Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλο γλέντι στο χορό του συλλόγου ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ (ΦΩΤΟ)







     Μεγάλο γλέντι σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στη Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου στο μεζεδοπωλείο  Άγγελος στο Χαιδάρι σε ένα μεσημέρι γεμάτο τραγούδι και χορό.
    Σε ένα ζεστό περιβάλλον με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ένα καταπληκτικό μαγαζί για χοροεσπερίδες, με τέλειο φαγητό, νόστιμους μεζέδες και καλό κρασί, οι παρευρισκόμενοι Κωνωπινιώτες, γνωστοί και φίλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου, πέρασαν ένα ευχάριστο μεσημέρι χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι αργά το απόγευμα........



   Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους και τους ευχήθηκαν καλή διασκέδαση.
     Ο Γραμματέας του Συλλόγου Θεόδωρος Χολής καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Σκούρτας παίρνοντας το λόγο,   έδωσε την υπόσχεση ότι, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις,  να είναι στρατευμένος στην κοινή προσπάθεια, για το καλό του Συλλόγου και της γενέτειρας.
       Όλοι διασκέδασαν υπό τους ήχους του κλαρίνου με τη φιλική συμμετοχή των κορυφαίων τραγουδιστών Νίκου Βλαχοδήμου, Νίκου Καλαμίδα και του κορυφαίου Αθηναίου Dj Κώστα Παλαιολόγου και κράτησε το γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Ταξίαρχος Σδούκος Μιχαήλ, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών Νίκος Μανώλης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Βρέντας Ηλίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών "ΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ" Δημοσθένης Κουτσομπίνας, ο Κώστας Τριαντακωνσταντής μαθηματικός, απο την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης οι: Γιώργος Κουβέλης, Γιώργος Τσέλιος, Χρήστος Γαζέτας, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Χαρά Κανατσούλη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κορώνης Λυμπέρης Αγγελόπουλος, κ.α.
















































































































2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μεγαλο μπραβο στον συλλογο για την υπεροχη δουλεια που κανει καλη δυναμη για την συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο