Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Δεν άντεξε τελικά η 53χρονη (απο το Καινούργιο, με καταγωγή απο την Λεπενού), που είχε πέσει στη θάλασσα στο Αντίρριο

       Τραγική τελικά ήταν η κατάληξη της 53χρονης γυναίκας – κατοίκου του Κανουργίου της Δ.Ε. Θεστιέων του Δήμου Αγρινίου, που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, μετά από πτώση της από ferry boat στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.
   Στο χωριό καταγωγής της, την Λεπενού της Δ.Ε. Στράτου, η είδηση προκάλεσε θλίψη σε κατοίκους και συγγενείς, μιας και  όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Όμως τελικά η κατάσταση της ήταν μη αναστρέψιμη και πριν από λίγες ώρες, άφησε την τελευταία της πνοή......



   Να θυμίσουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου το μεσημέρι το Λιμενικό ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561 το οποίο είχε καταπλεύσει στον ανατολικό προβλήτα Αντίρριου, για τον εντοπισμό γυναίκας να επιπλέει στην  αριστερή πλευρά της πρύμνης του πλοίου και να παρασύρεται από τα  θαλάσσια ρεύματα.
    Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, έπεσαν στην θάλασσα και ανέσυραν στη στεριά την  53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-Ε.Λ.ΑΚΤ. έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της γυναίκας που στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου όπου και παρέμενε νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο