχή επέμενε να μην εγκρίνει τον συγκεκριμένο ισολογισμό και έκανε ένσταση με το άρθρο 52 και την κέρδισε.
        Έλα όμως που για το δάνειο απαιτούνται να υπάρχουν οι ισολογισμοί των προηγουμένων ετών, όπως ευθέως ανάφερε εντός του Δ.Σ. ο κ. Γαλούνης. Γι αυτό το θέμα ήρθε άρον άρον πίσω και συζητιόταν σήμερα με σκοπό να υπάρξει τελικά έγκριση του ισολογισμού του 2013, που ο ίδιος προσωπικά ο κ. Γαλούνης είχε δώσει λυσσώδη μάχη να μην εγκριθεί, γιατί τώρα τα πράγματα άλλαξαν δραματικά και έπρεπε να προχωρήσει το θέμα του δανείου.
      Έλα όμως ντε που απαιτούνταν αυξημένη πλειοψηφία για να περάσει και δύο δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης είπαν όχι, ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος και ο κ. Αποστόλης Σόμπολος, με αποτέλεσμα ο δεύτερος εξ αυτών να δεχτεί την μήνη και τα πυρά των υπολοίπων της δημοτικής αρχής που παρίσταντο στο Δημοτικό Συμβούλιο (αιρετών και μη αιρετών απ' έξω).
       Ένας μικρός χαμός επικράτησε την στιγμή που ο κ. Σόμπολος ψήφισε και αυτός όχι, ένα σάστισμα και μία αναταραχή με κάποιους να πέφτουν πάνω του και να του λένε τι κάνεις, δεν θα πάρουμε το δάνειο, τι είναι αυτά, τρέχα να τον προλάβεις μην φύγει να αλλάξει ψήφο κ.α. 
   Τελικά εκτός της δημοτικής ομάδας και του συνδυασμού "Δυνατό Ξηρόμερο" τέθηκε, με απόφαση του συνδυασμού, ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Σόμπολος, μετά από πρόταση του δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη.


      

20 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Αποστολή το να σε διαγράφει ο Γαλουνης και μαληστα γιατί δεν ψηφισες να χρεώσει τους δημότες με ένα αντιπαραγωγηκο δάνειο είναι τητλος τιμής.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τρομοκρατια και η χουντα στον αστακο! Αποστολη μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ειδαμε και αυτο στο Ξηρομερο .Επαναστατης ο Αποστολης !!
    Τελικα ο Γαλουνης το βρηκε απο κει που δεν το περιμενε!
    Αγωνια για την συνεχεια λοιπον με την κοινωνια δυστυχως θεατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε τον δημαρχακο μας...
    Απο τη μια δεν το ψηφιζω και απο την αλλη ψηφιστε το. Τι κωλοτουμπες που κανουν εκει στο Δ.Σ.
    Θα πει σκεφτει βεβαια κανεις οτι δεν ειναι λιγα το 1.300.000 € οποτε οχι μονο κωλοτουμπες αλλα και οτι αλλο υπαρχει προκειμενου να τα φανε. Μπραβο Τολη που ειπες οχι, οι αλλοι μπουχ...δες δε μιλανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα οχιειπε το παιδι κ μπραβο του καμια προσβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δήμαρχος αυτός είναι *αριστεριζων* ;διαγράφει σύμβουλο διότι δεν ψήφισε οπως ήθελε ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια παντελονατος....οχι να φοραει φουστιτσα οπως ορισμενοι αλλοι!Και τι εγινε που τον διεγραψε ησυχασε π ανθρωπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να κάνουμε Γαλουνη κάποιοι φορούν ακόμη παντελόνια, δεν μπορούν να λένε σε όλα Ναι όπως θες εσύ!!! Υπάρχει και η αξιοπρέπεια που εσύ κάπου την έχεις ξεχάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι υπόλοιποι 13 τι φοβηθηκατε και ψηφισατε υπέρ της πρότασης του Γαλουνη, μήπως χάσετε καμια θέση και χασετε τη μάσα????Σύμβουλοι να σου πετύχουν, αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών Μας!!! Αλλά καλά να πάθουμε αυτοι μας αξίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο και στόν Σομπολο καί στον Λυμπερτατο,πως θα ξεχρεωνονταν το δάνειο;μετά θα χρειάζονταν άλλο δάνειο, θα χρεωκοπουσε εντελώς ο δήμος.
    Τον Λυμπερτατο γιατί δεν τόν διέγραψε;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλάμε για την απόλυτη χούντα οποίος διαφωνεί διαγραφή μπράβο φίλε μου για την στάση σου αυτά πιστευες και καλά έκανες φοράς παντελόνια όχι φούστες όπως μερικοί άλλοι και όσο αφορά το δάνειο θα πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα της κακό διαχείρισης από τον δήμαρχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΕΙΚ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 2014 ΨΗΦΗΖΑΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.50μμ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΜΠΕΡΤΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαλλον βρηκε την ευκαιρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ...........ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
    Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ
    Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ
    ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο δημαρχος αυτός αλεξη αλεξιου ειναι πασοκος... Απο τους πασοκους που συγκυβερνησαν με δεξια...καταλαβες αλεξη αλεξιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε ανθρωποι τι βριζεται;αφου και να ξαναβάλει ο γαλουνης ια τον ξαναβγαλετε δημαρχο,οσο για τον κυριο σομπολο δεν τον γνωριζω...αλλα οσα εκανε ο γαλουνης δυο χρονια τωρα τα θεωρουσε λογικα;κ δνε παραιτουνταν;σταχτυ στα ματια.απο την αλλη οι του μυτικα καντηλας μαχαλας ριβ ικανοποιημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να διαγραψει τον σπυρο δεν γινετε αυτο φιλοι μου....ξερει πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και ο κ.Λυμπεράτος και ο κ.Σόμπολος σκέφτηκαν το αύριο και πολύ σωστά και φυσικά είχαν μια οκά α...... που το έκαναν. Ο κ.Δήμαρχος μόνο το κ.Σόμπολο έφαγε γιατί τον κ.Λυμπεράτο δεν τον τρώς έτσι εύκολα καθότι ο Σπύρος το Δήμο και τα Δημοτικά τα γνωρίζει πολύ πρίν ο κ.Γαλούνης ασχοληθεί με αυτά.
    Αυτά τα ολίγα προς γνώσει κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο