Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

«Έφυγε» από την ζωή ο Βαγγέλης Μπίτας

 «Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο Βαγγέλης Μπίτας, στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστής στον χώρο της υγείας, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Βαγγέλης Μπίτας ήταν επί χρόνια μέλος του Δ.Σ του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ είχε διατελέσει και Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.


4 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο φίλε Αεκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια στην οικογένεια...
    Μπιτας Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκφράζω την βαθιά θλίψη και οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλεια του συναδέλφου επί σειρά ετών Βαγγέλη Μπίτα.

    Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Βαγγέλης Μπίτας ,μα πάνω απ όλα φίλος μου φίλος του νοσοκομείου μας, φίλος του Ξηρομέρου και της Αιτωλ/νίας. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω καλά όταν υπηρετούσαμε στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών.Σ'όλη τη ζωή του πάλεψε δυναμικά ,χωρίς συμβιβασμούς και με πειθώ για τα δίκαια των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία χωρίς υπολογισμούς και διακρίσεις .Φίλε και συνάδελφε Βαγγέλη ,ήξερες με μοναδικό τρόπο , είτε μέσα από τους θεσμούς εκπροσώπησης των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων να εργάζεσαι ,να αγωνίζεσαι,ουσιαστικά και αποτελεσματικά για τα δίκαιά τους .
    Έφυγες πολύ βιαστικά , έφυγες στο καθήκον .Έφυγες έντιμα και αγωνιστικά .Πάντοτε μαχητής στις επάλξεις της ζωής και της κοινωνίας ,ενεργός πολίτης,πρωταγωνιστής στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα που ενέπνεες και συσπείρωνες, με πολιτική σκέψη και συνδικαλιστική δράση .Εμείς ,οι συνάδελφοί σου και οι φίλοι σου θα σε θυμόμαστε πάντα .
    Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και αξέχαστε φίλε Βαγγέλη .

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο