Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Νέα ολιγώρα μπλόκα των αγροτών στην Πατρών-Κορίνθου

Καθημερινοί αλλά… ολιγόωροι (για την ώρα) θα είναι οι αποκλεισμοί στην Εθνική Πατρών Κορίνθου και στην Πατρών Πύργου από τους αγρότες.
 Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες της Αιγιάλειας αποφάσισαν χθες κατά την πρώτη ημέρα των φετινών τους κινητοποιήσεων να προχωρήσουν και σήμερα το απόγευμα σε δίωρο μπλόκο και των δυο ρευμάτων κυκλοφοριας της Πατρών –Κορίνθου με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο ύψος του Αιγίου.

Οπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, «από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα αποκλείουμε την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00 και στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις».
Στο… μέτωπο της Δυτικής Αχαϊας, οι αγρότες αποφάσισαν να προχωρησουν σε αποκλεισμό της Πατρών Πύργου από την Παρασκευή στον κόμβο Κάτω Αχαίας. Επί τόπου θα αποφασίσουν αν ο αποκλεισμός θα είναι ολιγόωρης ή πιο μακράς διάρκειας.
 agriniopress.gr

4 σχόλια:

  1. Οι αγρότες ξεσηκώνουν τον κόσμο εναντίον τους. Γιατί δεν πάνε να κλείσουν την εφορία και τον ΕΦΚΑ (ΟΓΑ) σε κάθε πόλη για δύο ώρες κάθε μέρα (ή και όλο το 24ωρο)? Πάνε και κλείνουν το δρόμο ενώ τούς φταίει το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Να αναθεωρήσουν και να προβούν σε άλλες κινητοποιήσεις. Η μαχόμενη αγροτιά και η μαχόμενη αγροτιά. Λες κι εμείς τα ξεκολλάμε απ το τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Τ0 ΟΧΙ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΟΙ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ΄ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αγρότες, δε θέλω να σας σοκάρω, αλλά υπάρχουν και άλλοι επαγγελματίες που θίγονται οικονομικά, αλλά δεν έχουν τρακτέρ, μερικοί ούτε καν αυτοκίνητο, για να κλείσουν δρόμους..
    Απίστευτο έτσι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο