Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Πάτρα: Πατέρας ξυλοκόπησε δάσκαλο επειδή μίλησε άσχημα στο γιο του

Ενα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε σχολείο στην Πάτρα.
Γονέας ενός παιδιού πήγε στο σχολείο και ξυλοκόπησε τον δάσκαλο που κάνει μάθημα σε αυτό, επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενά του μίλησε απρεπώς στον γιο του.

Μάλιστα, την ώρα εκείνη στο σημείο βρίσκονταν και άλλοι γονείς παιδιών που είχαν μεταβεί για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχόλασμα, οι οποίοι στάθηκαν έκπληκτοι στο θέαμα που διαδραματίστηκε μπροστά τους.
Αμεσα στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, επιχειρώντας να κατευνάσουν τα πράγματα. Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

.iefimerida.gr

4 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η κοινωνία του 21ου αιώνα
    Ότι δεν γουστάρουμε ή δεν είναι στα μέτρα μας το ξυλοκοπάμαι.
    Γι αυτό βγάζουμε ανευθυνα και κακομαθημενα παιδιά στην κοινωνία.
    Δεν λέω να τα δεχόμαστε ολα, αλλά πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση ανάμεσα γονείς και δασκάλων έτσι ώστε να μην μπορούν τα παιδιά μας να μας παίζουν στα δάχτυλα ρίχνοντας όλα τα βάρη στους δασκάλους και καθηγητές οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους κάθε μέρα
    Σε έναν καυγά δεν φταίει ποτέ μόνο ένας.
    Κι εξάλλου έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται
    Ας πάει αυτός ο πατέρας και κάθε πατέρας ή μάνα να διδάξει για μία και μόνο ημέρα σε κάποιο σχολείο με 25 παιδιά διαφορετικών χαρακτήρων και συμπεριφορων και μετά τα ξαναλέμε.
    Παλιά ο δάσκαλος και ο ιερέας ήταν σεβασμια πρόσωπα, σήμερα δυστυχώς δεν τους υπολογίζει κανείς ούτε μαθητές ούτε γονείς.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το παιδι του καποιον αλλον θα ξυλοκοπησει αυτο θα του μαθει ο πατερας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε μεγάλη φαντασία για τα παιδιά μας που νομίζουμε ότι είναι τα καλύτερα αλλά όταν έρθει κάποιος και μας χαλάσει αυτό που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας γιατί στη πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι κάνουν εκτός σπιτιού τότε:βρυζουμε και ξυλοκόπουμε.Ελεος πιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει στα παιδια μας να μαθουμε εμεις οι γονεις σωστη συμπεριφορα. Ολα ξεκινανε απο το σπιτι. Το πιο σωστο θα ηταν να συζητηθει ακριβως το θεμα αναμεσα στον γονεα, στο δασκαλο του παιδιου και στον διευθυντη του σχολειου. Αλλα οι πιο πολλοι γονεις ισχυριζονται οτι το δικο τους το παιδι ειναι σωστο ριχνοντας ευθυνες στους αλλους και οχι στους εαυτους τους που δεν μαθαινουν τα παιδια τους σωστες συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο