Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Σοκαριστικό τροχαίο με 4 νεκρούς στην εθνική Αθηνών-Λαμίας - Νεκρή μία μητέρα και το μωρό της


Μία Πόρσε έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε σταματημένο αυτοκίνητο που βρισκόταν μέσα σε πάρκινγκ 

      Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00, στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.   Όπως μεταδίδει το Lamiareport,gr, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, σταμάτησε σε πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο..........

 
       Ο οδηγός κατέβηκε για να πάει στις τουαλέτες που βρίσκονται εκεί, ενώ στο αμάξι παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους. 
     Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία πόρσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο. Τα δύο αμάξια τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς.   
    Η μητέρα και το μωρό, καθώς και οι δύο επιβάτες της Πόρσε, έχασαν τη ζωή τους. Aπό την Πόρσε πετάχτηκε έξω ένας άνδρας και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο άτομο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα
      Ο οδηγός του σταματημένου αυτοκινήτου έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια, μεταδίδει το Lamiareport. 

Πηγή: www.lifo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο