Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πατέρας και δυο γιοι κατηγορούνται για ληστεία στο Τραγανό Ηλείας

Οι δράστες είχαν διαπράξει τον τελευταίο μήνα μια ληστεία και τρεις κλοπές σε οικίες. Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, δυο ημεδαποί άνδρες, (πατέρας και γιός), ηλικίας 45 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 21χρονο γιό του 45χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν τον τελευταίο μήνα στο Τραγανό Ηλείας, μια ληστεία και τρεις κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας κοσμήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Πιο συγκεκριμένα:
Πριν ένα μήνα περίπου, ο 21χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 63χρονης ημεδαπής και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσε δυο χρυσές αλυσίδες από το λαιμό της.
• Την 14/01/2017 παραβίασαν πόρτα οικίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.
• Την 25/01/2017 διέρρηξαν το ίδιο σπίτι και αφαίρεσαν κοσμήματα, αξίας 1500 ευρώ.
• Την 15/01/2017 ο 21χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 37χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή, αξίας 500 ευρώ.
Για τη διάπραξη των κλοπών οι δράστες είχαν αναπτύξει συγκεκριμένο τρόπο δράσης ενεργώντας με διακριτούς ρόλους. Ο 21χρονος παραβίαζε τις οικίες και πραγματοποιούσε τις κλοπές, ενώ την ίδια στιγμή ο 45χρονος πατέρας του και ο 22χρονος αδελφός του, επιτηρούσαν τις οικίες εξωτερικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας.
 aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο