Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Υπό τον Δήμαρχο Αγρινίου συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων-λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας». Στην σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι της ΠΔΕ, Υπηρεσιών, φορέων και εθελοντών....


O Γιώργος Παπαναστασίου ζήτησε μεταξύ άλλων τον συντονισμό των εμπλεκόμενων για την αντιμετώπιση  νέου κύματος κακοκαιρίας : «Συγκαλούμε εκτάκτως το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας καθώς περιμένουμε ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας σύμφωνα με την πρόγνωση των αρμόδιων υπηρεσιών. Οφείλω να επισημάνω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για την αντιμετώπιση του χιονιά. Ήταν από την πρώτη στιγμή σε ετοιμότητα, και υπό την συνεχή επίβλεψη των Αντιδημάρχων, μπορέσαμε να συντονίσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς και να καλύψουμε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την αλατιέρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ακόμη και στα δίκτυα εκτός της αρμοδιότητάς μας.
 Όπως φαίνεται όμως είμαστε στην αρχή, περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας, και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να πετύχουμε τον μέγιστο συντονισμό.
Και αυτή είναι η απάντηση στις δηλώσεις του κ. Μοσχολιού για σχεδιασμό «κατόπιν εορτής». Να του θυμίσω ότι το Συντονιστικό όργανο συνεδριάζει για 2η φορά στην ιστορία του ( η πρώτη ήταν μόλις  το 2015 επί ημερών μας) και σκοπός είναι , όπως ήδη ανακοινώθηκε, η αντιμετώπιση του 2ου κύματος κακοκαιρίας. Γιατί, κ. Μοσχολιέ , σας ενημερώνω ότι ο Δήμος Αγρινίου  αντιμετώπισε  με επιτυχία την κακοκαιρία του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.
Ενώ εσείς επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά τον εαυτό σας. Ως θεσμός αρκεστήκατε στην απραξία και ως αντιπολίτευση στην ανέξοδη κριτική. Με απλά λόγια διαχρονικά επιδίδεστε  σε ασκήσεις πολιτικής ανευθυνότητας».



                                                          ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο