Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Δίωρος και σήμερα ο αποκλεισμός στη ΒΟΝΙΤΣΑ. Σκληραίνουν τη στάση τους.Οι αγρότες θα κλείσουν και αύριο ΠΕΜΠΤΗ (12-2) το δρόμο στον κόμβο Βρυσούλα



    Σε εξέλιξη βρίσκεται ο δίωρος αποκλεισμός του δρόμου Ακτίου - Βόνιτσας από μικρομεσαίους αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο Βρυσούλας. Ο αποκλεισμός θα ολοκληρωθεί στις 2 μ.μ. 
  Ενώ προσανατολίζονται σε κλιμάκωση του αγώνα τις επόμενες μέρες.
    Ο αποκλεισμός του δρόμου θα επαναληφθεί και την Πέμπτη την ίδια ώρα......




4 σχόλια:

  1. Ο καπιταλισμός θα καταρεύσει απο την Βρυσούλα της Βόνιτσας. Ευτυχώς έχει καλές μέρες και μπορούμε να κανουμε επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος ο 3:35 μ.μ... ολοι αυτοι οι τιποτα που κλεινουν το δρομο εχουν ψηφισει την κυβερνηση.. κ βασανιζουν οσους δεν την ψηφισαν.... Πρεπει να ξερει ο κοσμος οτι οι ανθρωποι αυτοι οτι ειναι στην καθημερινοτητα του ειναι κ εκει που κλεινουν το δρομο........... 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΙΔΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΊΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΕΝΙΧΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο