Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πολύς κόσμος στο χορό του συλλόγου ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ (ΦΩΤΟ)






         Σε κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στην Καλλιθέα έγινε χθες βράδυ Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, με μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος».
       Στην εκδήλωση που χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη του φετινού χειμώνα (εξαιρετική ιδέα να επιλέξουν την αίθουσα στη Καλλιθέα, με φτηνή είσοδο) και ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύς και διασκέδασε μέχρι αργά με χορό, τραγούδι και άφθονο φαγητό και ποτό!.....



  Την πίτα ευλόγησε ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και με επιτυχίες για το Σύλλογο.
     Στην αρχή της εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπακοδήμος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ Σπύρος Καραδήμας, ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς και καλεσμένους για την καθολική ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου.
      Αμέσως μετά ακολούθησε μεγάλο γλέντι αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους, σ' ένα παραδοσιακό γλέντι που μόνο οι Στανιάτες ξέρουν να γλεντούν και να απολαμβάνουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, Βασίλειος Πόπης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου Χρήστος Σαλαούνης, ο Γραμματέας Δημήτρης Μασκλαβάνος, ο Χρυσόστομος Πατούλας εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανικής, η πρόεδρος Σύλλογο Αμφιλοχιωτών Αθηνών Σπανού - Ζαβιτσάνου Ζωή, ο Σαγάνας Αλέξης απο το συλλογο Κεχρινιωτών, ο Χρήστος Λαυρέντζος απο το σύλλογο Χαλκιοπουλιτών, ο Κώστας Σαλμάς πρόεδρος συλλόγου Κεχρινιωτών, ο Χάρης Μάλλιος πρόεδρος συλλόγου Φλωριάδας, η πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακίου Βόνιτσας Γωγώ Μακρυγιάννη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Φυτειωτών "Το Λιγοβίτσι" Δημοσθένης Κουτσουμπίνας, κ.α.












































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο