Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Στο απυρόβλητο οι μεγαλοοφειλέτες στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που πήρε απόφαση για αυξήσεις στο νερό 40% στους Φτωχούς!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Θέλω να ενημερώσω εισαγωγικά με κάθε υπευθυνότητα τους συνδημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας το εξής: 
    Οι βεβαιωθέντες οφειλές σας προς το Δήμο θα τις πληρώσετε εσείς, τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Καθαρές και ξάστερες κουβέντες. 
     Την 14η -04-2014 με αίτηση μου προς το Δήμο μας ζητούσα να μάθω το ποσό των οφειλετών προς το Δήμο που ανέρχεται πάνω από 500 ευρώ. Είναι προεκλογική περίοδος τότε και πήρα απάντηση με ημερομηνία 29/05/2014 δηλαδή μετά τις εκλογές. Απόσπασμα της απάντησης είναι το παρακάτω έγγραφο:
        Περίπου 1.600 άτομα όφειλαν τότε 5.076.941,09!!! ευρώ, τεράστιο ποσό που δημιουργήθηκε σε βάθος χρόνου. Πολιτική και όχι μόνο ευθύνη έχουν όλες οι Δημοτικές Αρχές των τριών πρώην Καποδιστριακών Δήμων (Ανακτορίου, Μεδεώνος και Παλαίρου) και φυσικά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Ο λόγος είναι απλός. Για μικροπολιτικούς λόγους (να παίρνουν ψήφους) δεν εισέπρατταν τα οφειλόμενα από τους Δημότες. Πράξη πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτη.............





      Έκανα  νέα μία αίτηση την 16η Ιουνίου 2015 η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Ζητούσα να μάθω το ποσό που χρεωστάνε τριάντα από τους μεγαλύτερους οφειλέτες προς το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και προέρχονται από τον πρώην Δήμο Κεκροπίας – Παλαίρου.
      Πήρα απάντηση από το Δήμο και συγκεκριμένα από την Οικονομική Υπηρεσία την 15η Ιουλίου 2015 και αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Για τους γνωρίζοντες εισερχόμενο –εξερχόμενο. Το έγγραφο υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Στούπας. 
Για το παραπάνω θέμα έχουμε σύμφωνα με το έγγραφο:
   "Οι τριάντα τρεις (33) οφειλέτες με τα μεγαλύτερα ποσά που εδρεύουν ή έδρευαν στο πρώην Δήμο Παλαίρου οφείλουν το ποσό των 469.979,80 ευρώ!!!!!!! συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση που ήταν ή είναι σε ισχύ (βεβαιωτικοί κατάλογοι από το 1995 έως και σήμερα)".

    Από τα παραπάνω και συζητήσεις που έγιναν τότε μέσα στο ΔΣ προκύπτει ότι το συνολικό χρέος των Δημοτών τελευταία  ξεπερνά το ποσό των 5.300.000 ευρώ.!!!!!

    Πολλοί μα παρά πολλοί Συνδημότες με τη πολιτική ανοχή της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής δεν πληρώνουν στο Δήμο, παρότι ο Δήμος τους πρόσφερε και τους προσφέρει υπηρεσίες. ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. 
     Ο γράφων έφερε το θέμα στην επικαιρότητα από το Φθινόπωρο του 2013 και ήταν ο μοναδικός.
Έλεγα στη προηγούμενη δημοτική Αρχή, λέω και στη τωρινή:  
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 500 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ διαχρονικά ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ (και τους τρεις πρώην Δήμους). Τότε θα εξηγηθούν πολλά.  Οι οικούντες ( κυριολεκτικά ) την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αν όχι, κάποια άλλη φορά θα πούμε περισσότερα.

Φίλοι Αναγνώστες  
      Η κρίση προέκυψε το 2010. Πέρασαν πολλά χρόνια πριν, οικονομικής ευμάρειας που πολλοί δεν πλήρωναν στο Δήμο. Βέβαια τα κινητά τηλέφωνα 2-3 σε κάθε οικογένεια τα πληρώνουν όλοι. Στο Δήμο δεν πληρώνουν και μερικοί εξ αυτών (όχι όλοι) στις ιδιωτικές τους κουβέντες λένε το περιβόητο (ξέρουμε εμείς και κάνουμε τις δουλειές μας).
       Ο Νόμος 3852/2010 στο άρθρο 58 "Αρμοδιότητες  του δημάρχου" ανάμεσα στα άλλα αναφέρει στο εδάφιο δ) Ο Δήμαρχος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου κλπ. Από τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο προκύπτει ότι αρμόδιο όργανο του δήμου για την λειτουργία των εισπρακτικών υπηρεσιών του Δήμου είναι ο Δήμαρχος. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

**************
      Την 14η  Απριλίου 2014 (προεκλογικά) συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου με απόντα το τότε Δήμαρχο κ. Σολδάτο. 
    Εκτός ημερήσιας διάταξης ο κ. Φερεντίνος Ευθύμιος θέτει θέμα προς συζήτηση "Περί τελών ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος". Το θέμα συζητήθηκε ως τέταρτο εκτός ημερησίας διάταξης. Στη συνεδρίαση ήμουν παρών. Ζήτησα και πήρα τα πρακτικά της συζήτησης του θέματος. Η τελευταία σελίδα των πρακτικών του θέματος είναι η παρακάτω:


           Συνεπώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το θέμα συζητήθηκε και πάρθηκε απόφαση με πλειοψηφία ότι οι συνδημότες της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος θα πληρώνουν 50 ευρώ το εξάμηνο χωρίς μέτρηση ‘έως ‘ότου μπει το καινούργιο δίκτυο με τους καινούργιος υδρομετρητές, για να βγαίνει η ανταποδοτικότητα.
      Ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Σολδάτος μέχρι την 1-9-2014 που παρέδωσε ή ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης που ανέλαβε την 1-9-2014 όφειλαν να στείλουν την απόφαση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έλεγχο νομιμότητας άσχετα αν συμφωνούσαν ή όχι. Το τι έκαναν δεν γνωρίζω.
         Την 16-9-2014 έκανα αίτηση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ζητούσα αν η παραπάνω απόφαση στάλθηκε και πότε για έλεγχο νομιμότητας. Με έκπληξη, πίκρα και αγανάκτηση  πήρα την παρακάτω απάντηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά βέβαια από έρευνα που έκανε.
           Παρακαλώ το Δήμαρχο κ Αποστολάκη να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο στην Αποκεντρωμένη ως απάντηση του Δήμου στην έρευνα της. Ανάμεσα στα άλλα λέει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία (τα 1 και 2 δεν τα γνωρίζω αν υπάρχουν ή όχι )  3) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το καθορισμό τέλους !!!!!!!.

    Η παραπάνω τι είναι Δήμαρχε κ. Αποστολάκη; Δεν είναι απόφαση; Αγαπητοί Αναγνώστες βγάλτε τα συμπεράσματα σας. 
     Δείτε το έγγραφο της απάντησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε μένα:

 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

      Στις ομιλίες μου προεκλογικά σας έλεγα ότι η παραπάνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι παράνομη, εξόχως άδικη και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα την απορρίψει.
    Πήγαμε στις εκλογές αγαπητοί Συνδημότες χωρίς να γνωρίζετε ότι οι Δημότες χρωστάνε περίπου 5.300.000!!!!!! ευρώ και ότι θα πληρώνατε 50 ευρώ το εξάμηνο οι κάτοικοι της ΔΕ Μεδεώνος.
    Σας εξαπάτησαν και τους καταγγέλλω πολιτικά. Το πολιτικό παιχνίδι δεν παίζετε με ίσους όρους.
     Μόλις ανάλαβε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πήρε απόφαση για αυξήσεις των τελών στον ηλεκτροφωτισμό σε ολόκληρο το Δήμο.  
     Πριν λίγες βδομάδες το ΔΣ πήρε απόφαση για αυξήσεις στο νερό 40% στο πρώην Δήμο Μεδεώνος και στο πρώην Δήμο Παλαίρου (πλην Πογωνιάς- Στενού επειδή το νερό είναι ακατάλληλο)  και για μείωση στο πρώην Δήμο Ανακτορίου.

Η πρόταση μου είναι:
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα εισπράξτε (αρχίζοντας από τους μεγαλοοφειλέτες) το ποσό των 5.300.000!!!! ευρώ των οφειλών διαχρονικά  προς το Δήμο και όχι να ζητάτε αυξήσεις 40% !!!! για το νερό. Αν αρχίσετε την είσπραξη του παραπάνω ποσού δεν χρειάζεται καμία αύξηση.
       Σωστά μειώσατε τη τιμή για το νερό στους συνδημότες του πρώην Δήμου Ανακτορίου. Καμία αύξηση για τους συνδημότες των πρώην Δήμων Παλαίρου και Μεδεώνος. Φυσικά τελικός στόχος ενιαίο τιμολόγιο σε όλο το Δήμο.
     Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι η  απόφαση για αυξήσεις στο νερό 40% είναι   πολιτικά απαράδεκτη και κοινωνικά ανάλγητη  στη σημερινή συγκυρία της φτώχιας όπως με στοιχεία απέδειξα παραπάνω. 
    Επιπρόσθετα εμείς που πληρώνουμε να θεωρούμαστε κορόιδα και άλλοι να σφυρίζουν αδιάφορα έχοντας την ανοχή της Δημοτικής Αρχής,  καταργεί κάθε έννοια ισότητας. 
     Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε πρωτοβουλίες με σκοπό να ανακληθεί το συντομότερο δυνατό η απόφαση του ΔΣ. Ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων ορίζει τη διαδικασία.
      Καλώ τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων να μαζέψουν υπογραφές για να τεθεί το θέμα της ανάκλησης της απόφασης  θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Βρίσκομαι στη διαδικασία επεξεργασίας των δαπανών του Δήμου για τη συντήρηση των διχτύων ύδρευσης σε ολόκληρο το Δήμο από το 2013 και μετά. Οι συντηρήσεις έγιναν με πανάκριβες απευθείας αναθέσεις που η ανακοίνωση του συνολικού ποσού θα προκαλέσει πάταγο...


24 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΚΙΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΣΩΤΗΡ ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΤΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα


    Έχεις απόλυτο δίκιο!!
    Σήμερα το πρωί πριν πάω για δουλειά μπήκα στον υπολογιστή για να διαβάσω κάποιες ειδήσεις μια και η τηλεόραση και οι εφημερίδες μου προκαλούν αδιαφορία.
    Έπεσα πάνω στην ειδηση της Ναυτεμπορικης που έλεγε ο τι ο δήμος Κερατσινίου προχώρησε σε ΜΕΙΩΣΗ κατά 40% των δημοτικών τελών σε πολύτεκνους και φτωχούς δημοτες!!

    Μια πραγματικά θετική προσέγγιση στους δυσκολους καιρούς που ζούμε.

    Ο δήμαρχος ακτιου Βόνιτσας δεν θα μπορούσε κάτι τετοι να σκεφτεί οι γιατί δεν θέλει αλλλα επειδή εξυπηρετεί προεκλογικές υποσχέσεις σε πολύ δικούς του ανθρώπους θεωρώντας όλους τους υπόλοιπους ότι είμαστε ζώα και θα τον ξαναψηφίσουμε.

    Μακάρι να σχηματιστεί έγκαιρα συνδυασμός ο οποίος έκτακτης ανάγκης ο οποιος θα βγάλει όλη την περιοχή από τον βούρκο των απευθείας αναθεσεων της ανύπαρκτης κατά τα αλλα δημοτικής αρχής που είναι για να ξοδεύει σε απευθείας αναθέσεις (σε συγγενείς)...και σε πανηγύρια (ο θεός να τα κάνει)τύπου αλογου,τσιπούρας...και οποιουδήποτε άλλου ζωντανού μου διαφεύγει.

    Είμαι απαισιόδοξος ότι δεν φταίει μόνο η δημοτική αρχή αλλα και του λαού η τοποικη απάθεια.

    Όπως λέει και ο Βάρναλης
    "...αντε θύμα
    Άντε ψώνιο
    Άντε σύμβολο αιώνιο" και εννοεί ακριβώς τον λαό του ΤΙΝΑ(αρχικά της δράσης ...τι να κάνουμε)

    Κώστα συνέχισε τις παρεμβάσεις σου όχι γιατί θα τους αποτρέψεις (την δημοτική αρχή)...αλλα για αφυπνισεις το ΘΥΜΑ το ΨΩΝΙΟ που περνιέται για σύμβολο αιώνιο!!

    Κώστα σε ευχαριστώ για την γεναιοτητα και την καθαρότητα των παρεμβάσεων σου.

    Ένας Δημοτης Βόνιτσας

    ήθελα να βάλω τη λέξη Πολίτης...αλλα δυστυχώς θέλει γεναιοτητα που δυστυχώς δεν την έχω αφού δεν τολμώ να παρέμβω όπως και εσύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόκειται να πληρώσω ξανά ούτε ευρώ, αν δεν πληρώσουν οι μεγάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάκια Στούπα ξέρεις ποιος είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας; Ξευτελίζεσαι κάθε μέρα. Εγώ χαίρομαι βέβαια. Οι Δημότες τι φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας κλέβουν, μας κοροϊδεύουν, μας δουλεύουν, μας λένε ψέματα. Δεν ξαναπληρώνουμε νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοτικοί Σύμβουλοι ξυπνήστε. Είναι επικίνδυνοι ο Καρυ και λοιποί για το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ στη Κατούνα το δάσκαλο τον άκουσα να τα λέει αυτά δύο φορές. Δυστυχώς δεν τον ακούσαμε. Καλά να πάθουμε. Αποστολάκη μας κορόιδεψες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτό ήθελαν να δείρουν το Τριαντακωνσταντή. Για να τα παρατήσει και να μην μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Συγχαρητήρια δάσκαλε για το θάρρος σου. Εστι ήσουνα από μαθητής που σε θυμάμαι.
    Ένας συμμαθητής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στάχτιαρη Πρόεδρε της Παλαίρου τους 33 τους ξέρεις. Γιατί τους καλύπτεται; Κόψτε τους το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Του πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Κατσαμπίρη του Γιώργου και των άλλων σβήσατε το χρέος στα Σκλάβαινα και σε μας βάζετε 40% αύξηση. Αίσχος ρε ρετάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μαγαζιά στη παραλία στη Βόνιτσα και τα ξενοδοχεία τα περισσότερα δεν πληρώνουν. Εμείς που πληρώνουμε πως μας παίρνατε ; Ηλίθιους ή χαζούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:14 και στη Πάλαιρο τα είπε ο Κώστας ότι πολλοί δεν πληρώνουν.Εγώ Φερεντίνο ψήφισα τη πρώτη Κυριακή και Αποστολάκη τη δεύτερη. Αλλά στο θέμα αυτό ο Κώστας έχει δίκιο. Και ο Σολδάτος τους κάλυπτε για να τον ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμείς στη Κατούνα ούτε πισίνες έχουμε , ούτε παραλιακά μαγαζιά. Από να τα πάρεις Λάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα αυτοι ο Φερεντινος γιατι ψήφισε αυξήση στη Παλαιρο ;;πηρε λίγους ψήφους;;ας ξανα ζητήσει για δήμαρχος .να δημοσιεύετει παρακαλω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μη είσπραξη των οφειλών αποτελεί και ποινικό αδίκημα. Πρέπει να παρέμβει αμέσως αυτεπάγγελτα ο εισαγγελεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΟ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πληρωστε ραγιαδες!! Οσοι τα έχουν χοντρά δεν πληρώνουν νερό. Και οι φτωχοί κάτοικοι πληρώνουν νερό ακόμα και για τις καλύβες..
    Τι δεν καταλαβαίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λεφτά υπάρχουν! Πληρώνουν τα κορόιδα στη Κατουνα και στη Πάλαιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ζητηστε λεφτα απο τους εργολάβους. Εχουν πολυ περισσοτερα απο τους φτωχους παλαιριώτες (2,5 χρόνια τώρα μασάνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πληρωνε κοροϊοδο Κατουνιώτη! Εχει πολλά λαμογια να ταϊσει. Φαε τώρα σανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Κώστας μας ενημερώνει υπεύθυνα και με στοιχεία. Εμείς τι κάνουμε; Τώρα κατάλαβα γιατί πολλοί με πανάκριβα τσίπ υποστήριζαν φανατικά Αποστολάκη και Φερεντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπάρχει σοβαρή υπόθεση για εισαγγελική παρέμβαση. Το να μην εισπράττει ο Δήμος και οι πρώην Δήμοι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας ,
    Στηρίζω πολιτικά και ηθικά την σταθερή προσπάθεια και με λογικά επιχειρήματα τεκμηριωμένη προσπάθεια ,
    του αγαπητού μας συμπατριώτη Κώστα Τριαντακωνσταντή !
    για μιά κοινωνία δικαιότερη και καλύτερη.
    Κοινωνία δημοκρατική με ισότιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους μας !
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη του κοινού αγώνα μας.

    Στη πολιτική δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαι σταθερά από παιδί κοντά στους ανθρώπους του μόχθου, των γραμμάτων και του πολιτισμού.

    Με λυπεί και εξοργίζει ταυτόχρονα το γεγονός ότι κάποιοι που προέρχονται από φτωχικές οικογένειες ευρισκόμενοι στην εξουσία έχουν πολιτική συμπεριφορά απαράδεκτη, δείχνουν κοινωνική αναλγησία και συμπεριφέρονται με ένα απύθμενο πολιτικό και όχι θράσος.

    Μέσα στη κοινωνία κατέρρευσε ο μύθος της παντοδυναμίας τους.

    Με τα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν από πολιτικά ανίσχυροι που είναι σήμερα, θα παραδοθούν στη χλεύη και τη κοινωνική περιφρόνηση.

    Φυσικά η πολιτική τους καριέρα -ένθεν και κείθε- έχει τελειώσει.

    Καλώ τη κοινωνία να αναλάβει πρωτοβουλίες. Το χθες τελείωσε.

    Να φτιάξουμε όλοι μαζί το αύριο που μας ΑΞΙΖΕΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο