Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δωρεάν σεμινάρια χαρακτικής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Αιτωλικό”

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό", συμβάλλοντας στην Εικαστική Παιδεία της πόλης μας και ιδιαίτερα της Χαρακτικής Τέχνης, με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη Σεμιναρίων Χαρακτικής Τέχνης - Θεωρία και Πρακτική της χαρακτικής διαδικασίας παραγωγής του χαρακτικού έργου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με τις αρχικές προσεγγίσεις στη Χαρακτική και να διδαχθούν τις τεχνικές της, να γνωρίσουν έργα σύγχρονων Ελλήνων και Ευρωπαίων καλλιτεχνών και να δημιουργήσουν δικά τους πρωτότυπα χαρακτικά έργα. Συγκεκριμένα θα γίνουν εισηγήσεις και πρακτική διδασκαλία: Εισαγωγή στη Χαρακτική, Υψιτυπία: Ξυλογραφία, Λινόλεουμ, Κολλαγραφία. Βαθυτυπία: ξηρή βελονογραφία, οξυγραφία, τονική οξυγραφία (acquatinta), μελάνι -ζάχαρη. Χαρακτική στην πέτρα. Είδη Εκτυπώσεων, μονοτυπία, μεικτές τεχνικές.
Η έναρξη των Σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σύντομα. Τηλ. Επικοινωνίας και ενδιαφέροντος συμμετοχής: 6972812941 καθώς και στο Κτίριο του Συλλόγου, όπισθεν πρώην Δημαρχείου Αιτωλικού - Κεντρική Πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο