Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, Τρίτη 28.2.2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

        Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 28η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.- Έκθεση πεπραγμένων έτους 2017.
2.-Χορήγηση Προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ -ΚΟΥΡΕΙΟ» στην Παληογιάννη Μαρία για το κατάστημά της στο Μοναστηράκι.
3.-Χορήγηση Προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του άρθρου 13 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ III «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ)» στην Καραμπούλη Παναγιώτα του Φωτίου για το κατάστημά της στην Κατούνα.....



4.-Χορήγηση Προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του άρθρου 14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ III ΚΑΙ IV «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» στην Παπαδοπούλου Μαρία του Γερασίμου για το κατάστημά της στην Πλαγιά
5.- Αίτηση του κ. Μίχου Δημητρίου του Σπυρίδωνα με την οποία ζητά καθορισμό θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ κοντά σε υπηρεσίες – παραλία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο