Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Πλησιάζει το 10ο Μυτικώτικο Καρναβάλι και προβλέπεται να είναι φανταστικό.

Η μεγάλη στιγμή της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 μ.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, πλησιάζει. Το συνεργείο που ετοιμάζει τα φετινά άρματα δουλεύει πολλές συνεχόμενες ώρες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στη θάλασσα, μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.....

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλοι όσοι παραβρεθούν, θα διαπιστώσουν ότι το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που δειλά - δειλά ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια.
Ακόμα ποιο εντυπωσιακά άρματα, ακόμα ποιο εντυπωσιακές στολές, πολυπληθή πλέον συμμετοχή στα γκρουπ και ατελείωτο κέφι. Όλοι οι επισκέπτες θα δουν κάτι ποιοτικό, κάτι επαγγελματικό που θα σέβεται όσους θα έρθουν να το παρακολουθήσουν.
Η καλύτερη στιγμή θα είναι το βράδυ στις 08:00 μ.μ., η καύση στη θάλασσα του Βασιλιά Καρνάβαλου, ένα πολύ όμορφο χάπενινγκ, που τρία χρόνια που το ζήσαμε, πραγματικά ενθουσίασε και συγκίνησε όλους τους επισκέπτες που είχαν να λεν τα καλύτερα. Ελπίζουμε ο καιρός να μας κάνει το χατήρι και να έχουμε ηλιοφάνεια την ημέρα και ένα γαλήνιο Ιόνιο Πέλαγος το βραδάκι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο