Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Διαφωνώ πλήρως με τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου

-Η απάντηση του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, Δημοτικού Συμβούλου, π. Αντιδημάρχου Ξηρομέρου για τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο».
-«ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ  blogs" 

       Ο Αποστόλης Πανταζής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook διαφωνεί με τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο», επισημαίνει ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε και την διαγραφή την έμαθε από το διαδίκτυο και ζητά από το δήμαρχο Γαλούνη την άμεση επανεξέταση του θέματος.
Αναλυτικά γράφει: 

    Εκπλήσσομαι με όσα συμβαίνουν. Διαφωνώ με την διαγραφή του συμπατριώτη και συναδέλφου κυρίου Αποστόλη Σόμπολου. Ο κος Σόμπολος έδωσε και αυτός τον δικό του αγώνα όπως όλοι μας για να εκλεγεί η παράταξη, είναι το λιγότερο άδικο να διαγράφεται επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του και να διαφωνήσει σε ένα θέμα το οποίο ενδεχομένως είναι αντίθετο των απόψεων του.
    Παράλληλα εκφράζω τη πικρία μου διότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να με ενημερώσει, ούτε καν τηλεφωνικώς, παρά μόνο έλαβα την είδηση μεσω των blogs, καταλαβαίνετε αυτό με βάζει σε σοβαρές σκέψεις.......
     Είμαι στυλοβάτης της παράταξης εκλεγμένος με 1,708 ψήφους, το να με αγνοούν με εξοργίζει....... δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το επιστρέψω τώρα.

 Ζητώ από τον αρχηγό και την παράταξη την άμεση επανεξέταση του θέματος.............





51 σχόλια:

  1. Να δουμε θα σε αγννοησει η θα κανει κωλοτουμπα ;Στο ξηρομερο οι κωλοτουμπες ειναι συνηθησμενο φαινομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχίζει το ξύλωμα του πολόβερ , φυσικά από αυτόν που το έπλεξε ...Η κοινωνία του Αστακου , πλέον, δεν θα ανεχτεί - όπως έχει φανεί - δήμαρχο μη Αστακιώτη κι ο νοών νοήτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιλαμβανομαι οτι για τον Πανταζη το προβλημα ειναι ενδοπαραταξιακο ,ως ουσιαστικος ηγετης της παραταξης δεν ρωτηθηκε.Για την ουσια δεν μας λεει τιποτε!Γιατι εφτασε ο δημος σε αυτο το σημειο? Γιατι κατασπαταληθηκαν εκατομμυρια ?Για την απαξιωση του Δημ.Συμβουλιου ?Για το πελατιακο καθεστως? Για τις δικες του προσωπικες ευθυνες ,ως βασικος στηλοβατης αυτης της παραταξης οπως θελει να εμφανιζεται? Για το οτι ακριβως αυτος ο συνδυασμος,οπως δομηθηκε, ηταν προφανεστατο οτι θα οδηγουσε σε τετοιες καταστασεις ? Για τις κεντρικες πολιτικες και τα μνημονια που οδηγουν σε μαρασμο την κοινωνια και προφανως και την τοπ.αυτ/ση , ποτε ειπε την γνωμη του?
    Ισως ειναι μεγαλυτερες οι δικες του ευθυνες ,ετσι οπως ο ιδιος παρουσιαζεται και χρησιμο θα ηταν να κανει πρωτα την αυτοκριτικη του!
    Κατα τα αλλα, διεξοδος διαχειριστικη δεν υπαρχει.
    Μονο ενα αλλο οραμα για την αυτοδ/ση μπορει να ειναι απαντηση ,κατι που το συστημα Γαλουνη-Πανταζη-Σαμαρα καιτων συν αυτω, αδυνατει να προσφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δάνειο αυτό ...
    Είναι μεγάλο α .. . τόπημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σε δω τωρ αντρακλα γαλουνη;ελα παμε κολοτουμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O KAKOA O LUKOS MILHSE OI KOKINOSKOUFITSES AS KRYFTOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολιτικα απεδειξες οτι εισαι λιγος,ειδικά με αυτον που μας φορτωσες και παντα το ονομα σου θα είναι μπλεγμνο αναμεσα σαυτα τψν δημοτικων συμβουλων που καταχρεωσαν το δημο,η επιλογη σου με τον γαλουνη ηταν αθλια και αυτο αποδυκνυεται καθημερινος,η διοικηση κυριε πανταζη δεν γινεται οταν εισαι απων απολα τα συμβουλια,αν θες πραγματικα να βοηθήσεις το δημο κανε εναν επαναπατρισμο κεφαλαιων στησε επιχειρήσεις και δώσε στο λαο ψωμι. Μην μας ξαναπαρεις στο λαινο σου στηρίζοντας τον επόμενο γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο παρελθον υπηρξαν κ αλλοι που στηριξαν αλλουσ ιαλλα δεν ειδα να βγαινετε να κραζετε.ο Πανταζης στηριξε εναν ακομα λαθος ανθρωπο συνφωνουμε...κα τελικ ποιος ειναι σωστο γ αυτπ τν τοπο?τ θρασος καποιωμ δεν εχει ορια.Απαιτηση τωρα του απο πανω κα ανοιξει επιχειρησεις να δωσει δουλειες,εκει λοιπον θα ειναι καλος ο πανταζης και οχι λιγος?Οτι και να σας δωσουμε δεν ειστε ευχαριστημενοι αλλα αυτοι εοστε που και τις επομενες οαλι Γαλουνη θ ψηφισετε οπως τυφλα ψηφιζατε τοσα χρονια συστημα Σαμαρα.Πανταζη μη καθεσαι κ χαλαε τη ζαχαρενια σου για ανθρωπους απληστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε του πρωτου μηνυματος ολα στην ωρα τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τον διέγραψε ο Γαλουνης,έγινε συμβούλιο τον διέγραψε η παράταξη, ας ερχοσουν στό συμβούλιο να πεις την γνώμη σου.Ούτε θα σε άκουγε ο Γαλουνης ούτε θα σέ ακούσει, είναι έξυπνος καί έμπειρος, βλέπει ότι έχεις απαξιωθει στά μάτια του κόσμου καί δεν μετράς, δεν σε έχει ανάγκη πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλέ 11:11 αν δεις γύφτο παπά τοτε θά δεις καί δήμαρχο αστακιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραια τριπλα φαγωθητε τωρα μεταξυσασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Πανταζή δεν μας λες και δυό λογακια για το δάνειο; πως φτάσαμε εκεί;για τιν ισολογισμό του 13 που δινατε μάχες να μην περάσει,τελικά έπρεπε να περάσει τοτε;Τι κατάντια είναι αυτή;Ο Δήμος είναι παράλυτος,τι πράγματα είναι αυτά; Δεν λύνονται τα προβλήματα επειδή βάζει ο Αίολος καλάθια.Καμαρωνεις κιόλας πού τα "W"σου δώσανε 1700 ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή ρε μάγκες όλο το Ξηρόμερο είναι ο Αστακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 11:11 . Ποιος δήμαρχος ήταν αστακιωτης. Τα χωριά κάνουν κουμάντο δεν το κατάλαβες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ως γνωστόν ο Αστακός είναι πόλη. Μωρέ δεν πάτε στο διάολο ομαδικως λέω εγώ, μας έχετε ζαλίσει τα ουμπαλα με τον Αστακό. Μόνη σας ανησυχία ο Αίολος και το Ξηρόμερο βογγαει...

      Διαγραφή
  16. Pantazi lakise apo dautous opws lene kai sto xorio mas......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 11:11 . Μας έχετε πρήξει με ένα αστακό . Η τελευταία τρύπα της φλογερας είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ηξερες πριν τον βγαλεις δημαρχο....ελα που δεν σε ενημερωσε κατευθειαν ο κολλιαααααςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα πως,χθες ήτανε στον Αστακό για τον αγώνα τουΑΙΟΛΟΥ τι μας λέει τώρα ο σκοιώδης αντιδήμαρχος οτι δεν ήξερε τ'ιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Πανταζη ότι είσαι στηλοβατης της παράταξης Γαλουνη το ξέρουν όλοι οι ξηρομερητες.Οτι 2,5χρονια τώρα δεν έχεις πει τίποτε για την κακοδιαχηρηση του δήμου (απευθείας αναθέσεις,πληρωμες με τον τρόπο που γνωρίζεις,για το δάνειο που θα χρεωσετε και τα παιδιά μας κ.λ.π)επίσης το ξέρουν για πες μας ρε γίγαντα Πανταζη στα 2,5χρονια που πέρασαν έχετε κάνει κανένα διαγωνισμό για την ανάθεση έργου ή όλα απευθείας αναθέσεις εκεί που γνωρίζεις.Για αυτά δεν θα μας πεις κάτι?στηλωβατη.Βεβαια συμφωνω απολύτως μαζί σου στο δικαίωμα της γνώμης και ότι θα έπρεπε να σε είχαν ενημερώσει.Μην ανησυχεις όμως μία κωλοτουμπα ακομη και μαληστα πολύ σύντομα και όλα καλά καμωμένα και εσύ στη δόξα σου και το Ξηρόμερο στη ταλαιπωρία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλε 11.11 οι κοινωνιες της κανδηλας μυτικα μαχαλας και αλλων 18 χωριων δεν θανεχτουν αστακιωτη δημαρχο,οποτε τι κανουμε;μου εισαι κ απειλητικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O epomenos dimarxos tha nai apo ta bziana.gkegke megale?ayta ta nown noeito ekei stin paralia poy syxnazete dw panw sta katsabraxa astakiotis dhmarxos den tha patisei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σιγά μήν σέ ρωτούσε ο γαλουνης εσένα τι θα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΙΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΗΠΗΣ ΣΙΝΑΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΔΙΝΗΣ ΑΙΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΑ ΟΧΙ ΦΑΙΡΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΟΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΑΙ ΕΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΙΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΙΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΜΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΓΗ ΑΛΑΖΟΥΜΑΙ ΣΧΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΝΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΑΛΑ ΠΡΕΠΟΙ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φίλοι μου 1,13μ.μ και 1,39μ.μ για να λέγεσαι Αστακιώτης δεν είναι απαραίτητο να έχεις οπωσδήποτε γεννηθεί στον Αστακό. Όταν έχεις σπίτι και ΖΕΙΣ και εχεις επαγγελματική δραστηριότητα στον Αστακό πως λογίζεσαι ;;; Οι προηγούμενοι Κοινοτάρχες και Δήμαρχοι μπορεί να μην γεννήθηκαν στον Αστακό , αλλά δραστηριοποιούνταν εκει και όλοι λένε π.χ ο Πυθαγόρας απ΄τον Αστακό κι όχι απ΄τη Μαχαιρά....κ.ο.κ . Η παρέμβαση μου ηταν να επισημάνω την περιρρέουσα πολιτική κατάσταση στον ΟΤΑ Ξηρομερου που ενδημεί σχεδόν απ΄το περασμένο καλοκαίρι , να δείξω τα προβλήματα που υποβόσκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη της οποίας η συνοχή έχει κλονιστεί απ΄την επομένη της παραίτησης του τ. αντιδημαρχου κ. Πανταζή , την παντελή απουσία του ιδίου απ΄ τις συνεδριάσεις του Δ.Σ δίχως να έχει τις προβλεπόμενες απ΄ τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" επιπτώσεις.Για μενα έπρεπε ήδη να είχε διαγραφεί λόγω απουσίας του από 3 συνεχόμενες συνεδριάσεις .Αυτά λεει ο νόμος για τους απόντες... Επίσης θέλω να σας πω ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι Αστακιώτης και σχεδόν δεν πατάω - συνειδητά- ποτε από χρόνια τωρα στον Αστακό . Είμαι από χωριο του Ξηρομέρου.Και φυσικά επιθυμώ ο αυριανός μελλοντικός δήμαρχος να είναι απ΄ την ενδοχώρα του δημου Ξηρομέρου και γιαυτό θα συμβάλλω με τις όποιες μικρες μου δυνάμεις , όπως έκανα και στο παρελθόν. Λυπάμαι και , γιαυτό δεν φταιω εγω , που ορισμένοι φίλοι εδώ στο φιλόξενο μπλόκ , ερμήνευσαν κατά το δοκούν , την ταπεινή μου παρέμβαση. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε δυο χρόνια θα δούμε ποσά απίδια παίρνει ο σάκος αποστολή όλο ψέυτικες υποσχέσεις ήσουν ακόμα και σε συγγένεικα σου πρόσωπα να δούμε ο ΚΟΛΙΑΣ με ποιο μέρος θα πάει με εσένα με τον Σόμπολο η με τον Γαλουνη ηδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ομοιος τον ομοιο αγαπά και η κοπρια τα λαχανα. Ετοιμαστειτε για κωλοτουμπα πανταζη σομπολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φανταζεστε ο Πανταζής με αυτή τη δήλωση να κάνει διαγωνια μπαλια για επιστροφή σομπολου? Ξέρετε τώρα για να τα βρουν μεταξύ τους. Δεν το κοβω και τόσο ευθικτο το παλικαρι για τέτοιου είδους δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανωνυμε του 1:05 εισαι το λιγοτερο αστειος αλλα σε βαλαν τα κορακια να γραψεισ.βγηκατε χαρισ τον πανταζη να το παιζετε μαχαραγιαδεσ αλλα θα δειτε που θα πατε ολοι σας με μαυρο δαξρυ θα κλαιτε..............θα ζητιαναευτε τα ψηφαλακια ενα ενα που κατσπαραξατε το Δημο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο τύπος διέλυσε Δήμο Αλυζίας, Ένωση Ξηρομέρου, και τώρα τον μάζεψε ο Πανταζής για να καταντήσει και τον Αστακό σα τη στρατα τσ ζαφτσας!!!! Καλά ακόμα δεν πήρε γραμμή ότι όλος ο κόσμος έχει δυσανασχετήσει με το να μας χρεώσει για υπηρεσίες που ο Δήμος δεν προσφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Dimarxossssssssss?...........eiste ligoi eseis na krinEte ton Pantazi......Aytos tha milisei teleutaios....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Γαλουνυς τι αναγκι εχει για τι γνομοι σου?????εχει τον κολια συνβουλο....γελανε οι πετρες εεεεεεερε ουστττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε 12 Φεβρουαρίου 2017 - 1:05 μ.μ. μάθε να ρωτάς για να μαθαίνεις. Εισια σίγουρος ότι προσκάλεσε τους συμβουλους της παράταξης ο Γάλλουνης;είσαι σίγουρος ότι μοίρασε προσκλήσεις όπως προβλεπει ο νόμος;μπορείς να επιβεβαιώσει ότι ο πανταζης έλαβε πρόσκληση; αλλά δεν φταίνε αυτοί,ο πανταζης φταίει που ασχολείται με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αν η λογικη σου φιλε 6,46 ακολουθει την ορθογραφια σου τοτε καταλαβαινω γιατι μας διοικουν αυτοι που υποστηριζεις..τα μαιμουδιστικα ''δεν ειμαι με τον δημαρχο'' δεν μας πειθουν...με ποιον εισαι τοτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σε χρησιμοποιησε ο γαλουνης,κολλησε καποια ενσημα ακομα σαν δημαρχος θα βγαλει μια πενταετια καθαρη θα κανει τα εργακια του και το κομποδεμα του,και το ονομα σου θα ειναι μπλεγμενο σε αυτους που οδηγησαν στην πτωχευση του δημου,εισαι ικανοποιημενος?οσο για τον φιλο που συπερασπιζεται παραπανω ειναι απο τους τυπους της παραλιας που παιρνουν ακομα κερασματα?την επομενη φορα κοιτα να επιλεξεις πανταζη νεο ανθρωπο,με ηθος και ας ειναι και απο κουτσοχωρι.οχι σε πολιτικα προσωπα.οχι σε αμοιβαδες που περιτριγυριζεσαι ,οχι σε μεδουσες που σου πινουν το αιμα και σαγκαλιαζουν και πισω απο την πλατη σ πινουν καφε με τον γαλουνη και γελανε με σενα,οχι λοιπον σε κδικηγορους γιατρους μεγαλοπαραγοντες....νεο ανθρωπο.καθαρο με ορεξη και οραμα σιχαθηκαμε τα σιχαματα,καλο θασου κανει ολο αυτο πανταζη,επαθες,εμαθες εχασες καποια λεφτα..κερδισες απαλλου απλα μην μας ξαναφερεις γαλουνη.το ονομα σου εμεινες παντως ως ενας απαυτους που πηραν δανειο και χρεωσαν γενιες,ωθησαν σε πτωχευση το δημο,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μαλιστα... ο Πανταζης φταιει για ολα λοιπον... ο Γαλουνης ξαφνικα βγηκε ο λυκος που τον αφησαν ελευθερο σ ενα κοπαδι προβατα και τι να κανει ο ερμος;;;;
    αληθεια, μας εχει απομεινει τσιπα;Οταν ψηφιζαμε Πανταζη, ξεραμε οτι δραστηριοποιειται εκτος Ελλαδας, και δεν μας ενοχλησε... Αλλα στο πισω μερος του μυαλου μας εχουμε το "καπου θα μας βολεψει κι εμας.. ολο και καποια επιχειρηση θα φερει κι εδω;;;"
    Αληθεια, γιατι η ερωτηση για το δανειο απευθυνεται μονο στον Πανταζη, και οχι σε ολους τους δημοτικους συμβουλους και στο Δημαρχο; ετσι βρε παιδι μου.. για αλλαγη, να ξερουμε για τι μιλαμε πια!
    Και στην τελικη, ας διαβαζουμε τι γραφεται.. ακριβως επειδη βοηθησε και αυτος με καθε δυνατο τροπο να εκλεγει δημαρχος ο κ.Γαλουνης, οφειλε καποιος απο εκεινους, να τον ειδοποιησει.. εστω για το γαμωτο, για τα ματια του κοσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. το να δειξουν οι δημοτικοι συμβουλοι- "φιλοι' εναν στοιχειωδη σεβασμο, και να ενημερωναν εναν δημοτικο συμβουλο,( που λειπει δικαιολογημενα, μιας και ολοι , οσοι ψηφισαν κι οσοι συμπεριελαβαν στο ψηφοδελτιο, οτι δραστηριοποιειται εκτος Ελλαδας, επομενως θα λειπει αρκετα συχνα απο την Ελλαδα, ), δε νομιζω οτι ειναι τοσο κατακρητεο... και στην τελικη τι λεει ρε παιδια;;; ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...
    Διαβαζω και γελω..."ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΝΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΑΛΑ ΠΡΕΠΟΙ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΗ" 7,13.. εισαι σιγουρος οτι δεν εισαι με το δημαρχο; Και το δεξι και το Αριστερο χερι, χερια του ιδιου ατομου ειναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Α ΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ;ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ."ΚΑΛΟΜΑΘΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ".ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕΣ.Η ΡΩΤΗΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.
    ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΘΑΨΑΝΕ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ,ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΗ"ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  40. Φίλε Αποστόλη, ο δήμος διοικείται κα όλοι όσοι τον υπηρετούν δίνουν καθημερινά έναν αγώνα που λόγω της απόστασης δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς. Ότι σου μεταφέρεται, δεν είναι πάντα αλήθεια και όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα που δίνεις ετοιμάζοντας υπογείως τον επόμενο συνδυασμό που θα στηρίξεις. Απλά να ξέρεις, δεν είμαστε χαζοί και αν δεν υπήρχαν όλοι όσοι σε στήριξαν, δίνοντας σου σταυρούς από χωριά που δεν σε ήξερε κανείς, δεν θα ήσουν σε θέση σήμερα να κουνάς το δάχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πως καταντησε ο αστακος,ποιος ο αστακος,που δεν μπορει να τον δει κανενας με καλο ματι απο τους κομπλεξικους χωριατες,αλλα ολοι εδω προσκυνανε! Και οσο ανακατευονται,τοσο θα ξεπεφτει και θα παρακμαζει. Οσο για το δημαρχο οι περισοτεροι τον ξερατε,τι περιμενατε να φτιαξει το σπιτι το δικο σας; οσο για σενα αποστολη ισως ειναι ευκαιρια να βαλεις καποια πραγματα στη θεση τους και πιστευω "δεν εισαι πρωταρης πλεον" να τιμησεις ολους αυτους που σε αγαπουν και σε στηριζουν .εξαφανισαι ολα αυτα τα παρασιτα,τα κοπροσκυλα,τους τεμπεληδες που δεν ιδρωσαν ποτε τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τι περιμενατε ωρε πατριωτες αφου ο ανθρωπος εκανε δημαρχο το γκλιτσμαν απ τη ζαφτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παραιτήθηκες από Αντιδήμαρχος γιατί δεν έχεις χρόνο. Είσαι μονίμως απόν από τις διεργασίες της Παράταξης που ανήκεις. Δεν νομιμοποιείσαι να διεκδικείς βαρύνοντα λόγο στις αποφάσεις της, σωστές ή λάθος. Είναι τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επιτέλους ο Πανταζής .... διαφώνησε. Θαύμα!!!!! Θαύμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απαξιώθηκες τελείως πανταζη με αυτό που έκανες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΕ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΧΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΜΒΟΛΟ .ΔΕΙΛΟΙ!!! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αν τα προεκλογικα χρηματα σου τα διεθετες να ανοιξεις καποια επιχειρηση και να δωσεις εργασια σε μερικους συγχωριανους σου θα ακουγες μπραβο απο ολο το ξηρομερο.τωρα....παθεστα και μαθεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο