Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε κοκαίνη – Εννέα συλλήψεις

Καίριο χτύπημα σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων εξαρθρώνοντας εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιούνταν στην πόλη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε εννέα συλλήψεις. Πρόκειται για ημεδαπούς που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών, ειδικά κοκαίνης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι έξι συλλήψεις έγιναν στα Γιάννινα και τρεις στην Πάτρα.

Από την έρευνα της αστυνομίας έχει κατασχεθεί ποσότητα κοκαίνης περίπου 200 γραμμαρίων, χασίς, ένα όπλο και σφαίρες, χρήματα και αυτοκίνητα.
Οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για οργάνωση που μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή, η οποία ήταν δομημένη και δραστηριοποιούνταν σχεδόν αποκλειστικά στα Γιάννινα.
Αναμφίβολα είναι και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τους σημαντικότερους βραχίονες που διοχέτευε κυρίως κοκαίνης στην περιοχή.
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο