Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε η απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου “περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση του έργου ‘’Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Ε.Ο.Δ. Π.Ε. Αιτωλ/νίας’’.»
Αναλυτικά, αποφασίζεται:

ΑΡΘΡΟ (1)
Η εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων από την 59+000 χ/θ έως 108+000 χ/θ της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων , λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα) , κατά το χρονικό διάστημα από 25/1/2017 έως και 28/2/2017 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.
Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων και μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα της Ε.Ο. θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.
ΑΡΘΡΟ (2)
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.
ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο