Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Εγκατέλειψε αλλοδαπούς κλεισμένους σε φορτηγό στην Πάτρα

Το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ πήρε άγνωστος δράστης από 10 αλλοδαπούς, με το πρόσχημα ότι θα τους μετέφερε από την Αθήνα στην Γερμανία, αλλά τους άφησε κλεισμένους μέσα σε φορτηγό, που σταμάτησε στην Πάτρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη αστυνομία, ο άγνωστος δράστης, αφού πήρε από κάθε αλλοδαπό 200 ευρώ, για να τους μεταφέρει στην Γερμανία, μέσω του λιμανιού της Πάτρας και στη συνέχεια της Ιταλίας, αυτός τους επιβίβασε σε επικαθήμενο φορτηγού και ξεκίνησε το ταξίδι.

Το φορτηγό έφθασε στην Πάτρα την περασμένη Τρίτη και σταμάτησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χώρο στάθμευσης εταιρείας μεταφορών.
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης υπάλληλος της εταιρείας μεταφορών, άκουσε φωνές μέσα από το φορτηγό και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο φορτηγό τους αλλοδαπούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι υπήκοοι Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού είχε πει στους αλλοδαπούς, ότι τρεις ημέρες μετά την αναχώρησή τους από την Αθήνα, θα έφθαναν στην Γερμανία.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη που μετέφερε τους αλλοδαπούς και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο