Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Σκληρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Γιατρού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ κατά ΕΦΚΑ

      Με ανακοίνωση του ο Γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος διαμαρτύρεται έντονα κατά  του ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) και τα προβλήματα που ανακύπτουν από την επιβολή των δυσβάσταχτων ασφαλιστικών εισφορών στους ιατρούς που ασκούν ελεύθερο επάγγελμα.
Αναλυτικά...


Η ΕΛΠΙΔΑ ήρθε.!!!!
960,12 Μπράβο παλιέ μου "Σύντροφε" κύριε Κατρούγκαλε.!!!!
Ναι, από 1614,48 Ευρώ το εξάμηνο με τους μνημονιακούς Γερμανοτσολιάδες (όπως τους λέγατε) Σαμαρά –Βενιζέλο, με το Νόμο που ψηφίσατε εσείς, 969,12 Ευρώ το μήνα με εσάς!!!!..........


   Και εκείνο το καλόπαιδο ο Πετρόπουλος λέει, πως του λένε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν και πάρα πάνω.!!! Εγώ πάντως έχω πλέον να του δώσω μόνο τα ……μου.!!!
Μα καλά ρε για μεγαλογιατρό με περάσατε;
      Ή νομίζετε ότι έχουμε το ίδιο πόθεν έσχες, που κάποιοι από εσάς παρουσιάζεστε με 18 ακίνητα και 450.00 ευρώ καταθέσεις, ενώ τα δικά μου τα εγγόνια πριν ξενιτευτούν μένανε στο ενοίκιο και ας δουλεύω σκληρά 41 χρόνια συνεχώς και ας έχω πολύ καλύτερο επιστημονικό βιογραφικό από τους περισσότερους από εσάς;
     Και θέλω να ρωτήσω τους Αιτωλοακαρνάνες Βουλευτές και παλιούς μου συνοδοιπόρους σε Κοινωνικούς και Πολιτικούς Αγώνες κυρίους Κουρουμπλή, Βαρεμένο και κυρία  Τριανταφύλου, καλά όταν ψηφίζατε αυτό τον Νόμο κοιμόσασταν όλοι και δεν καταλαβαίνατε, πως καταστρέφατε την Πατρίδα σας και τον Λαό της;;;;;
       Επειδή εγώ όμως κατάλαβα πολύ καλά, τι θα ακολουθούσε με τον νόμο σας, που θα ψηφίζατε , πέρυσι την Μεγάλη Πέμπτη έκλεισα το απογευματινό μου πολύ σύγχρονο Ιατρείο στην Κατοχή, το οποίο εξυπηρετούσε τους ασθενείς της περιοχής με πολύ σεβασμό, λαμβάνοντας ως αμοιβή 5, 10 ή 15 ευρώ σε όσους είχαν, γιατί ασφαλώς όσοι δεν είχαν, τους παρείχα τις υπηρεσίες μου εντελώς δωρεάν, κάνοντας μετακόμιση το Μεγάλο Σαββάτο, αφού είχα αναληφθεί, πως θα έπρεπε να παίρνω αυτά τα λίγα ευρώ από τους ασθενείς μου, για να τα ακουμπάω σε εσάς τους μάγκες.!!!!

        Έτσι αφού έκλεισε το Ιατρείο της Κατοχής και μειώθηκε ο τζίρος από το δεύτερο 6μηνο του 2017 θα πληρώνω κατά 1/3 το λιγότερα.!!!!
        Εμένα που έχω κλείσει 38 χρόνια στο ΤΣΑΥ και 3 χρόνια στο ΙΚΑ που δούλευα σαν φοιτητής δεν μου κάνετε τίποτα. Ένα κομμάτι ψωμί και τυρί μας φτάνουν για να ζήσουμε, αφού έχουμε και δικό μας λάδι. Όμως σκοτώσατε τους νέους ανθρώπους. Τους αναγκάσατε να ξενιτευτούν.!!!!
Ξέρετε τι σημαίνει ξενιτιά;
     Ξέρετε τι είναι να βλέπει ο παππούς τα εγγόνια του από το Skype και να περιμένει να τα έρθουν το καλοκαίρι για να τα χορτάσει;
      Έτσι και ο γιός μου ο οποίος έχει κάνει λαμπρές σπουδές, αφού εκτός από την ειδικότητα του Γιατρού Εργασίας, είχε ΜΒΑ Διοίκησης μονάδων υγείας, μιλάει και γράφει 4 ξένες γλώσσες, είχε εργαστεί ο Δ/ντης διοικητικών υπηρεσιών σε μεγάλο ιατρικό όμιλο  για 5 χρόνια και μετεκπαίδευση στα Επείγοντα στην Ελβετία, μαζί με την γυναίκα του η οποία είναι Ακτινολόγος και τις τρείς κόρες του φύγανε για την Γαλλία, αφού αν έμενε εδώ θα πλήρωνε  φόρο και ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 83% σε εσάς, όπου εργάζονται  και ζουν μια ζωή αξιοπρεπέστατη, ζώντας σε ένα πανέμορφο σπίτι 300 τ.μ με το τζάκι του, το δενδρόσπιτο για τα παιδιά στην αυλή με το γκαζόν, με κλειστό γκαράζ δύο θέσεων και μια ανοικτή θέση ακόμη, τα παιδιά πηγαίνουν σε καλό ιδιωτικό σχολείο, με την μουσική τους, το μπαλέτο και ένα σορό δραστηριότητες και αυτά  τουλάχιστον μου απαλύνουν το πόνο της ξενιτιάς.!!!
         Και ο γιός μου δεν έφυγε από εδώ ως άνεργος, αφού είχε εξασφαλισμένο διπλάσιο εισόδημα από εμένα και με τον Νόμο σας  όμως, θα έπρεπε να πλήρωνε τα διπλά, δηλ. 1.900 ευρώ τον μήνα για ΕΦΚΑ.!!!
      Δεν στέκομαι στο γεγονός ότι με καλείτε να πληρώνω για ΕΦΚΑ 960,12 ευρώ τον μήνα, αλλά σας  θεωρώ υπεύθυνους, που μου στερείτε την αγκαλιά από τα εγγόνια μου.!!!!
        Δεν μου αρκεί η πολιτική σας καταδίκη και από το 13%, που σας δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να πάτε στο 3% ή να περάσετε από Ειδικό Δικαστήριο. Εγώ θέλω να περάσετε από Λαϊκά Δικαστήρια και αν σας βγάλουν αθώους,θα  το αποδεχτώ πλήρως, λέγοντας ότι η συναισθηματική φόρτιση με έκανε να τα βλέπω λάθος και υπερβολικά κάποια πράγματα.!!!!
       Εύχομαι πραγματικά να μην φύγετε με Ελικόπτερο, γιατί τότε θα έχετε  καταστρέψει εντελώς την Χώρα. Αν όμως βάλουν μπροστά οι μηχανές στα Ελικόπτερα, φροντίστε να πιάσετε νωρίς θέση.!!!
      Εγώ δηλώνω, πως δεν μπορώ, ούτε να σκοτώσω ή να κρεμάσω, αλλά αν σας δω να σας οδηγούν στον τόπο της δικαιοσύνης, που σας αξίζει, δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί η ψυχή μου δεν θα με βοηθάει.!!!!
     Να είστε σίγουροι αν συνεχίσετε έτσι θα τα βάψετε τα χέρια σας  με αίμα και όπως ξέρετε το αίμα φέρνει αίμα.
     Γι’ αυτό πηγαίνετε στο καλό μια ώρα γρηγορότερα, γιατί όσο μένετε, μόνο  ξενιτιά, πόνο και δυστυχία σπέρνετε.!!!

Υ.Γ
    Εγώ πήγα χθες και πλήρωσα σαν ……τα 960,12 ευρώ του ΕΦΚΑ, που μου έβαλε ο Κατρούγκαλος (άκου εκεί Κουμουνιστής), ο οποίος τώρα κρύβεται κάπου στο ΥΠΕΞ.!!!
Αναρωτηθήκατε πόσοι θα πάνε να τον πληρώσουν; Πόσοι  γιατροί και άλλοι επιστήμονες θα  κλείσουν τα γραφεία τους και θα πάρουν και αυτοί τον δρόμο της ξενιτιάς;!!!
     Ή μήπως μου προτείνετε να απολύσω την γραμματέα μου, στην οποία πληρώνω κανονικά το ΙΚΑ της,τα δώρα και τα επιδόματα και τις δίνω πολύ πάρα πάνω από αυτά που λέει ο νόμος,γιατί  εγώ θέλω να είμαι συνεπής  με τις ιδέες μου και όχι εκμεταλλευτής, για να μου μείνουν χρήματα  για να πληρώσω τον ΕΦΚΑ σας ;  
Μα καλά δεν ντρέπεστε λίγο;
    Θα μπορούσα να φύγω και εγώ για το Εξωτερικό κοντά στα παιδιά μου και να έχω πολύ καλύτερο εισόδημα , αλλά θα μείνω εδώ , μια και  τα παιδιά μου έχουν βρει τον δρόμο τους, αφού πιστεύω,  ότι σε  λίγο θα έχετε φύγει κακήν κακώς εσείς.!!!

Αστακός 23/2/2017

Dr .Παναγιώτης Στάικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός
Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων
Μετεκπαιδευθείς: Σε Υπερήχους, ΜΕΘ, Ιατρείο Βρογχικού άσθματος και σπιρομετρήσεων
(Και προσωρινά σκλάβος σας, αφού θα πρέπει να πληρώνω φόρο και ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 83% σε εσάς).!.!!!!!




14 σχόλια:

  1. giatre pολεσ φορεσ με κανεισ και μετανιωνω για οσα λαθοσ σκεφτομαι για σενα αλλα αλεσ φορεσ μου τοχαλασ στην προκειμενη περιπτωση με αυτο σου το αρθρο ανεβηκεσ πολυ ψηλα στην εκτιμησημου γιατι μεσω του εαυτουσου παρεθεσεσ την πραγματικοτητα που πολοι δεν εχουν συνειδιετοποιηση ακομα και ευχομαι να με εκπληξεισ ευχαριστα και στο μελον ενασ σηνδημοτησ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kopste kai kaamia apodiksi ola stin tsepi mpenoun.Kala kani o tsipras eixate kalomathi me ton samara ton vlaka.Etsi na plirosete kai esis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν επαιξαν στο.psi τα αποθεματα των.ασφαλιστικων ταμειων τι ελεγες;δεν σειχα ακουσεο να ζητας λαικα δικαστηρια,δεν σειχα ακουσει να θες ελικοπτερα,τωρα πως θα συντηρηθουν τα ταμεια να πληρώσουν τους δεκαδες συνταξοουχους;με.βαρυς νομους...οχι για ολους μεν...γιατι πολυ αγροτες πληρωνουν 87 το μηνα,πολυνελευθεροι επαγγελματιες στην ελλαδα ζουμε μην ξεχνιομαστεδεν κοβουν αποδειξεις ειναι με.ζημια οποτε το ελάχιστο. Παμε τωρα στο ζητημα της μεταναστευσης, οταν σταικο το.2010 μεταναστευσαν τι εκανες;οταν το 2011 εφυγαν για ξενιτια τι εκανες;οταν το 2012 το 2013; Το 2014; Κουραζεις σταικο...μιρλα και κλαψα,ποσες φορες ψηφισες νδ πασοκ;τοσο υπευθυνος εισαι για την ξενιτια του γιου σου..αληθεια σταικο σαλμας καραγκουνης μακρυπιδης τα εκαναν ολα ωραια ετσι;αυτοι δεν θελουν ειδικα και λαικα δικαστηρια.γιαυτο σταικο στο τονιζω και στο φωναζω οσο ανθρωποι σαν κ σενα φωναζουν κατα του συριζα τοαο ο απλος.λαος θα τον εχει σε υψηλα ποσοστα.κουραζεις σταικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, έχοντας μεγάλη δύναμη πίεσης και επηρεασμού των Κυβερνήσεων “πέτυχαν” να έχουν τα δικά τους κλαδικά ασφαλιστικά ταμεία και πληρώνοντας πολύ χαμηλές εισφορές να απολαμβάνουν δυσανάλογα υψηλές συντάξεις. Τη διαφορά, κάποιες εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ, την πλήρωναν οι άλλοι πολίτες μέσω των νομοθετημένων υπέρ των ταμείων αυτών λεγόμενων “κοινωνικών πόρων”. Έτσι, ένας γιατρός, που σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο κ. Στάικος, πλήρωνε συνταξιοδοτική εισφορά 202 ευρώ, με 35 χρόνια ασφάλισης θα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.900 ευρώ, όταν με βάση τις εισφορές του δεν δικαιούνταν πάνω από 450 ευρώ. Και με 5,7 ευρώ (!!) το μήνα εφάπαξ δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Τη διαφορά, διότι τσάμπα δεν υπάρχει, την πλήρωναν τα κορόιδα οι άλλοι μέσω των κοινωνικών πόρων. Η τρόικα επέβαλε – ορθώς - την κατάργηση των κοινωνικών πόρων (Μνημόνιο Σαμαρά).

    Με το νέο ασφαλιστικό νόμο οι ελεύθεροι επαγγελματίες εξομοιώνονται σε εισφορές και παροχές με τους μισθωτούς. Πράγματι, με δηλωμένο ετήσιο φορολογητέο εισόδημα από 20.000 και μέχρι 70.330 ευρώ, οι μηνιαίες εισφορές τους αυξάνουν και φτάνουν μέχρι 1.580 ευρώ, που συνεπάγονται και ανάλογα αυξημένη ανταποδοτική σύνταξη. Η Κυβέρνηση χειρίστηκε λάθος το ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους σπρώχνει σε μεγαλύτερη φοροδιαφυγή. Τέτοιας έκτασης ανατρεπτικές αλλαγές, δεν γίνονται “εδώ και τώρα” αλλά με δημόσιο διάλογο και με λογική μεταβατική περίοδο σταδιακής προσαρμογής. Από την άποψη αυτή, η διαμαρτυρία του κ. Στάικου που ξαφνικά καλείται να πληρώσει υπερτετραπλάσιες ασφαλιστικές με βάση το εισόδημά του, μπορεί να γίνει κατανοητή. Όχι όμως και η συνέχιση του παλιού του ακραία άδικου, προκλητικού σε προνόμοια και παράλογου παλιού ασφαλιστικού καθεστώτος: άλλοι να πληρώνουν για τη δική μου σύνταξη. Διότι αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των “ευγενών” κλαδικών ασφαλιστικών ταμείων γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, δημοσιογράφων κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσίπρας, ευθύνεται γιατί τα ασφαλιστικά Ταμεία υποχρεώνονταν να καταθέτουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι το 1983 σε άτοκες καταθέσεις, με διψήφιο πληθωρισμό. Για τα δομημένα ομόλογα και το PSI που έχασαν το 80% της αξίας τους. Για τις σκανδαλώδεις αθρόες πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τις προνομιακές συνταξιοδοτικές παροχές. Γιατί το χρέος της χώρας με τις μίζες και τις εξωφρενικές σπατάλες ξεπέρασε τα 300 δίς ευρώ. Για το 1ο και 2ο Μνημόνια που έδεσαν τη χώρα χειροπόδαρα και μηδένισαν τη διαπραγματευτική θέση της. Για την διψήφια ανεργία. Για τη μετανάστευση των 300.000 νέων επιστημόνων μας. Για τα θαλασσοδάνεια των Κομμάτων και των καναλαρχών/εκδοτών, που πλήρωσε το κοινωνικό σύνολο μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών. Για ... για .... Θα συμφωνούσα ότι για όλα τα δεινά της χώρας φταίει ο Τσίπρας (άλλωστε δεν τον ψήφισα), αν κάποιος με πείσει ότι η ζωή άρχισε το 2015, είτε ότι παρέλαβε μια οργανωμένη χώρα, χωρίς τρόικα, χωρίς χρέη και ελλείμματα και με ένα υγιές και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα. Υπάρχει τέτοιος, χωρίς κομματικές παρωπίδες και χωρίς η περίπτωσή του να υπάγεται στη σφαίρα της ψυχιατρικής; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 11΄.53 ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ΅΅ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΅΅ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ Δ...... ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο συνήθεις συσχετισμός των αγροτών στους δρόμους του Ξηρόμερου
    ´είναι έβαλαν τίποτα ´´´η πιο συχνές λέξεις που διατυπώνει ένας γιατρός είναι ´
    με απόδειξη ή χωρίς απόδειξη ´..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κύριος Σταικος καλά θα κάνει να αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί,την πολιτική Ή την ιατρική;;;μου φαίνεται το δεύτερο το έχει ξεχάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ με μισθό 1400 ευρώ έδινα και δίνω 300 ευρώ τον μήνα *14 =4200 τον χρόνο. Είμαι στα κορόιδα τους μισθωτούς που συντηρούσαν το σύστημα. Δεν είμαι γιατρός, δικηγόρος για να έχω την επιρροή. Οπότε θα συμφωνήσω με τον κύριο Νάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poso dikio exeis re naso,poso?eixan kalomathei sthn forodiafygh kai na mhn plirwnoun tipota,eixan mathei na to paizoyn tzampa magkes sthn plati tou misthotou upallilou poy fanervne ola ta esoda.as analogistei o kurios autos pou paraponietai,poses fores den exei kopsei apodeiksei,as zhthsh protos sygnvmh ston gio tou pou o idios ton anagkaase me thn politiki tou na metanasteysh kai meta,as klapsoume oloi mazi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ 11.53 ΤΟ PSI ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 2.000 ΕΥΡΩ,ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΙΩΠΟΥΣΕ?ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΠΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ,ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Η ΠΙΟ ΛΙΓΑ?ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΕΣΑΣ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΕΣΑΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ,ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε 11:04 μ.μ
    Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά, αλλά κάνεις και τον μάγκα λέγοντάς μου να κόψω καμιά απόδειξη. Για να βγει αυτός ο ΕΦΚΑ , φαίνεται πως ανήκα στα κορόιδα και έκοβα πάρα πολλές αποδείξεις, με αποτέλεσμα να παρουσιάζομαι ως μεγαλογιατρός , ενώ κάποιοι συνάδελφοί μου στο Κολωνάκι, που παίρνουν 150ντάρια και 200άρια ευρώ επίσκεψη και έχουν βίλες στην Μύκονο και σαλέ στον Παρνασσό να πληρώνουν 5 και 6 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και να φαίνονται φτωχόπαιδα.!!
    Ο σημερινός ΕΦΚΑ βγήκε από το εισόδημα που είχε αποκτηθεί το 2014 με τον κακό τον Σαμαρά ( του δεύτερου εξαμήνου θα βγει από το εισόδημα του 2016)και είχα κόψει 1.200 αποδείξεις ,επειδή υπήρχε και το ιατρείο της Κατοχής και τα προηγούμενα χρόνια ακόμη περισσότερες με αποτέλεσμα από το 2011 μέχρι και το 2015 ( αφορούσε εισόδημα που είχε αποκτηθεί το 2014 επί Σαμαρά ) να πλήρωνα φόρο εισοδήματος και ασφαλιστικές εισφορές από 42.000 μέχρι 45.000( μέσα στο οποίο πλήρωνα και εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης 4.300 ευρώ τον χρόνο , τα οποία πλήρωνα αδιαμαρτύρητα .
    Και επειδή ήξερα τι δήλωνα, αντιλήφθηκα ότι με τον νόμο Κατρούγκαλου ,θα έπρεπε όσα χρήματα θα έβγαζα από το ιατρείο της Κατοχής ,που ανέβαζε τον τζίρο, να τα πλήρωνα ως ΕΦΚΑ και γι’ αυτό το έκλεισα .!!!
    Άρα λάθος πόρτα κτύπησες.!!!
    Εμένα τώρα στα 64 μου ο ΕΦΚΑ του Κατρούγκαλου δεν μου κάνει τίποτα ,αλλά σκοτώνει τους νέους επιστήμονες ,οι οποίοι φεύγουν μαζικά για το Εξωτερικό.!!!
    Εγώ και σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ είμαι από τους τυχερούς της ζωής και ζω αξιοπρεπέστατα και ούτε πρόκειται να σχολάσω την γραμματέα του ιατρείου μου , η οποία είναι άριστη και παίρνει πολύ πάρα πάνω χρήματα από αυτά που λέει ο νόμος .!!!
    Εάν βέβαια ζοριστούν τα πράγματα και φύγω και εγώ για Γαλλία και δουλεύω εκεί όπως εδώ, τότε θα μου μένουν καθαρά πάνω από 20.000 ευρώ( ξέρεις τι σημαίνει στην Γαλλία Γενικός Γιατρός με Υπερήχους, να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα;).!!!!
    Εγώ προτιμώ να μείνω εδώ στον τόπο μου και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και θα αγωνίζομαι , να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για την Κοινωνία που υποφέρει .
    Εγώ πάντως σε προσωπικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ περνάω μια χαρά και αν φύγει δεν ξέρω πως θα περνώ με τους άλλους, που θα έλθουν.!!!
    Χαιρετίσματα στην εξουσία λοιπόν φίλε μου.
    Εγώ αντέχω και άλλα μέτρα .
    Οι άνθρωποι όμως που έχουν πραγματικό εισόδημα 5 και 6 χιλιάδες ή και 10 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο πρέπει να πληρώσουν φόρο; Αντέχουν άλλα μέτρα;
    Λίγη ντροπή λοιπόν γι’ αυτά που έβγαλες, αφού είμαστε μικρή κοινωνία και ήξερες για ποιόν μίλαγες.!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν εφυγε μονο ο δικος σου γιος γιατρε. ο δικος μου εχει 6 χρονια που εφυγε και βλεπω τα εγγονια μου 10 μερες το καλοκαιρι,και δεν ειναι γιατρος. εφυγε για ενα μεροκαματο που δεν το ειχε εδω .θελω ο γιος μου να εχει την υγεια του για να ζει την οικογενεια του με αξιοπρεπεια κι ας τον εχω μακρια ,ΑΦΟΥ καταφερε η ΕΛΛΑΔΑ να διωχνει τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,σπουδαγμενα με καποιο πτυχειο,η χωρις πτυχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  14. Κύριε Στάικο, «λίγο ακόμη ….» που λέει και ο νομπελίστας ποιητής μας, και η Ελπίδα θα έρθει !!!! αφού πρώτα σωθεί ο Ελληνικός λαός από το βούρκο που τον έχουν ρίξει οι πολιτικές της Ν. Δ. και του ΠΑΣΟΚ…..!!!
    Κύριε Στάικο , κατά την γνώμη μου, ο νόμος του Κατρούγκαλου είναι ο πιο δίκαιος νόμος, αφού για πρώτη φορά, με Αριστερά στην κυβέρνηση, πληρώνουν οι « έχοντες και οι κατέχοντες, αφού για πρώτη φορά παίρνει από σένα τον «κομμουνιστή;» μεγαλογιατρό, με την αύξηση των ασφαλιστικών σου εισφορών σου, παραπάνω χρήματα και τα δίνει για την κάλυψη της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής φροντίδας χιλιάδων ανασφάλιστων συμπολιτών μας….
    Κύριε Σταίκο, το ότι νόμος είναι δίκαιος ( πληρώνουν όλοι αναλογικά….. και θα πάρουν σύνταξη ανάλογα ….) μας το επιβεβαιώνει και ο μη αριστερός πρόεδρος της ΕΣΕΕ κος Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος προχθές δήλωσε ότι «από το 33% των ασφαλισμένων που έχουν ενημερωθεί για το ύψος των νέων εισφορών τους, το 77% δηλώνει χαμηλότερες εισφορές σε σύγκριση με τις προηγούμενες κατηγορίες του ΟΑΕΕ, το 14% υψηλότερες και το 9% στα ίδια επίπεδα.
    (όπως το 80% των αγροτών θα πληρώσουν λιγότερα και το 20% περισσότερα…., δηλαδή αυτοί που παίρνουν επιδοτήσεις 80 και 100 χιλιάδες ευρώ)
    Κύριε Στάικο, το γράψατε και μόνος σας. Είστε στο 14% των ασφαλισμένων που πλήρωσαν παραπάνω. Σας έφαγε το ιατρείο της Κατοχής! Άρα είστε υψηλόμισθος, για αυτό και θα πληρώσετε! Πού η αδικία; Εάν δεν πληρώσεις εσύ ο μεγαλογιατρός (ή εσύ που δεν τα κρύβεις) και οι μεγαλοαγρότες - επιχειρηματίες της περιοχής(15%-20%) τότε οι φτωχοί συνδημότες μας θα πεθάνουν!
    Καταλαβαίνω, είναι πολλά! Είχες μάθει να δίνεις λίγα! ή σχεδόν τίποτα! Και τώρα που τα δήλωσες, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που δεν τα έβγαλες έξω μέσω USB ή σε καμιά «ofsor”….
    Κύριε Στάικο, ο Κατρούγκαλος και ο Τσίπρας αγωνίζονται να σώσουν τους φτωχούς από το βόθρο που τους έχουν ρίξει οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, που κάποτε τους εκπροσώπους της αγκαλιάζατε θερμά !!!!!!!!!!!!
    Κύριε Στάικο, δεν λέτε την αλήθεια! Η Αριστερά του Τσίπρα, δεν φταίει που τα πλούσια παιδιά σου, όπως εσύ λες, ξενιτεύτηκαν!!! Το ….μάζωμα των εγγονιών σου δεν το έκανε η Αριστερά, αλλά «η πολιτική της Φρειδερίκης…!». Αυτά που γράφεις (βρίζεις τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, την αριστερά….) είναι πέρα από κάθε λογική!!!! Κάποιος δικός σου άνθρωπος πρέπει να σου το πει ευγενικά….. Όχι τόσο για την όποια πολιτική σου άποψη, αλλά γιατί είναι κρίμα να ακυρώνεις με τα γραφούμενά σου την βαριά υπογραφή σου, το εξαίρετο βιογραφικό σου και την πλούσια επιστημοσύνη σου!
    ………………………………………………………………………………………
    Είναι σαν μου λες τώρα ότι φταίω εγώ, ο μη Αστακιώτης, για την άσχημη μυρουδιά του λιμανιού σας! Ε, δεν είναι έτσι! Όσα καθοδηγούμενα δεξιά «λαϊκά δικαστήρια» κι αν στήσετε για τους ανθρώπους της Αριστεράς ….. δεν θα πείσετε!
    «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»
    «Ορεινός Αριστερός »
    Υ Γ: Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αστακού – Ξηρομέρου- Νομού…. υπάρχει; Ακούει, διαβάζει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο