Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ενας καλός φίλος ο γιατρός Παναγιώτης Κούστας φεύγει απο το κέντρο Υγείας Αστακού

       Ο γιατρός Παναγιώτης Κούστας ο οποίος προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες στο Κέντρο Υγείας Αστακού, (σύμφωνα με πληροφορίες φεύγει για τη Γαλλία) με ανακοίνωση του αποχαιρετά και ευχαριστεί τον κόσμο του Ξηρομέρου και το διευθυντή, γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας.
Αναλυτικά:

       Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ξηρομέρου για την εκτίμηση και τη στήριξη που μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα στο Κέντρο Υγείας Αστακού.
      Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για τη συνεργασία το Διευθυντή και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, όπως επίσης και τους λειτουργούς του τομέα υγείας της περιοχής (γιατρούς, φαρμακοποιούς, φυσικοθεραπευτές).

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Κούστας
Γενικός Ιατρός

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Ένας άνθρωπος γλυκός, με πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και ως γιατρός και ως άνθρωπος φεύγει απο το κέντρο Υγείας Αστακού. Ως γιατρός προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες στο τόπο μας. Βοηθούσε όλους με αυταπάρνηση. Είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας που υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια, σεμνότητα, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.
Σε ευχαριστούμε για όλα ΓΙΑΤΡΕ...
Καλή συνέχεια φίλε......

7 σχόλια:

  1. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΄΄ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΙ ΑΣ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ΄΄ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ. ΝΑ ΜΗ ΧΑΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλός καί αγαπητός, θα μας λείπεις γιατρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για την ανάρτηση!! Οι καλοί πρέπει να επαινουνται. Κρίμα πάντως που καλοί επιστήμονες και άνθρωποι αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό και η Ελλάδα να τους χάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αξιολογος τοσο σαν ανθρωπος και σαν γιατρος αφηνει μεγαλο κενο ηαπουσια του στο τοπο μας ενα μεγαλο ευχαριστο για οσα μας προσφερε θα μας λειπεις γιατρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη αρχη Παναγιωτη...Ο Αστακος δυστυχως στερειται εναν αξιολογο επιστημονα κ εναν υπεροχο ανθρωπο....ΓΙΑΤΡΟΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giatre kala napernas kai h apoysiasoy den ua antikauatastaui pote napernas kala kai namin mas jexaseis otan ua erxese diakopes dragamesto]---

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο