Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πρωταθλητής και μαθηματικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

       Ο Ηρακλής Αστακού μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Ομόνοιας Κεχρινιιάς με 6-0 είναι πια και μαθηματικά πρωταθλητής Β' κατηγορίας (3ος Όμιλος), τρεις αγωνιστικές, πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Αστακού βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Μύτικα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού είναι πλέον και μαθηματικά πρωταθλητής μετά την ευρεία νίκη με σκορ 6-0 επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κεχρινιάς.

       Σε ένα ιδανικό περιβάλλον για ποδόσφαιρο με ωραία λιακάδα και δίπλα στη θάλασσα, οι δυο ομάδες είχαν όλες τις προϋποθέσεις για καλό ποδόσφαιρο, όπως και έγινε, και το ευχαριστήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι φίλαθλοι. Η ομάδα του Αστακού ήθελε με αυτή τη νίκη να σφραγίσει το εισιτήριο για την Α΄ Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η ομάδα της Κεχρινιάς έπαιξε χωρίς άγχος για κάτι καλό χωρίς όμως να τα καταφέρει γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρέθηκε σε καλή μέρα.........



     Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστακού έπαιξε επιθετικά και με συνεχείς προσπάθειες κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ, δύο με τον Δημήτρη Μπαρμπαρούση στο 12΄ και στο 27΄, ένα με τον Θόδωρο Κοτρότσο στο 24΄ και ένα με το νεαρό Λίτσι Δημήτρη με πέναλτι στο 44΄, ενώ στο 35΄ ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε δοκάρι με τον Δημήτρη Μπαρμπαρούση.

     Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έριξε στον αγώνα άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον Πάνο Κολλιά και τον Γιώργο Λιβάνη, οι οποίοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους. 
      Αγωνιστικά το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι περισσότερο επιθετική αλλά, παρά τις προσπάθειες, η ομάδα του Αστακού ακύρωσε τις επιθέσεις τις αντίπαλης ομάδας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ στη συνέχεια πήρε πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού και σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Σταύρο Τζακώστα στο 66΄ και τον Θόδωρο Κοτρότσο στο 74΄, ενώ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
    Την ευχάριστη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν με την εξαιρετική διαιτησία τους ο διαιτητής  Σπύρος Καλιβόπουλος και οι βοηθοί του Αντωνόπουλος Ιωάννης και Καλαμάρης Κώστας.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έπαιξαν: Ελευθεράτος Διονύσης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Τριάντης Σωκράτης, Γκάτσης Γιάννης, Παπαζήσης Γιάννης (Τζακώστας Σταύρος), Ταφάνι Πέρι, Λιβάνης Βασίλης, Αργύρης Αλέξης (Λιβάνης Γιώργος), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης, Λίτσι Δημήτρης (Κολλιάς Πάνος), Κοτρότσος Θόδωρος.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ Κεχρινιάς έπαιξαν: Μακρυδήμας Π., Μάνθος Φ., Μακραδήμας Κ., Καραούλης Δ., Χούτας Γ., Κατσάνος Ι. (Κριπούρης Θ.), Φλωράκης Χ. (Σαφάκας Κ.), Παπαχαραλάμπους Κ., Θεοδωράκης Σ., Μηλιάς Κ., Φασιανός Δ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο