Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Απίστευτη υπόθεση κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Από καρδιάς ευχαριστώ όλους σας για τη στήριξη στον αγώνα. Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Όλα όσα γνωρίζω  θα βγουν στον αέρα. Για άλλη μια φορά τονίζω. Η κριτική δεν αφορά ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Το κ. Κουφοβασίλη Ευστ. Θεμιστοκλή δεν γνωρίζω ούτε στην όψη. Η κριτική αφορά πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας.  
   Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης έκανε απευθείας αναθέσεις για τη λειτουργία και συντήρηση  των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Βόνιτσας του Δήμου μας. Δικαιούχος είναι ο κ. Κουφοβασίλης Ευστ. Θεμιστοκλής. Αναλυτικά ο δικαιούχος εισέπραξε:

    Σε δύο χρόνια εισέπραξε ο κ. Κουφοφασίλης Ευστ. Θεμιστοκλής το ποσό: 
34.600+38.600 = 73.200 ευρώ!!!!
-Ποσό προκλητικό και εξωπραγματικό με τη περιρρέουσα οικονομική συγκυρία.  
-Τα παραπάνω έγιναν  με απευθείας αναθέσεις.
-Πρόκειται για κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος.............


    Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο εκτός ημερήσιας διάταξης. 
   Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να ερευνήσουν για τις δαπάνες τα προηγούμενα έτη 2014, 2013, κλπ για τη παραπάνω λειτουργία και συντήρηση.
   Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να πληροφορηθούν το συνολικό ποσό για τα έτη 2015 και 2016 κλπ για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και του αποχετευτικού δικτύου της Βόνιτσας.  Τεράστια ποσά πήγαν σε εταιρεία από την Αρτα, σε εργολάβους από την Αρτα, σε προμηθευτές.

******************
Αγαπητοί Αναγνώστες
    Είναι πολιτικά και δεοντολογικά απαράδεκτες οι παραπάνω αμοιβές με απευθείας ανάθεση με δικαιούχο το κ. Κουφοβασίλη Ευστ.  Θεμιστοκλή. 
    Σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και μεγάλης ανεργίας των νέων ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του Ομάδα προκαλούν τους Δημότες με αυτή τη διαχείριση. 
    Οι νέοι μας προσπαθούν μέσω ΑΣΕΠ να βρούν δουλειά με αμοιβές 800 ευρώ το μήνα. Άλλοι ξενιτεύονται παρότι διαθέτουν πτυχίο και μεταπτυχιακό για να βρουν δουλειά. Δημόσιος Υπάλληλος με πτυχίο και 28 χρόνια υπηρεσίας λαμβάνει 16.300 ευρώ το χρόνο καθαρά. Έτσι με αυτή τη διαχείριση καταργείται κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας.

         Στη προκειμένη περίπτωση χωρίς διαγωνισμό αλλά με απευθείας ανάθεση ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης δίνει απολαβές για δύο έτη το ποσό των 73.200 ευρώ!!!!!. Το ποσό αυτό και το συνολικό ποσό που έλαβαν οι εργολάβοι από την Αρτα και οι προμηθευτές είναι προκλητικό. Για ένα δίκτυο μικρής χρονικής διαρκείας λειτουργίας είναι εξωπραγματικά τα ποσά αυτά για τις ανάγκες του. Φανταστείτε να παλιώσει τι θα γίνει...

        Πολλές φορές έχω προτείνει την ανάγκη δημιουργίας στο Δήμο Εταιρείας Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Πρασίνου. Τούτο επαναφέρω και τώρα γιατί αυτό είναι το συμφέρον των Δημοτών. Είναι φανερό γιατί ο Δήμαρχος προτιμά τις απευθείας αναθέσεις και όχι τους διαγωνισμούς.  

        Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναλάβατε τις ευθύνες σας και φέρτε προς συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η διαχείριση του Δημοσίου Χρήματος είναι ύψιστη πολιτική πράξη.
Σε ότι με αφορά:
1)-Σας ενημέρωσα για τις δαπάνες αυτές που είσαστε υποχρεωμένοι να μην αφήσετε να γίνουν. Δυστυχώς Μείζονα Αντιπολίτευση στο Δήμο δεν υπάρχει.
2)-Το ανώτερο ποσό ετησίως με απευθείας ανάθεση για προμήθεια ή εργολαβία στο Δήμο είναι 24.600 ευρώ σύμφωνα με το νόμο. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
3)-Θα ενημερώσω τους Δημότες για το συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί για την αποχέτευση της Βόνιτσας. Τα στοιχεία είναι προς επεξεργασία, η οποία είναι χρονοβόρα.. Η άποψη μου, μέχρι τώρα, είναι ότι τα χρήματα είναι πολλά, πάρα πολλά. Δεσμεύομαι να σας ενημερώσω. Θεωρώ ότι θα εκπλαγείτε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Τον αιρετό που εισέπραξε πάνω από 5.000 ευρώ το χρόνο με απευθείας αναθέσεις τον βρήκατε Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι; Προτίθεστε να ζητήσετε την εφαρμογή της νομιμότητας; 
2)-Αναπληρωτή Δήμαρχε κ. Στούπα γνωρίζετε ποιος είναι ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο; Πείτε του, ότι όλα αυτά συμβαίνουν επί των ημερών του.


31 σχόλια:

  1. Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα απαιτείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους ημετέρους 73.200 ευρώ και στο κοσμάκη 40% αυξήσεις στο νερό. Ντροπή και αίσχος. Θύμιο τους καλύπτεις, είσαι συνένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε βαρεθει..ολο τα ιδια και τα ιδια..ελεοοοος..ασχοληθειται με τίποτα αλλο..σας εχει παρει η επαρση για δημοσιότητα. Ασχολείθηται με το κοσμο που δεν έχει να φαει.με τα παιδιά μας που είναι ανεργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτό έτρεχε μέρα- νύχτα ο Στάθης, να βγει Δήμαρχος Ο Αποστολάκης. Εσείς οι υπόλοιποι που ψηφίσατε το Αποστολάκη τα άνεργα παιδιά σας αγναντεύουν. Ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάκια Στούπα ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ ο ενάρετος και τους συγκρατείς. Αλήθεια τόση βλακεία ή τίποτε άλλο συμβαίνει Λάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ γίνονται όργια και εμείς ασχολούμαστε με τα καρναβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αντιδήμαρχος οικονομικών έχει να μας πει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα από απειρία τα έδωσαν τα 73.200 ευρώ. Αποστολάκη μας δουλεύεις χοντρά. Σε ψήφισα. Άντε για.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αντεχω αλλο τοσες παραλογες λωποδυτιές, ανέντιμες αναθέσεις, δεν υπαρχουν ηθικοι φραγμοι για τίποτα εκτος απο την τσέπη τους, δεν ειναι αυτη η Βονιτσα μου ρε γαμω το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχως το παρτυ συνεχιζεται εις βαρος ολων των κατοικων του δήμου. Δεν υπαρχει σωτηρια με αυτους που μπλεξαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσες φορές εμεις οι δημότες θα πούμε στον καθρέφτη "πλήρωνε Μ...κα για τα γούστα των άλλων";;;;;
    Κανένας έντιμος δεν θα τολμούσε να πάρει ούτε ένα ευρώ που δεν είναι δικό του... λεφτά δικά μας και τα τρώνε συγγενεις και κοματόσκυλα.
    Προβατα ξυπνατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δηλαδη κωστα 5-10 εργολάβοι κολλητοί, το σοι (ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΘΕΙΟΙ ΑΝΗΨΙΕΣ) σαν τρωκτικά επεσαν και τρωνε τα λεφτά μας.
    Και εμεις τους κοιτάμε; ως ποτε; Το λέω γιατι αν ζουμε μεσα σ αυτο το τελμα σε τι διαφερουμε απο τα βατραχια του βουρκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαγοπότια σε συγγενείς και ημετέρους και αυξήσεις για το κόσμο. Θύμιο Φερεντίνο αν δεν μιλήσεις και τώρα τότε σε κρατάνε. Επί Σολδάτου ο αντίστοιχος Κουφοβασίλης ήταν ο Προδρομίτης Γρηγόριος. Αδρά αμειβόμενος και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τριαντακωνσταντή αυτά φοβούνταν μην μάθουμε και σου επιτέθηκαν τόσες φορές. Μην φοβηθείς,μβγάλτε τα όλα στον αέρα. Έχουν πανικοβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Που να σκάσει και το καζάνι που βράζει με τη συμμορία της γουργουβλης θυρρειου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λάκια Στούπα το γραίκι και ο στάλος βρωμίσανε. Σε βάζουν και υπογράφεις και άλλοι κονομάνε ή συμβαίνει και κάτι άλλο; Διαφορετικά Λάκια ....... το μέλι και συ κλπ. Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:44 θα σκάσουν πολλά καζάνια. Από Μέλια Τζεφριό μεριά ξέρεις κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημοτικέ Σύμβουλε Γερωκοστόπουλε Κώστα ήρθε η ώρα να φερθείς ως Στρατηγός. Διαφορετικά συγκαλύπτεις και εσύ , καραμπινάτες παρανομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φερεντίνο Θύμιο ρώτα το Γιώργο και το Παντελή Αποστολάκη ,το Στούπα και το Κασόλα που είναι στην Οικονομική Επιτροπή να σου πουν τον αιρετό που πήρε πάνω από 5000 ευρώ το χρόνο. Αυτοί ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στουπα δεν ξερεις τι υπογραφεις και που θα καταληξεις ισοτιμε και αδιαφθορε που κατηγορουσες τους αλλους.Που ειναι 2,5 χρονια τα σφαγεια,που ειναι τα λουτρα......τιποτα μονο χαλικια στην στανη σου και βολτουλες με κρατικο ιχ θες για κοζαρισμα.Η διαφανεια ξεχαστηκε στο Λουτρακι και στην Κατουνα εισαι ξενος.Μηπως δεν καταλαβες ακομα οτι και καποιοι στο χωριο που ημασταν μαζι σου δεν θελουμε να σε ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το πάρτι των απευθείας αναθέσεων θα τελείωνε την 1-9-2014 που παραλάβατε Στούπα Θεόδωρε; Είπες ψέματα στο κόσμο. Τώρα κάνεις εντελώς διαφορετικά από τα λόγια σου. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tα φετινά καρναβάλια θα κοστίσουν στους Δημότες 16.000 ευρώ!!!!.Τώρα σε ποιες τσέπες θα καταλήξουν δεν ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κασόλα , Αντιπρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής τι λες για όλα αυτά; Έχεις αντιληφθεί τι ευθύνες έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7:31 αν δεν γινονταν καρναβαλι τι θα ελεγες τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 5:41 σιγα σιγα πρωτα το γηπεδο και μετα τα γπολοιπα, αντε για.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά όλα αυτά γιατί όμως ο Τριαντακωσταντης από τα τα λέει και να τα γράφει δεν γίνεται δήμαρχος να δούμε τι θα κάνει και αν θα τα κάνει αυτά που λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σολδατος, να δείτε θα ξανακατεβει για δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργο και Παντελή Αποστολάκη ,σε ποιον αιρετό δώσατε παράνομα πάνω από 5.000 ευρώ το χρόνο; Η Αντιπολίτευση στο προσεχές ΔΣ θα απαιτήσει να μάθει; Διαφορετικά τον συγκαλύπτεται όλοι μαζί. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δημοτικοί Σύμβουλοι ρώτησα δικηγόρο. Εδώ ο Κώστας λέει καραμπινάτες παρανομίες. Αν δεν το βάλετε για συζήτηση στο ΔΣ και δεν πάτε εκεί που πρέπει τις υποθέσεις , είστε όλοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:41 Ποιο όργανο του Δήμου αποφάσισε τη κατασκευή του Γηπέδου; Ποιος ο προϋπολογισμός του έργου; Ποιος είναι ο ανάδοχος και μια διαδικασία επιλέχθηκε; Για τα 73.200 ευρώ του Κουφοβασίλη τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς 11:41 . Το μεγαλύτερο ανέκδοτο. Ο Κώστας να συνεργάζεται με το Σολδάτο. Ο Σολδάτος φίλε μου τελείωσε πολιτικά στο Δήμο. Για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω στο Δήμο, θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο