Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Να δοθεί στην κυκλοφορία το πολύπαθο τμήμα ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο: Νώντας Νικάκης 

    Το θέμα του Αυτοκινητόδρομου Άκτιου-Αμβρακία μας έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν με τα προβλήματα, τις καθυστερήσεις και τις παθογένειες που παρουσιάζει, το δε τελευταίο διάστημα τα έργα που ήταν σε εξέλιξη έχουν παγώσει. 
   Το τελευταίο καιρό όμως υπάρχει μία έντονη αντίδραση από τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας και οι οποίοι απαιτούν να αρχίσουν να αποδίδονται τα σχεδόν έτοιμα τμήματα στην κυκλοφορία, όπως το τμήμα από το Λουτράκι μέχρι τη λίμνη Αμβρακία. 
      Είναι ένα τμήμα που έχει ξεχωρίσει, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πρέπει να γίνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες όπως σε μερικά σημεία ασφαλτόστρωση, σήμανση, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και να δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο 2017.
     Πρόκειται για ένα τμήμα με μήκος περίπου 13,5 χλμ που με τη λειτουργία του θα δώσει μία μεγάλη ανάσα στους οδηγούς που θα γλυτώσουν το πέρασμα της Αμφιλοχίας και θα συντομεύσουν κατά πολύ το ταξίδι τους.......



     Επίσης με το νέο τμήμα θα υπάρχει ασφαλής δρόμος και θα αποφεύγετε η παλαιά εθνική οδός – λαιμητόμος από Αμφιλοχίας μέχρι Λουτράκι, στο δρόμο αυτό που έχουν χάσει δεκάδες άτομα τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.
        Το σημαντικό αυτό τμήμα επιβάλλεται να προχωρήσει τώρα για τη συνολική ανάπτυξη και εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

     Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς βιντεοσκόπησε τον υπό κατασκευή δρόμου Λουτράκι – Αμβρακία και μπορείτε να δείτε την πορεία των εργασιών, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος έχει ολοκληρωθεί.

    Στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ του Θ. ΚΑΒΒΑΔΑ μπορείτε να δείτε, πως είναι ο δρόμος Λουτράκι – Αμβρακία από τη θέση του οδηγού:

7 σχόλια:

  1. οι τοποικη βολευτες - βολεμενοι ας κουνησουν λιγο το κολοτους για αυτο το εργο και οχι να περιμενουμε απο λευκαδιτη πολιτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιζουν θερμα συγχαρητηρια στον Κ. Νικακη για τη προσπαθεια του ωραιο ρεπορταζ. Δασκαλε μου σεβαστε μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ19 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:18 μ.μ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.
    ΑΓΩΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΧ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ Η

    ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ Η ΑΝΑΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ.
    ΧΑΙΡΕΤΣΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΩ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κε Νικάκη.
    Ηπειρώτης, από Θεσπρωτία, ενώνω τήν φωνή μου μέ τίς δικές σας...
    Συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Κε ΝΙΚΑΚΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bravo k Nikaki! Eimai apo Amfilochia alla zw stin Souhdia apo to 1979. Kathe kalokairi pou erxomaste diakopes ekei kai stin Leukada, ta blepoume ta terastia provlimata me ton simerino dromo, pou prepei na einai apo tous xeiroterous stin Eurwpi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο