Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Πέρασε τελικά η απόφαση για τον ισολογισμό του 2013 με 13 ψήφους;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα επίσημα πρακτικά του Δήμου Ξηρομέρου, όσον αφορά την ανάκληση της απόφασης 146/2014 «ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013», που δημιούργησε τόσο μεγάλη φασαρία, με αποτέλεσμα την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Αποστόλη Σόμπολου, θα αναγράφεται ότι ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με 13 ψήφους και έγινε τελικά η ανάκληση της.
Επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τελικά τον ισολογισμό - απολογισμό του 2013.......

Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και τι ισχύει και αν υπάρχει κάποια συνεννόηση με την Αποκεντρωμένη. Εμείς ευχόμαστε να μην έχουμε τίποτα αλχημείες, μαγειρέματα και εκτροπές, γιατί αυτό θα είναι άλλο ένα επιπλέον χτύπημα στην αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.

mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗΣ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 13 ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.[Ο ΨΗΦΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο