Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διακίνηση 52 κιλών και 870 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερα άτομα (τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 36 και 30 χρονών και ένας 41χρονος ημεδαπός), κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι τρεις αλλοδαποί δράστες εντοπίστηκαν  σε αγροτική περιοχή στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, να έχουν αποκρύψει -32- συσκευασίες κάνναβης, βάρους -52- κιλών και -870- γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη σήμερα (21-02-2017) νωρίς το πρωί στην ίδια περιοχή και ένας 41χρινος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και εμπλέκεται στη διακίνηση και μεταφορά των ναρκωτικών.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε οι τρεις αλλοδαποί στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Συνολικά κατασχέθηκαν :
  • -52- κιλά και -870- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
 onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο