Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Aγωνία για γυναίκα από το Καινούργιο που έπεσε στη θάλασσα από φέρι μποτ (Νεότερη ενημέρωση)

Ώρες αγωνίες για 53χρονη γυναίκα, από το Καινούργιο της ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, η οποία ανασύρθηκε από τη θάλασσα, στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου .
Η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από το φέρι μποτ «Παντάνασσα» της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, την ώρα που ο σύζυγός της στάθμευε το όχημα στο πλοίο.


Η πτώση έγινε αντιληπτή από τον καπετάνιο και αμέσως δύο λιμενικοί και μέλος του πληρώματος έσπευσαν να βουτήξουν στο νερό. Ανέσυραν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες η γυναίκα είναι διασωληνωμένη.
Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του συμβάντος παραμένουν συγκεχυμένες και είναι σε εξέλιξη η έρευνα.




Νεότερη ενημέρωση

Να επιπλέει στη θάλασσα, στην αριστερή πλευρά της πρύμνης, και να παρασύρεται από τα θαλάσσια ρεύματα, βρέθηκε η 53χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε το μεσημέρι από το φέρι μπωτ «Παντάνασσα» στο Αντίρριο.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.
Η ανακοίνωση του λιμενικού για το περιστατικό:
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561 το οποίο είχε καταπλεύσει στον ανατολικό προβλήτα Αντίρριου, για τον εντοπισμό γυναίκας να επιπλέει στην  αριστερή πλευρά της πρύμνης του πλοίου και να παρασύρεται από τα  θαλάσσια ρεύματα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, έπεσαν στην θάλασσα και ανέσυραν στη στεριά μία 53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-Ε.Λ.ΑΚΤ. έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της ανωτέρω η οποία στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο