Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Διάρρηξη σε σπίτι στην ΠΑΛΑΙΡΟ

      Θρασύτατοι άγνωστοι διαρρήκτες, μέρα μεσημέρι, μπήκαν σε κατοικία στη παραλία, χθες το μεσημέρι στην Πάλαιρο και αφαίρεσαν κοσμήματα και διάφορα είδη αξίας.
      Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα και εισήλθαν στην κατοικία ανενόχλητοι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν εκείνη την ώρα. 
    Έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών διενεργεί το Α.Τ. Βόνιτσας.

7 σχόλια:

  1. Κάθε μέρα ανοίγουν και ένα σπίτι, ζούμε πλέον με τον τρόμο,ας κάνουν οι αρμόδιοι κάτι επιτέλους. Πρέπει να υπάρχει αστυνομία στο χωριό δεν το καταλαβαίνουν, πρέπει να δούμε τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι εκει με ειχαν κλεψει και μενα ενα καλοκαιρι που εκανα διακοπες .. (γι αυτο και δεν ξαναπηγα εκει ..) ο γνωστος αγνωστος .... εγω τον εφερα σε αδιεξοδο και μου εδωσε καποια πραγματα .. διαλυμένα βεβαια .. εχω συμβαλει και εγω αρνητικά στην ολη κατασταση γιατι τοτε επρεπε να του κανω μυνηση και να τον κλεισω μεσα .. αλλα πεσαν ολοι επανω μου μη .. και μη .. λαθος μου ! ο λυκος τρίχωμα αλαζει μυαλο ποτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο χωριο υπηρχε αστυνομικο τμημα πιο παλια. Οταν ομως ξεκινησαν οι διαδικασιες για να το κλεισουν δεν αντεδρασε κανεις απο τους κατοικους αλλα πιο πολυ δεν εκανε καμια απολυτως ενεργεια ο προεδρος/δημαρχος και οσοι κυβερνουσαν το χωριο τοτε. Παντα το καλοκαιρι υπηρχαν στον τμημα 3-4 ατομα καθημερινα. Γι'αυτο λοιπον εσυ που εισαι ζαβερδιανος και σχολιαζεις τωρα, ας ξεσηκωνοσουν τοτε για να μην κλεισει το τμημα. Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γραφείο του αντιδημάρχου δεν άρχισε να ξανά σχολιάσει και αντί να κάνει ενέργειες που η διαρρήξεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο ζητά ευθύνες από τους προηγούμενους. Η ανικανότητα τους εμφανεστατη τίποτα καλό σε αυτό το χωριό. Περιμένουμε να κάνετε εσείς ενέργειες αλλά ούτε εσείς ξεσηκωθηκατε αλλά χαιροσασταν γιατί δεν ήσασταν εσείς δημοτικοί άρχοντες. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην εφτιαχναν καποιοι τον βιολογικο,τους σωληνες του νερου ,τις δεξαμενες,τα σχολεια κλπ και περιμεναμε απο αυτους εδω που ψηφισαμε για καλυτερα αστα να πανε.Αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε το θράσος να κατηγορείτε τους προηγούμενους που ότι έκαναν βγαίνατε και βρίζατε ενώ τώρα που κυβερνατε όχι μόνο το δεχτήκατε άλλα δουλεύετε εκεί. Ξεχνάμε τα χυτα που κράζατε τους πάντες ενώ τώρα δουλεύετε ή το βουνακι που κάνατε το ίδιο και βολεψατε δικούς σας και ψηφοφόρους. Σιωπή. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μπουρδελο Δήμος και κράτος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο