Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Προσφυγή ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΠΑ τοπικού συμβούλου Κατούνας κατά της απόφασης αύξησης τελών ύδρευσης απο το δήμο Ακτίου Βόνιτσας

         Έξω φρενών οι κάτοικοι στην Κατούνα για την απόφαση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την αύξηση των τελών ύδρευσης
      Έτσι μετά την ομόφωνη απόφαση από το τοπικό συμβούλιο Κατούνας που αποφάσισε ΟΧΙ στην αύξηση των τιμολογίων νερού, και μετά τη παράσταση διαμαρτυρίας των τοπικών συμβούλων κ. Γιάννη Στούπα και κ. Πάνου Καλογιάννη στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο στη Βόνιτσα, έρχεται τώρα ο τοπικός σύμβουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ και καταθέτει προσφυγή κατά της υπ. αρ. 294/2016 απόφασης (Αναπροσαρμογή τελών ύδρευσης) του Δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας.
      Το άξιο παρατήρησης στην ένσταση όπως επισημαίνει ο κ. Γιάννης Στούπας είναι ότι ο δήμος αύξησε δραματικά τις χρεώσεις για την κατανάλωση νερού, παρά το γεγονός ότι η Κατούνα είναι πλεονασματική αφού όπως προκύπτει τα έσοδα ύδρευσης για το 2015 ήταν 85.017,40 ευρώ και τα έξοδα μόλις 47.984,76 ευρώ και καταλήγει ότι με την αύξηση ο δήμος παραβιάζει κατάφωρα την αρχή της ανταποδοτικότητας των δημοτικών τελών, τα οποία λαμβάνουν το χαρακτήρα φόρου...

Δείτε το κείμενο της προσφυγής του κ. Γιάννη Στούπα:..........






10 σχόλια:

  1. Χρειάζεται και αντιπολίτευση για πάει μπροστά ένας τόπος.Εστω και αργά περιμένει απαντήσεις ο κόσμος της Κατούνας για το συγκεκριμένο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζέψτε και υπογραφές με στόχο την ακύρωση της Απόφασης του ΔΣ και καταθέστε αίτηση για συζήτηση στο ΔΣ.

    Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο να εισπράξουν πρώτα από τους μεγαλοοφειλέτες και να μην κάνουν καμία αύξηση στους πρώην Δήμους Μεδεώνος και Παλαίρου.

    Είναι σωστή η μείωση στο πρώην Δήμο Ανακτορίου , αλλά και εδώ υπάρχουν πολλοί που χρωστάνε πολλά και πρέπει να πληρώσουν.

    Εμείς που πληρώνουμε δεν είμαστε κορόιδα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεροκωστοπουλε και Σερεπισου εκπροσωπειτε την Ζαβερδα? Μαλλον οχι αφου καμμια πρωτοβουλια δεν βλεπω να παιρνετε....ο ενας μονο λογια και η αλλη πουθενα.Για τους συμβουλους της πλειοψηφιας τι να πω.....η εξουσια τους μαγκεψε τους ανιδεους και ασχετους.Το πασχα που θα ειμαι χωριο μιλαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελω να μαθω ρε παιδια ποσο ηταν πρωτα το παγιο και ποσο το πηγαν τωρα
    και τα κυβικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα εσυ το πασχα και βλεπουμε. Εσεις οι κατουνιωτες γιατι φωναζετε? Θα πληρωνουν οι βονιτσανοι για ολους? Η αυξηση ειναι μονο σαραντα ευρω το χρονο και στα καφενεια χαλατε πολλα περισσοτερα. Αφηστε λοιπον αυτα και κοιταξτε τα αληθινα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τε τα!!!Αντισταθεί τε και σε κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο ρε Γιαννη !
    Επιτελους και καποιος που ανελαβε -την σχετικη - δραση ...
    Απαντηση - νομίμως - ποτε προβλεπεται να εκδοθει επι του θεματος ?...
    Ξερει κανεις ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι αυτό αληθινό πρόβλημα είναι 8:09μμ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έσωσες την αξιοπρέπεια της Κατούνας, Γιάννη?
    Με εκανες να αισθάνομαι ξανα περήφανος που γεννηθηκα στην Κατούνα.
    τώρα θα περπατάω με ψηλά το κεφάλι, ενάντια στους λωποδύτες, του γλύφτες και τους διεφθαρμένους οι οποίοι διέλυσαν το χωριό μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο