Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Το ζευγάρι που κινδύνευσε στον Άγιο Σπυρίδωνα έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα.

Το ζευγάρι που κινδύνευσε λόγω των απαράδεκτων συνθηκών της Εθνικής οδου Ναυπάκτου -Ιτέας έστειλε μήνυμα στο Nafpaktianews.gr για να ευχαριστήσει του κατοίκους του Άγιου Σπυρίδωνα αλλά και την Π.Υ. Ναυπάκτου και το Α.Τ. Ευπαλίου.

Δείτε το μήνυμα που έστειλαν
Σωστά, είχαμε πολλούς ΑΓΙΟΥΣ, που μας πρόσεχαν από κει ψηλά!! Το Άγιο Χέρι του προστάτη του χωριού πήρε στην παλάμη του το αυτοκίνητό μας και από την βέβαιη κατεύθυνση, που είχε προς το γκρεμό… έκανε στροφή 180 μοιρών και γαντζώθηκε στην κορυφή του γκρεμού, με φορά προς το δρόμο. Εκτός από την αμεσότατη κινητοποίηση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου, του Α.Τ. Ευπαλίου και του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου -που ευτυχώς δε χρειάστηκε- η πρώτη βοήθεια, ψυχολογική και ουσιαστική ήρθε από τους κατοίκους του Αγίου Σπυρίδωνα. Βλέποντας από την εκκλησία το συμβάν έτρεξαν άμεσα στο σημείο να προσφέρουν κάθε βοήθεια. Κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το αυτοκίνητο με σχοινιά, που είχαν την πρόνοια να φέρουν μαζί τους και να μας απεγκλωβίσουν.
Η ανθρωπιά τους, η ευγένειά τους, η εμπειρία τους (δυστυχώς το σημείο καρμανιόλα, τους έχει κάνει μέρα παρά μέρα, όπως μας είπαν, να προστρέχουν σε βοήθεια) δεν περιγράφεται με τα φτωχά μας λόγια! Μεγαλείο ψυχής! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευπαλίου, τους πυροσβέστες, τους διασώστες/τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που στάθηκαν δίπλα μας, υπερέβαλλαν εαυτούς και δεν έκαναν απλά το καθήκον τους, μα και τους Θανάση και Πάνο Σπυρόπουλο, που με τον επαγγελματισμό, την εμπειρία τους, το σεβασμό στην ανθρώπινη περιουσία, ανέσυραν με το γερανοφόρο όχημά τους το αυτοκίνητό μας, άθικτο, το εξέτασαν, μας διαβεβαίωσαν πως μπορούμε να επιστρέψουμε με αυτό στον προορισμό μας. Μας ρωτούσαν, πώς είμασταν τόσο ψύχραιμοι. Με τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας, μόνο ασφάλεια μπορούσαμε να αισθανθούμε! Να’ σαι καλά, Θύμιο, Λουκά, Γιώργο, …………, όλοι!
Εμείς, ευτυχώς, είχαμε ένα Ατύχημα και δοξάζουμε το Θεό που δεν έγινε ΔΥΣτύχημα! Το οδόστρωμα στην ανοδική στροφή είχαμε την αίσθηση, πως είχε λάδια (δεν είχε). Τα επόμενα διερχόμενα αυτοκίνητα «τη γλίτωναν» χάρη στην εγρήγορση, που τους δημιουργούσε η παρουσία της τροχαίας και του πλήθους στο σημείο. Συχνά, δυστυχώς, τα τροχαία ΔΥΣτυχήματα στο σημείο. Ο φορέας της πολιτείας που ευθύνεται για το εθνικό δίκτυο Ναυπάκτου-Ιτέας, πρέπει να ενσκήψει στο πρόβλημα. Μια από τις ομορφότερες διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, που θες να διανύσεις, που δυστυχώς, όμως, έχει κοστίσει ζωές κι έχει δώσει πολύ πόνο σε πολλούς ανθρώπους! Δ.Κ. – Β.Σ. (το όχι και τόσο ηλικιωμένο ζευγάρι!)

 nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο