Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ηγουμενίτσα: 383 κιλά κάνναβης μέσα σε σάκους για… λιπάσματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 41χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων, διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον 41χρονο.........


Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε, ότι μεταξύ του φορτίου το οποίο αποτελείτο από σάκους με λιπάσματα, υπήρχε κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευασμένη σε 70 σάκους, συνολικού μεικτού βάρους 382,930 κιλών.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία ο 41χρονος, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας καθώς και το φορτηγό.
pamepreveza.gr
http://sinidisi.gr/
igoumenitsa-narkwtika3
igoumenitsa-narkvtika2
igoumenitsa-narkwtika1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο