Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αίολος Αστακού βράβευσε την Γεωργία Κονιώση και τον Γιώργο Μαρίνο


    Το Σάββατο 25 φεβρουαρίου, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Κ.Ο. Χολαργού, ο Αίολος Αστακού πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία, προκειμένου να τιμήσει την πρωταθλήτρια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Γεωργία Κονιώση και τον προπονητή της, Γιώργο Μαρίνο.
     Η καταξιωμένη αθλήτρια παρέλαβε το βραβείο της από τα χέρια του προέδρου του Αιόλου, Απόστολο Πανταζή, ενώ ο δάσκαλός της απουσίαζε λόγω αγωνιστικών του υποχρεώσεων και την πλακέτα του παρέλαβε ο γιος του και αθλητής του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Μιχάλης Μαρίνος από τον αντιπρόεδρο Β’, Ντίνο Κουντούρη.......



  Αναλυτικά η επιστολή που διάβασε ο αντιπρόεδρος Α’, Αλέξανδρος Φραίμης, εκ μέρους του Δ.Σ.:
   “To διοικητικό Συμβούλιο του Αιόλου τιμά σήμερα μια αθλήτρια του τόπου μας, ένα κορίτσι που με τις διακρίσεις της στο άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, με την ομάδα της τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ, έκανε γνωστή την πόλη μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Πρόκειται για την ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΝΙΩΣΗ.
  Η Γεωργία ξεκίνησε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε ηλικία 7 ετών. Δίπλα της, πάντα, ο δάσκαλός της ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ. Αγωνίστηκε σε πολλούς διασυλλογικούς αγώνες, αλλά κυρίως σε Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα.
Με την αξία της, μέχρι σήμερα κέρδισε:
1 Χρυσό
4 Ασημένια και
2 Χάλκινα
μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα.
     Οι μεγαλύτερες διακρίσεις της, όμως, ήρθαν στον διεθνή στίβο όπου κατάφερε να σηκώσει και να κυματίσει την ελληνική σημασία με
2 Χρυσά (Βουλγαρία το 2010 και Βέλγιο το 2016)
2 Ασημένια μετάλλια
   Η Γεωργία σήμερα παράλληλα με τον αθλητισμό είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
-Γεωργία, συνέχισε να μας κάνει περήφανους.

    Φυσικά σήμερα ο ΑΙΟΛΟΣ τιμά και τον Γιώργο Μαρίνο, τον Δάσκαλο των αθλητικών πολεμικών τεχνών, όπως τον αποκαλούν οι μαθητές του. Μιλάμε για έναν άνθρωπο συγκρατημένο και αφοσιωμένο στη δουλειά του που κατάφερε να περάσεις τις γνώσεις του στους αθλητές του και με την σκληρή του δουλειά ανέδειξε στον τόπο μας το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
     Ο Γιώργος λείπει σήμερα λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων και μας ζήτησε να αναγνώσουμε την επιστολή που μας άφησε".

Ακολουθεί το περιεχόμενο της επιστολής του Γιώργου Μαρίνου:

      Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός που δεν μπορώ να παρευρεθώ στην ιδιαίτερα τιμητική για εμένα στιγμή,αφού αγωνιστικοί λόγοι με υποχρεώνουν να βρίσκομαι στο Βόλο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και προσωπικά τον πρόεδρο του κύριο Απόστολο Πανταζή για την απόφαση να τιμήσει τόσο εμένα όσο και την αθλήτρια μου για τις διακρίσεις μας στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. 
     Ο ΑΙΟΛΟΣ δεν μας δείχνει μόνο πόσο μεγάλη ομάδα είναι αγωνιστικά, αλλά με τέτοιες κινήσεις μας δείχνει το όραμα, τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του για τον αθλητισμό και το τόπο. Μας δείχνει ότι η επιτυχία χτίζεται με το ΕΜΕΙΣ και όχι με το ΕΓΩ. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ.
Σας ευχαριστώ, με τιμή
Μαρίνος Γιώργος

Το βραβείο του προπονητή Γιώργου Μαρίνου που απουσίαζε σε αγώνες στο Βόλο, αντ' αυτού το παρέλαβε ο γιός του Μιχάλης Μαρίνος αθλητής του Tae Kwon Do.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο