Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 2-1: Η Ρίγανη διαμαρτύρεται για ένα γκολ που της ακυρώθηκε!





«Ένα Δυνατό ματς που το κατέστρεψε η Διαιτησία»

       Όσοι βρέθηκαν στο Βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου, αν εξαιρέσουμε το μέτριο παιχνίδι του Α’ Ημιχρόνου, είδαν σε γενικές γραμμές ένα απολαυστικό ποδοσφαιρικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων αφού υπήρχε εναλλαγή στο σκορ, πέναλτι και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ γκολ στο 90’ του αγώνα το οποίο δυστυχώς ο διαιτητής με προκλητικό τρόπο ακύρωσε. Τα παράπονα πολλά από την Οικογένεια της Αναγέννησης Ρίγανης και δικαιολογημένα........


Α’ ημίχρονο
    Στο πρώτο ημίχρονο όπως προαναφέραμε είδαμε ένα μέτριο παιχνίδι με τις ομάδες να είναι σφιχτές στις ενέργειες τους και να προσπαθούν και οι δυο να διαβάσει η μια την άλλη είχαμε στο 20’ λεπτό μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αλλά ο τερματοφύλακας Χαραλάμπους απέκρουσε.
Όπως επίσης και μια καλή ευκαιρία για τη Αναγέννηση Ρίγανης με τον Φώτη Πρίτση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από τον τερματοφύλακα Καραθανασόπουλο του Αγίου Δημητρίου.
Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0

Β’ ημίχρονο 
  Οι δυο ομάδες έδειξαν τις προθέσεις του από την αρχή καθώς ξεκίνησαν δυνατά και οι δυο, το παιχνίδι έγινε πιο επιθετικό από την Αναγέννηση Ρίγανης ώσπου στο 59’ λεπτό με καρφωτή κεφαλιά ο Δημήτρης Κουτρομάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ 0-1 .
  Στο 75’ λεπτό σε μια προσπάθεια του Φώτη Πρίτση να διώξει την μπάλα από την περιοχή της Αναγέννησης Ρίγανης σήκωσε το πόδι πιο ψηλά μπροστά στον επιθετικό της Ένωσης Αγ. Δημητρίου χωρίς βέβαια να τον βρει  και ο Διαιτητής Στυλιαράς έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αρχηγός της Ομάδας του Αγ. Δημητρίου ο Θύμιος Παχής στο 77’ λεπτό και ισοφάρισε 1-1.
    Στο 81’λεπτο  ο Παπαντωνίου της Ένωσης με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 του αγώνα το οποίο πανηγύρισε έξαλα με τους συμπαίκτες του.

      Στο 90’ λεπτό η Αναγέννηση Ρίγανης κάνει την τελευταία της επίθεση και ο Γιάννης Παχής καρφώνει το γκολ στην αντίπαλη ομάδα ο διαιτητής Στυλιαράς και ο βοηθός του δείχνουν την σέντρα και μετράνε το γκολ, αντιδράσεις από την ομάδα της Ένωσης  πέφτουν πάνω στον βοηθό και ο διαιτητής τους απομακρύνει και συνεχίζει να δείχνει την σέντρα και κατοχυρώνει το γκολ υπέρ της Αναγέννησης Ρίγανης,
      Αμέσως και με βίαιο τρόπο  εισχωρούν στον αγωνιστικό χώρο (από το χωρίς περίφραξη βοηθητικό γήπεδο ΔΑΚ Αγρινίου) ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του Αγίου Δημητρίου και προπηλακίζουν τον βοηθό και τον διαιτητή ο διαιτητής αλλάζει την απόφαση του δείχνει οφ Σαιντ,
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ρίγανης για την απόφαση του διαιτητή να δείξει οφ Σαιντ και ο αρχηγός της Αναγέννησης Ρίγανης ζητά εξηγήσεις από τους διαιτητές, τελικά ο ανεκδιήγητος διαιτητής Στυλιαράς δίνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του αγίου Δημητρίου και σφυρίζει τη λήξη 2-1 του αγώνα.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Παπαθανασόπουλος, Κουτρομάνος, Παπουτσής, Βέρμπης, Ζαγγάνας, Καρφής (66’  Παπαντωνίου), Μαυροφρύδης (88’ Ψύλιας), Παχής, Μπάρμπας, Στεφανόπουλος, Κωστακιώτης.  

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (Γεράσιμος Γραμμένος): Ν. Χαραλάμπους, Χ. Παππάς, Ν. Παχής, Σκεπετάρης Δ, Σ. Αθανάσιος, Π. Πρίτσης, Δ. Κουτρομάνος, Μ. Νικόλα, Κ. Παλαιοπάνος, Φ. Πρίτσης, Ι. Παχής.

  Ξεχώρισαν από Αναγέννηση Ρίγανης: Νίκος Χαραλάμπους, Δημήτρης Σκεπετάρης, Κώστας Παλαιοπάνος και Ιωάννης Παχής
   Ξεχώρισαν από Ένωση Αγίου Δημητρίου: Παχής και Παπαντωνίου

- Κακή η διαιτησία του Διαιτητή ΣΤΥΛΙΑΡΑ και των βοηθών του  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΟΥΖΑ

- Νοσηλεύτρια του αγώνα ήταν η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΝΙΑ

       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 ​
 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 






  
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο