Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝ. ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΝΤΑΖΗ: Ο τόπος έχει ανάγκη από συνεργασίες και συναίνεση και όχι από Δικαστήρια, καυγάδες και διαγραφές!

        Ο Γιατρός και πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος με ανακοίνωση του στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εξέφρασε στήριξη στις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου, δεν έχει πετύχει το στόχο της και τονίζει: Ο τόπος έχει ανάγκη από συνεργασίες και συναίνεση και όχι από Δικαστήρια, καυγάδες και διαγραφές!
Αναλυτικά γράφει:       

Αγαπητέ μου Αποστόλη!!!
   Ασφαλώς δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιους που μπορεί να διαφωνήσει με τις διαπιστώσεις σου!!!!
   Όμως πιστεύω ότι οι διαπιστώσεις πρέπει να μετατρέπονται σε σοβαρές αποφάσεις και οι αποφάσεις σε έργο!!!
    Και ασφαλώς ξέρεις πολύ καλά και ας μην έχεις πολύ χρόνο που ασχολείσαι με τα Κοινά, πως οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης δεν κρίνονται από τις προθέσεις τους, οι οποίες μπορεί να είναι αγαθές και καλοπροαίρετες, αλλά εκ του αποτελέσματος .!!!....


       Ο δικός μου ο ρόλος δεν είναι ρόλος αντιπολίτευσης για να κάνω παρατηρήσεις ή καταγγελίες!!!
     Εκείνο όμως το οποίο μπορώ να πω ως διαπίστωση είναι, ότι εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπω στην σημερινή Δημοτική Αρχή Συλλογική προσπάθεια, δουλειά και δράση!!!!
     Σε αφίσα την οποία έχω πριν από περίπου 20 χρόνια και μπορώ να στην δείξω έγραφα:
    Κανένας Δήμαρχος από μόνος του όσο ικανός και να είναι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αν δεν υπάρχει Συλλογική Προσπάθεια, με όραμα, προγραμματισμό, συλλογική απόφαση, διαφάνεια και έλεγχο ανά πάσα στιγμή..!! 
    Για το καλό του τόπου αυτά χρειάζεται να γίνουν άμεσα!!
     Ο τόπος έχει ανάγκη από συνεργασίες και συναίνεση και όχι από Δικαστήρια, καυγάδες και διαγραφές!!!
        Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα για όσα διατύπωσα με την ιδιότητα του πρώην Δημάρχου και μόνο, που ασφαλώς παραμένει ενεργός πολίτης και νοιάζεται για το καλό του τόπου του.

3 σχόλια:

  1. Γιατρέ, οι δύο Δήμαρχοι Γαλούνης και Αποστολάκης αποτελούν ντροπή για την τέως επαρχία Βονίτσης και Ξηρομέρου. Χρειάζονται εκεί που πρέπει δικαστήρια και αυτοί που τους έβγαλαν Δημάρχους μην το παίζουν αθώες περιστερές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από αυτούς τους δύο και η προηγούμενη δεν ήταν και ότι καλύτερο. Αλλά μην ξεχνάμε πόσο χρήματα έδωσαν κάποιοι και τώρα και πριν 7χρόνια να γίνουν δήμαρχοι και τη έκαναν να τα πάρουν πίσω

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο