Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Στο εδώλιο η Κ. Κουμανδράκη – Σαμαρά

Μπαρούτι μυρίζει στο Δήμο Ξηρομέρου μετά την οξεία κόντρα γύρω από τα οικονομικά και τον δανεισμό. Η δημοτική αρχή Γαλούνη πέρασε στην αντεπίθεση με πηγές της να διακινούν πληροφορίες για επικείμενη παραπομπή σε Δίκη της επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου Κωστούλας Κουμανδράκη – Σαμαρά.

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζεται σε Δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, παραπέμπεται η κα Κωστούλα Κουμανδράκη –Σαμαρά προκειμένου να Δικαστεί για το αδίκημα της Πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση καθώς και για το αδίκημα της ψευδούς Βεβαίωσης κατ΄ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την κατηγορία, η πρώην Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου με την ιδιότητα της Προέδρου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Πολιτισμός, Περιβάλλον & Αθλητικός, Παιδείας & Κοινωνική Πρόνοια» του Δήμου Ξηρομέρου φέρεται να νόθευσε έγγραφο με σκοπό να παραπλανήσει με τη χρήση του άλλον σχετικά με γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες. Συγκεκριμένα, με την παραπάνω ιδιότητά της έθεσε η ίδια την υπογραφή μέλους της αρμόδιας Επιτροπής παραλαβής έργων σε 14 βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης έργων, με τις οποίες βεβαιωνόταν η καλή εκτέλεση εργασιών, χωρίς να έχει προς τούτο την εντολή ή τη συναίνεση του εν λόγω μέλους ενώ φέρεται να βεβαίωνε ψευδώς για τη γνησιότητα της υπογραφής του εν λόγω μέλους της Επιτροπής.
Επίσης, η ίδια παραπέμπεται να Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για το αδίκημα της Απιστίας κατ΄ εξακολούθηση καθώς και για το Αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.
Σύμφωνα με την κατηγορία , με την ιδιότητα της Προέδρου του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον & Αθλητικός, Παιδείας & Κοινωνική Πρόνοια» φέρεται να εξέδωσε διαπιστωτική πράξη κατάταξης υπαλλήλου του Νομικού Προσώπου με την οποία αυτός κατατάχτηκε σε ανώτερο κλιμάκιο από αυτό που δικαιούταν, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει μεγαλύτερες αποδοχές από τις δικαιούμενες, ζημιώνοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομα την περιουσία του Νομικού προσώπου.

 http://sinidisi.gr

4 σχόλια:

  1. Καλα θα κανη ο Γαλουνης αντι να κανη αναρτησεις για τις μηνησεις που εχει κανη στην Κουμανδρακη χωρις να της εχει απαγγηλη καμια δηκαστικη αρχη κατηγορια να μας πη για τις κατηγοριες της ΑΠΙΣΤΙΑΣ και της ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ που του εχει απαγγηλη ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Λυκαδας σε βαθμο ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑΤΟΣ η μηπως δεν εχει καταλαβη οτι ειναι ΥΠΟΔΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.[ΚΑΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΟΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤ.......ΟΙ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε ΑΥΞΗΣΕΙΣ έχετε σε όλο το δήμο ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΕΟ ΤΡΟΠΗ ΕΣΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα να παθεις κ.Σαμαρα γιατι 1.Δυο χρονια στην οικονομικη επι δημαρχια σας τα κανατε μαζι πλακακια 2.Εσυ κ. Σαμαρα την υποθεση των ανταποδοτικων της Αλυζιας για τρην οποια εχει ασκηθει διωξη για δυο κακουργιματα στον ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΙ ΓΑΛΟΥΝΗ την κρατουσες στο συρταρι σου (ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012)απλως τοτε ταχατε βρει.Ο Γαλουνης δεν βλεπει τιποτε περα απο το προσωπικο του συμφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο