Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Συλλήψεις νεαρών για παράνομη οπλοκατοχή στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Δικογραφία σε βάρος και των γονιών τους

    Στη σύλληψη ενός 20χρονου και ενός 17χρονου προχώρησαν σήμερα το πρωί, στις 9 περίπου, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αιτωλίας, στο Λουτρό Αμφιλοχίας. Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αστυνομικών, βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα , τα οποία ανήκαν στους γονείς τους και για τα οποία οι γονείς δεν είχαν άδεια.
      Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν, ενώ στη συνέχεια, στο Α.Τ. Αμφιλοχίας που ανέλαβε την προανάκριση, προσήλθε και ο πατέρας του 17χρονου που παρέδωσε το αδήλωτο όπλο.
Όπως προέκυψε μάλιστα από την προανάκριση, ο ίδιος κατείχε ένα ακόμη όπλο, επίσης χωρίς άδεια. Ο πατέρας συνελήφθη επίσης για παράνομη οπλοκατοχή.....



   Ο πατέρας του 20χρονου αναζητείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Λουτρό Αμφιλοχίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20 και 17 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που  διενεργήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα ιδιοκτησίας των γονιών  τους,  οι οποίοι δεν είχαν προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής τους.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή όπλου στον Εμπεσό
Εξιχνιάστηκε σήμερα κλοπή όπλου που είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Εμπεσού την 1η Ιανουαρίου. Όπως προέκυψε, δράστης είναι 52χρονος, κάτοικος της περιοχής.
Να θυμίσουμε ότι για την υπόθεση αυτή είχε αρχικά συλληφθεί ο 20χρονος που δήλωσε την κλοπή του όπλου από το αυτοκίνητο του πατέρα του, αφού το κατείχε χωρίς άδεια.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο