Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα στη Βόνιτσα και στον Αστακό

Δράστης είναι ένας 35χρονος Έλληνας τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

     Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τέσσερις κλοπές σε καταστήματα, που έλαβαν χώρα από τον Ιούνιο του 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2016, στην Βόνιτσα και στον Αστακό .....
      Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σε βάρος ενός 35χρονου Έλληνα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
      Ειδικότερα, ο δράστης από την (11-06-2016) έως αρχές Σεπτεμβρίου 2016, ενεργώντας από κοινού με ένα συνεργό του, που αναζητείται, αφαίρεσαν  από τέσσερα καταστήματα και συγκεκριμένα από ένα μίνι μάρκετ, μια καφετέρια και δυο περίπτερα, το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ......


      Σημειώνεται ως προς της μεθοδολογία, ότι σε τρεις από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, ένας από τους δύο δράστες, απασχολούσε υπαλλήλους ή ιδιοκτήτες των καταστημάτων και ο συνεργός του αφαιρούσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή, ενώ στην τέταρτη εκμεταλλεύτηκαν ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου του καταστήματος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο