Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πάτρα. Έκλεψε καλώδια χαλκού αξίας 25.000 ευρώ

Είχε αφαιρέσει μαζί με δύο συνεργούς του καλώδια χαλκού, από εταιρεία τηλεπικοινωνιών

Συνελήφθη, χθες (12-02-2017) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το βράδυ, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών, ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους μισού τόνου και αξίας (10.000) ευρώ, από εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τα φόρτωσαν σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, στη θέα των οποίων οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή, εγκαταλείποντας τα κλοπιμαία και το φορτηγό αυτοκίνητο.
Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα στο Ρίο Πατρών, ο 40χρονος δράστης και προσήχθη από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 40χρονος ενεργώντας από κοινού με τους δύο συνεργούς του, στις 18-1-2017 στην ίδια περιοχή, είχαν αφαιρέσει και άλλα καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης των εγκληματικών τους πράξεων, καθώς και τα καλώδια χαλκού, τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.
 aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο