Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ.....

ΠΗΓΗ:http://studionafpaktos.gr

      Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου, δεν έχει πετύχει το στόχο της, επισημαίνει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κος Πανταζής Αποστόλης.
   Μόνο με σοβαρές αποφάσεις, τονίζει ο κος Πανταζής, έχουμε καλύτερη ανάπτυξη στο Δήμο στο συνολό του και ιδιαίτερα στον Αστακό, που είναι η έδρα του Δήμου.
      Όσο για τη διαγραφή του κου Σόμπολου, Δημοτικού Συμβούλου, τη χαρακτηρίζει μεν άδικη, πρωτεύει όμως η καλή πορεία της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να φανεί αντάξια στον εντολοδόχο λαό, που απλόχερα έδωσε την ψήφο του....... 
     
Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κο Πανταζή Αποστόλη....




ΥΓ: Επίσης ο Αποστόλης Πανταζής τόνισε ότι διαφωνεί κάθετα με την τακτική των απευθείας αναθέσεων έργων (δλδ τα 6,800).

(από λάθος στο μοντάζ δεν μπήκε στη συνέντευξη)

ksiromeritikimatia

71 σχόλια:

  1. Sostos.kala ta les alla poios tha s akoush.kai pali mpavo sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μασασ τιποτα Πανταζη .......τωρα ξεκινησανε να καθαριζουν και βαλανε λαμπες στην παραλια,κατα τα αλλα ολοι τουσ ειναι δυνατοι και κανενασ δε σε φοβαται......τσακισε τουσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Αποστόλη, χωρίς να θέλω αμφισβητήσω στο παραμικρό το σωστό και ειλικρινή, όπως τον άκουσα, λόγο σου, θα ρωτήσω αστιευόμενος : Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος ο μάγκας,μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποστολη κανεισ δεν αμφισβητει οτι αγαπας τον τοπο ,προχωρα ομως ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΣΦΊΓΓΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΤΏΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου Αποστόλη .!!!
    Ασφαλώς δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιους που μπορεί να διαφωνήσει με τις διαπιστώσεις σου .!!!!
    Όμως πιστεύω ότι οι διαπιστώσεις πρέπει να μετατρέπονται σε σοβαρές αποφάσεις και οι αποφάσεις σε έργο .!!!
    Και ασφαλώς ξέρεις πολύ καλά και ας μην έχεις πολύ χρόνο που ασχολείσαι με τα Κοινά ,πως οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης δεν κρίνονται από τις προθέσεις τους ,οι οποίες μπορεί να είναι αγαθές και καλοπροαίρετες ,αλλά εκ του αποτελέσματος .!!!
    Ο δικός μου ο ρόλος δεν είναι ρόλος αντιπολίτευσης για να κάνω παρατηρήσεις ή καταγγελίες .!!!
    Εκείνο όμως το οποίο μπορώ να πω ως διαπίστωση είναι ,ότι εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπω στην σημερινή Δημοτική Αρχή Συλλογική προσπάθεια ,δουλειά και δράση .!!!!
    Σε αφίσα την οποία έχω πριν από περίπου 20 χρόνια και μπορώ να στην δείξω έγραφα :
    Κανένας Δήμαρχος από μόνος του όσο ικανός και να είναι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ,αν δεν υπάρχει Συλλογική Προσπάθεια ,με όραμα ,προγραμματισμό ,συλλογική απόφαση ,διαφάνεια και έλεγχο ανά πάσα στιγμή .!!!
    Για το καλό του τόπου αυτά χρειάζεται να γίνουν άμεσα .!!
    Ο τόπος έχει ανάγκη από συνεργασίες και συναίνεση και όχι από Δικαστήρια ,καυγάδες και διαγραφές .!!!
    Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα για όσα διατύπωσα με την ιδιότητα του πρώην Δημάρχου και μόνο , που ασφαλώς παραμένει ενεργός πολίτης και νοιάζεται για το καλό του τόπου του .!!!!
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος
    Πρώην Δήμαρχος Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε καιρος ηταν τον πηρε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καραντι το μυτικας πρεσ. καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιγο σεβασμός στον τόπο μας κ στα άτομα που σας έβγαλαν για το καλο του.αντι να πουλάτε δύναμη ισχύος κ εγωισμού κοιτάξτε ποιο ειναι το καλο αυτού του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sygxaritiria polla agapite mou palie simayhiti.isoun panta kalo ke axio pedi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιοσ πιστευει πλεον οτι ο πανταζησ πουλαει δυναμη ισχυοσ ειναι βαθια νυχτωμενοσ....5 Μαρτιου ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ;ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΤΣΕ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ,ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΟΑΣ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΚΑΛΙΑ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΡΕ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΥΣΚΙΑ ΡΕ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΕ.ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΜΕ ΧΟΡΤΟ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΆΛΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ.ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EMPA TOLI ARXIGE AFTI SE GNORISANE TORA EGO SE KSERO XRONIA EISA ARXONTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τις δηλώσεις του Πανταζή προκύπτει ότι δεν είχε πρόβλημα με τη διαγραφή του Σόμπολου, αλλά γιατί αγνοήθηκε. Και γίνεται φανερό ότι ήδη έχει δρομολογηθεί συναινετική επιστροφή των πραγμάτων στην προτεραία τους κατάσταση: Ο Πανταζής θα επανακτήσει το πάνω χέρι στην Παράταξη. Η οποία θα συνεχίσει να στηρίζει τον Γαλούνη ως Δήμαρχο. Και στην οποία ο Σόμπολος θα επανέλθει, δηλώνοντας και πάλι ευτυχής. Και όλα θα σβησθούν ως μια κακή στιγμή παρεξήγησης,με πανηγυρική διακήρυξη ενότητας, αρχών, στόχων (και όποιος καταλάβει κατάλαβε), αλλά και συνέχειας για το.... καλό μας, που εμείς δεν καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ! ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ 22 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΩΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΣΕ ΟΛΑ ΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΩΝ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ! BEACH PARTY, MASKE PARTY, CHRISTMAS PARTY ΚΤΛ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΩΝ ΝΟΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να δείτε ότι ο Πανταζής θα καταφέρει στο τέλος να τον πάρουν όλοι με τις πέτρες. Άλλοι γιατί τους στενοχωρεί τον Γαλούνη και οι πολλοί γιατί τον "εξέλεξε" ως Δήμαρχο. Ο μύθος του έχει πολύ ξεθωριάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο σου Αποστολη ,εσυ έκανες την προσπάθεια να γίνει κάτι καλό στο τόπο μας,αυτοί που το εκμεταλλεύτηκαν για το δικό τους συμφέρον να φύγουν,να φύγουν όσο μακρυά γίνεται και ποτέ να μην ξανάρθουν .Μπραβο που τους έδωσες την ευκαιρία κρατώντας το λόγο σου στηρίζοντας τους όλο αυτό το διάστημα. Μπράβο που τους κατάλαβες ,να φύγουν να φύγουν να φύγουν ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑ ΠΑΛΙ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχίζει Κ τα μαζεύει τώρα ο Πανταζης
    Κολοτουμπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σκιστους.....τους ανικανους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αποστόλη έβαλες το λύκο να φυλάξει πρόβατα.....Δεν ήξερες αλλά δε ρώτησες κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εμένα σαν τα παίρνει πίσω μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αποστολή μη κανείς το λιοντάρι γιατί πολύ σύντομα θα τα μαζέψει σαν το χατσατσαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλε των 2:03 αν δεν ηταν ο πανταζης ο γαλουνης δεν θα επαιρνε ουτε το δικο του...βρε ουστ απο εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τωρα καταλαβαινω γιατι ο Σαμαρας οΣταικος ο Πανταζης εχουν απο κοντα τον Κολια Πιανουν τοπο αγοριμου τελικα ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μετα την πληρη και αποτυχημενη στηριξη για 3 4 φορες στο γαλουνη ο τολης ο πανταζης αποφασισε πως δεν του κανει αλλο. ο τολης ο πανταζης και αφου πηρε δωρο το γηπεδο, ειναι ετοιμος να κανει τον αστακο ibiza μυκονος κτλ,να γεμισει με lifestyle τον τοπο τουτο,τουριστες να βγαζουν σελφι με τα μοσκαρια και τα γρουνια στην βελα,τα γιδια κατα μεσης στο δρομο,να κολυμπανε σε πεντακαθαρα νερα του αστακου μαζι με εκατομυρια αλλα μικροβια.
    ο τολης ο πανταζης εχει σχεδιο, μια φορα το εξαμηνο που θα ρχετε απο νιγηρια θα διοργανωνει και ενα παρτυ να γουσταρουμε ολοι,
    τι μας νοιαζει για τα σχολεια? τι μας νοιαζει για τα τοεβ (τολη ξερεις τι ειναι τοεβ) τι μας νοιαζει για τα αγροτικα ιατρεια? τι μας νοιαζει για τους δρομους?
    εδω μιλαμε θα κανουμε παρτη καθε μερα,σαν εκεινα που εκανε με το γαλουνη και εκαιγε τα τζωνια τα μαυρα μαζι με τον κολλια
    ρε φιλε, παρταρες να γουσταρουμε, ο ανθρωπος κταλβε ρε φιλε πως εκανε λαθος, μετα απο δυομιση χρονια και μετα απο μια προσφατη
    επιστολη στηριξης,καταλαβε εκανε λαθος,ενταξει μωρε,εκανε και καμια 200 απευθειας αναθεσεις ο γαλουνης και τι εγινε? εκανε γηπεδο στον αιολο ομως. Καποτε ειτε γουσταρουμε ειτε οχι, η χουντα εδινε μπαλα στο λαο παλια η χουντα ηταν με τανκς τωρα ειναι με ευρω.ωστοσο μπορει να δειχνουν οτι στον αστακο μασανε ακομα σανο, αλλα μια βολτα απο μαχαιρα μπαμπινη μαχαλα παπαδατου,θα ψηθει ο τολης οτι κατι λαθος εχει γινει,οτι ο κοσμος εκει δεν γουσταρει παρτυ,και οτι ο κοσμος εκει βραζει απεναντι στις επιλογες του τολη. σε περιμενουμε να μας αναλυσεις τις σκεψεις σου για τον καινουριο δημαρχο που θα μας φορτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΙΛΕ 10:26 ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΑΛΟΥΝΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα κοληταρια του γαλουνη έφαγαν τον σαμαρά που ηταν χρόνια στό κουρμπετη και ηταν και σκληρος,εσένα που εισαι καλοκαγαθος και ευκολοπιστος για πλάκα θα σε φέρουν στα νερά τους,μα λαγάνες με μεταπτυχιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 11,32 οπως και η αποτυχια της ομαδας,και ολοι αυτοι απετυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΟΡΥ 2..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΙΑ Ο ΤΟΛΗΣ ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ,Ο ΤΟΛΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΧΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ.Ο ΤΟΛΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΦΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ,Ο ΤΟΛΗΣ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΑΛΟΥΝΗ.
    Υ.Γ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΛΗ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ.
    Υ.Γ2..ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΚΙΜ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.(ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ Ο ΤΟΛΗΣ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΜΟΕΤ.ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κανόνισε Πανταζή να κάνεις καμιά κωλοτούμπα και να ξεφτιλιστείς εντελώς. Κανόνισε να σε πείσει ο Γαλούνης με τα ψέμματα του και τον Κολιά μεσολαβιτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γάτα ο δήμαρχος
    Ξέρει Κ δίνει συνεντεύξεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αμ γαλουνη μου δεν τον ρωτησες τον αποστολακι δεν τον ρωτησες καλα ουτε να μην τον ενημερωσεις να μαθει τα νεα απ τα μπλοκς το παιδι ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φίλε μήν το ψαχνεις πολύ,δεν υπάρχει
    μελλον,δες το κατάντιμα τις ενώσεως,έτσι θα είναι ο δήμος στο τέλος τις θητείας σας,και λέω θητείας σας γιατί μιά χαρά θα τα βρείτε,σας ενώνουν πολλά, αγαπουλες είναι αυτά τα μικρά συννεφάκια, οι έρωτες έχουν καυγάδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 16 μηνες ειχες αντιδημαρχος τι εκανες για πες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12:27 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.....
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΛΙΑΣ ΘΑ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.....
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.... ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ.....
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ....
    Α!ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ....ΠΟΥ Ο ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΜΠΟΛΟ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΦΙΛΕ 21 Φεβρουαρίου 2017 - 12:27 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΜΟΕΤ Ο ΤΟΛΗΣ ΑΛΛΑ DOM PERIGNON, ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........... ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ............ΞΕΚΟΛΑΤΕ.........
    ΑΛΛΑΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ........ΑΙΝΤΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εσας εδω μεσσ τελικα το προβλημα σα ειναι τι σαμπανια πινει ο πνταζησ...Ρε παιδια συγγνωμη απονσας παιρνει λεφτα και ανοιγει σαμπανιεσ;Δλδ η προοδοσ του τοπου και η ευημερια του εξαρταται απο την ποιοτητα ζωησ του πανταζη?φιλε του 12 και 27 βαψου μπλε και μπες στη θαλασσα.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και στο Δήμο Χοιρομέρου πάει η κυβιστηση συννεφο. Απο ολνούς!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΦΙΛΕ 3.18 ΜΟΝΟ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ,ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;ΠΟΙΑ ΕΙΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; ΜΗΝ ΓΈΛΙΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΆΘΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΊΓΟ ΥΠΟΠΤΟ;ΦΙΛΕ 3.20 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ,ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ Η ΣΤΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΞΕΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ Μ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΑ , ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΠΕΣΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ 19 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΕ ΣΠΡΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ" ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΛΑ "ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ , ΕΧΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ". ΚΑΙ Μ ΑΥΤΕς ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς 12.27
    Δε διευκρίνησες...!!
    Οι αθώοι της Αλυζίας και των Φυτειών.
    Δεν είχατε χρηματοδότες μεχρι το 1´14.
    Μόλις βρέθηκαν μια χαρά τα πήγατε..
    Πως έλεγε ο τύπος στο ανέκδοτο,γιατρέ μου οχι δε μπορώ,δεν έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αποστολή οι πρόεδροι κάθε χρόνο δικαιούνται 1000 € πάγια προκαταβολή για έκτακτες ανάγκες αυτά δεν τα πήραν ποτέ για να γίνει το γηπεδάκι του άιολου και αυτό δεν το ξέρεις ε τότε γιατι ήσουν αντιδήμαρχος 16 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Που είναι ο σφιχτερμαν, (γερο παιδι,,,,, και να σφιξιμο το χερι)αυτός τα κατεστρεψε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Συγχαρητηρια για τα σοβαρα σχολια ολων σας..Η καταντια του δημου και η αποτυχια της δημοτικης αρχης δεν οφειλεται στα λεφτα του πανταζη που δινει για τα παρτυ του Ναοασ και για τον Αιολο.αντι να παρακαλανε καποιοι που γινονται 5 εκδηλωσεισ για τα τον κοσμο και τα παιδια τουσ ,αντι να παρακαλετε που με την ομαδα του αιολου ζουνε καφετεριεσ,σουπερμαρκετ και καταλυματα και με τισ ακαδημιες απασχολουνται στον αθλητισμο ποσα παιδια εσεισ κραζετε και το προβλημα σασ ειναι τι σαμπανια πινει στον Αστακο.Αγαπητε ξηρομεριτη που διακατεχεσαι απο αγνοια,φθονο,ζηλεια και προκαταληψη ψαξε πιο βαθια να δεισ τι φταιει με το Δημο-θεατρο παραλογου και σταματηστε να κανετε γελοιουσ συσχετισμουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Στο δημο.φταινε οι νοοτροπιες σαν την δικη σου,μεχρι στιγμης ανεφερες αυτα που κανει ο πανταζης για να ταισει το τερας της υστεροφημιας του και της αυτοπροβολης του,αφου γουσταρε τοσο πολυ γιατι δεν εφτιαξε μονος του το γηπεδο;οπως ας παω με την λογικη σου του παραλογογ ανεφερες πεντε δεκα πράγματα που ειναι μονο για τον αστακο,τα αλλα 19 χωρια ας ψοφησουν ε;δεν ειν.χωρια του δημου;δημος ειναι μονο ο αστακος σας;και μην αρχισεις φλυαρια..ειναι πρωτος σε ψηφους αντιδημαρχος και ξέρουμε οτι ειν παρα του.δημαρχου.οποτε ειν.συνυπευθυνος για ολη την καταντια του τοπου και για το δανειο.καταλαβες;μην μας μιλας λοιπον μονο.για τον αστακο σου.οσον αφορά ταλλα που λες παψε να γινεσαι γλειτσα ουδεις ζηλευει ναναι καλα να φτιαχνει να τα χαίρεται αλλα μην παιζει με εμας.κατανοητο αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μπραβο αποστολε προχωρα,αρκετοι μαζι σου, παρολο που δεν συμφωνουσαμε με την στηριξη του συνδυασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε ανωνυμε ξερολα 9:06 το γηπεδο ανηκει στον Αιολο?το γηπεδο ανηκει στουσ δημοτεσ στα παιδια στον κοσμο,ο Αιολοσ σημερα ειναιναυριο οχι.μεςω των παρτυ ο πανταζησ θ αποκτησει υστεροφημια μωρε?υπαρχουν αλλεσ δουλεισ και πραγματα ωστε να προβαλει τον εαυτο του..και ναι σ αρεσει δε σ αρεσει πηρε 1708 ψηφουσ και δεν εχει ξανγινει ποτε στο δημο αυτο...ψηφουσ οχι μονο απο τον Αστακο αλλα και απ ολα τα χωρια.Δεν καταλαβινετε οτι οσο λασπη του ριχνετε τοσο θα ανεβαινει στα ματια του κοσμου.υπαρχει ενα 20% συμεριλαμβανομεου και εσου και ενα 80% που τον επικροτει και ολοι αυτοι που κραζουν εδω μεσα θα δεισ που θα ειναι παλι πισω απο τον πανταζη.Ειναι ανθρωποσ με αξιεσ και ιδανικα και βοηθαει αλλα για σενα ειναι δυσχωνευτο αυτο και σε ποναει η αληθειαοτε δεν το επαιξε σε κανενα ,οτι εκανε το κανε με την αξια του και προσφερε πολλα.βγεσ μια βολτα και ρωτα ποσο κοσμο εχει βοηθησει.το ξερεισ και εσυ αλλα μαλλον σε ενοχλει η αληθεια .κατσε τωρα σε καμια καφετερια ,πιεσ κανα καφε και κανε κριτικη του πανταζη αλλα και του εαυτου σου που ειναι για λυπηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Α ρε Κόλια τι έχεις ανακατέψει όλο το βυθό της θάλασσας .για πες τι λέει το μενού για μεθαύριο που θαρθει ο δικός σου βότκα η σαμπάνιες . Το νου σου μην καταλάβει ο σφιχτότερης ότι τον δουλεύεις και είσαι με τον πανταζη δεν θα ξαναδείς τυρί από το Γρατσάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Kala tha einai o dimarxos na kani Mia dilosi an zitisi signomi apo kosmo Giati Edo ellada to kosmo den pernai alo kala me provlima exi kate meta ke prepi dimarxo Kani kalo doulia na mpori ola pedia xaroumeno na ine giati pola skoupidia sto dromo kai vroma nero talasa ine poli kako krima tora pio kala ine Bulgaria apo astako.giani Kolia den ine tipota dimarxo mono kolia teli gelai mazi dimarxo ke allo deftero dimarxo pou ine karaflo ke auto den milai kala mono idio bouldog ine.kalinixta ke efkaristo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τούς ψήφους τούς πήρε ο Πανταζής επειδή έριξε γραμμή ο Γαλουνης,υα έβγαινε βέβαια σύμβουλος αλλά κάπου στην μέση ίσως και πιό κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Aνωνυμε θεουλη 1·39πμ που το παιζεις βουλγαρα μου εφτιαξες το πρωινο να ξερεις. Giani kolia pese pato talasas giati dimarcho se teli mono gelai mazi so ki esi karaflo adidimarcho buldog kane ligo krati oxi poli mam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλητερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρα σαράντα χρονια σκλαβιά και φυλακή......Αφιερωμενω στους κύριους που τρώγοντες μεταξύ τους ενώ είναι φίλοι που τα πουλάτε αυτά δεν ξέρετε έτσι και ξεσηκωθούν η πολίτες θα σας πάρουν με της πέτρες....Νομιζε ότι ήμαστε κορόιδα και έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας ......Εεεεε λοιπόν δεν είστε μεγάλη και τρανοι όπως νομίζετε....ειστε κάποιοι υποανάπτυκτη νομίζετε ότι θα κοροϊδεύετε τον κόσμο εεεε όχι λοιπόν για ελάτε να κάνετε πάρτι μόνο για αυτό είστε καλή και για τα καρναβάλια που θα περάσετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το γήπεδο το έφτιαξε για τα παιδιά μας τιιι.....Αν ήθελα να φτιάξει κάτι για τυα παιδιά μας θα έφτιαχνε τον τόπο τους και τόπο για το ίδιο......Αχι ένα γήπεδο που δεν προσφερη τίποτα....και αν έχει βοηθήσει κόσμο και τι ποιους δηλαδή αυτούς που τον ψήφισαν....καλά εστί βοηθάω και εγώ εγώ εγώ δεν ακοση κάποιον να λέει με βοήθησε ο ταβε.....μηπως δεν ήταν απο εδώ...μαλλον για αυτό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Λοιπόν εγώ που δεν ειμαι στης καφετέριες και ειμαι μια απλή νοικοκυρά και ειμαι σπίτι μου και μαγειρεύω και καθαρίζω.....Θα έρθουν τα παιδιά με στο καθαρό σπίτι του γιατί απο καθηρη πολη δεν το έχουμε απο γήπεδα αρκετά αλλοστε τους προσφέρει τίποτα το γήπεδο....τι μηποως παιδιά όχι μήπως του προσφερη δουλεια οχι...τοτε τι να τα κάνουμε τα γήπεδα ....κοιταξε να φτειαξετε τον τόπο σας και μην προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον κόσμο με βλακειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εσυ ανωνυμε του 11 και 35 μηπωσ θεσς να σε συντηρησει ο πανταζησ δηλαδη?εχει βοηθησει πολυ κοσμο και χωρια.το καλοκαειρι εκανε δωρεεσ σε 3 χωρια,εχει βοηθησει το κεντρο υγειασ αστακου,εχει χορηγησει πολλοουσ φορεισ ακομα,εχει βοηθησει ανα περιοδουσ μαθητεσ του λυκειου για την εκδρομη τουκαι ποσουσ ανθρωπουσ ακομα οχι μονο ψηφοφορουσ γιατι ειναι ανθρωποσ αγαπητε-αγαπητη,ντροπη σου με οση κακια και ζηλεια εχεισ πανω σου να λεσ ορι δεν εχει βοηθησει κοσμο αλλα τι περιμενεις οταν υπαρχουν πληρη μεσανυχτα.οσο για σενα καλη μου νοικοκυρα κατσε στη κατσρολα σου και ασε τη λασπη μεσω του δαδικτυου,το μονο που σασ νοιαζει ειναι να βρει δουλειεσ σε ολουσ και λεφτα λεφτα λεφτα.καλη μου νοικοκυρα ειναι πασησ φυσεωσ αδυνατον να βρει δουλεια σε ολουσ.ενα γηπεδο σαφωσ μαι προσφερει αθληρικη παιδεια και δραστηριοτητα αλλα αυτα για σενα ειναι ψιλα γραμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 2:48 tragikos apla....mipos kai thn periousia tou pqntazu tou tin eftiaxe o galounis;;;??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κανένας να ομιλεί σωστά ελληνικά υπάρχει; ; Αυτά τα σχόλια βλέπουν οι Σωτήρες σας εκεί στο Ξηρόμερο , γι αυτό δε θα δείτε ποτέ προκοπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Epeidi tixainei na gnorizo ton kollia na 3erete oti oso pio poli ton vrizete kai ton xlevazete toso pio poli autos ftiaxnete kai tou anevazete tis metoxes. Ama 8igontan o kollias kai masage apo vrisidia 8a eixe allaxei oxi topo alla planiti. Gia sou kollia sou vgazo to kapelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 10 03 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. κυριε 1κ29 εισαι σιγουρος οτι τις δωρεες στα χωρια τις εδωσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 1. ο καθε Δημαρχος απο μονος του δεν ειναι ικανος να βγει δημαρχος, γι αυτο κι εχει κοντα του η ψαχνει τοσους υποψηφιους.
    2. ο Αποστολος Πανταζης,για οσους εχουν μνημη και θελουν να θυμηθουν, γεννηθηκε και μεγαλωσε στον Αστακο,κι οπως ολοι οι νεοι του τοπου,εφυγε για να σπουδασει και να δραστηριοποιηθει επαγγελματικα.
    3. Σας ενοχλει ξαφνικα οτι λειπει απο τα δημοτικα συμβουλια, οτι ερχεται και κανει "παρτυ;" οτι νοιαζεται για τον αιολο και το ΝΑΟΑΣ;;να ρωτησω ολους τους επικριτες, οταν γινονται αυτα τα παρτυ, που βρισκονται εκεινοι; διασκεδαζουν στα παρτυ η καθονται στα σπιτια τους και κρινουν;
    4. ο Γαλουνης,εκλεχθηκε Δημαρχος χαρη στη βοηθεια των δημοτικων συμβουλων, οπως και ο καθε Δημαρχος...Ας μην το ξεχναμε αυτο..Με οσους ειμαστε κοντα στα εκολα, καλο θα ηταν να ειμασταν και στα δυσκολα..
    5. Δεν ειμαστε ικανοι να κρινουμε κανεναν, καθως και εμεις οι ιδιοι, οι σχολιαστες, ανωνυμα παντα, εχουμε τσακωθει, εχουμε απολυθει, εχουμε κανει λαθος... Θυμηστε μου, οταν ο Πανταζης ηρθε και ζητησε την ψηφο σας ειπε σε κανεναν ΕΓΩ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ;;;;;;;;;;;
    6. Αναφορες για τον Κολια... ο λογος;;;ο ανθρωπος κανει τη δουλεια που ξερει καλυτερα... οποιος τον ασπαζεται, τον ακολουθει, οποιος δεν το δεχεται τον απορριπτει.
    7. Ο Αιολος,εχει πετυχει να ερχονται στο γηπεδο του ομαδες Α2 εθνικης.. αν εσεις θελετε να το κατακρινετε και αυτο, ρωτηστε τα παιδια σας αν ειναι ικανοποιημενα απο αυτη την εξελιξη, και αν θα τους αρεσε να βλεπουν το Αιολο απεναντι απο τον Ολυμπιακο και τις ομαδες Α1, για εσας, τις νοικοκυρες που σας νοιαζει το καθαρο σας σπιτι και τα ευτυχισμενα σας παιδια.
    8. Το αν ο Πανταζης εχει βοηθησει κοσμο και περιοχες, ρωτηστε... πχ, ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, απλους πολιτες με προβληματα υγειας-σοβαρα-, αν τους βοηθησε... δηλ, επειδη δεν εδωσε σε οποιον του ελεγε καλημερα , δεν βοηθησε κανεναν;;;;
    9. Ρωτηστε αν εχει βοηθησει οπου ηταν εφικτο ανθρωπους να βρουν μια δουλεια, ενα μεροκαματο,εκτος Αστακου.
    10 τελος, ο Αιολος, το γηπεδο,για δειτε λιγο πως φτιαχτηκε, ρωτηστε και τον κ.Σταικο... κατι περισσοτερο ξερει. Ενας ανθρωπος που δεν εχει σχεση παθους με την καρεκλα του και την ανωνυμια του... και εχει συμμετασχει στα κοινα... για ρωτηστε τον ...
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ... ΑΝ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ... ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελω!!! Γαλουνη αγιοπαιδο Πανταζη παλιοπαιδο!!!
    ντροπη σου Πανταζη, τολμας να μην υποκυπτεις στους παλιμπαιδισμους. ντα κακα
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ε;;;; ΦΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ... ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ..
    οπου φυσαει ο ανεμος...
    αληθεια, θα με βοηθησεις εσυ που εισαι φιλος του ΚΟΛΛΙΑ; τι δουλεια κανει;Πως ζει; Που δουλευει ο ιδιος
    εσυ θα μου απαντησεις.. πουτον ξερεις τοσο καλα... ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ..

    οταν ο Πανταζης κοψει τη .. χρηματοδοτηση σε πολλους, τοτε θα καταλαβει τι σκυλια ετρεφε στον κορφο του τοσο καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. File ego den eipa pos eime filos tou kollia , eipa oti tihenei na ton gnorizo. Den simenei oti simfono me ta erga tou alla oute eine da ke diskolo na katalaveis ton tropo pou epivionei auto to atomo. Poulai plirofories kai kolakies apo do ki apo ki. Gi auto leo oti tou vgazo to kapelo . Ligoi mporoun na exoun auto to talento. Ke simasia exei oti den exei minei pote ANERGOS!!!!!!!!! Oli ton 8eloun stin klika tous . Des Galouni , Des Pantazi, Des Samara , Strato ke lipous. Giati arage???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν είμαι ούτε ψηφοφόρος,ούτε φίλη του Πανταζή,ούτε ταισμένη απ αυτόν.Ούτε πάω στα πάρτυ του.Στην τελική δε με ενοχλούν ούτε τα πάρτυ του.Αυτό το παιδί θα ήταν όμως άδικο να μην του αναγνωρίσουμε τις καλές του προθέσεις να βοηθήσει τον τόπο του (δε μιλάω για τα γύρω χωριά γιατί δεν ξέρω) και γιατί όχι κάποιους συντοπίτες φίλους του.Δικαίωμά του ποιους θα βοηθήσει ρε παιδιά.Αυτό που με ενοχλεί είναι με την επιρροή του και τη μεγάλη οικονομική του ευχέρεια να "διορίζει" τρόπον τινά "επαγγελματίες" Δημάρχους που χρησιμοποιούν το θώκο τους για ίδιον όφελος.Για να φτάΣει εκεί που έφτασε επιχειρηματικά,σημαίνει ότι έχει μυαλό.Οπότε αργά ή γρήγορα θα αναγνωρίσει τα πολιτικά του λάθη και θα αναθεωρήσει για κάποιες επιλογές προσώπων και τακτικών,ελπίζω.Όλοι κάνουμε λάθη,ας μην τον πυροβολούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο